Gå til innhold

Dexter - Sesong 5 (USA) - Generell diskusjon (Spoiler i tråden!)


Anbefalte innlegg

At Rita døde hadde egentlig ikke særlig mye effekt på serien. Utenom de to-tre første episodene så gjør Dexter stort sett det samme som før. Han prøver å løse et problem (Lumen), noen er etter ham (Quinn) og han passer på familien. Forskjellene er at problemet var mye mer spennende i sesong 4 (Trinity), at noen er etter ham har skjedd før (Doakes) og vi slipper maset til Rita. Han dreper færre kriminelle også, noe som er litt kjedelig. Jeg synes det hadde vært bedre om de gjorde noe skikkelig radikalt, som for eksempel at Dexter går på en killing spree etter at Rita ble drept, slik at det hadde en effekt, mens Debra & Co i kappløp med FBI prøver å finne ut hvor han er. Jeg syns serier er alt for redde for å gjøre slike ting. Favorittsesongene mine i serier er oftest de som er annerledes, selv om de kan bomme helt av og til.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp.. Hvor spennende hadde det ikke vært hvis alle hadde funnet ut at Dexter var en seriemorder? Noe slikt kunne virkelig ha spica opp serien og vært rimelig uvanlig.

Dexter etterlater ikke spor, så ingen hadde funnet ut at han er en massemorder, selv om han er på killing spree. Men siden han rømmer etter at Rita ble drept så er han FBIs hovedmistenkt. Da prøver Debra & Co å renvaske han elns. Dexter-forfatterne hadde nok skrevet det mye bedre enn meg, men jeg syns dette hadde vært mye mer spennende enn at Dexter gjør det han alltid har gjort, bare kjedeligere.

Endret av Obi von Knobi
Lenke til kommentar

Nettopp sett den nye ep. og jeg må bare si.. Fy f...! Nå har serien kommet tilbake i sine spor igjen. Noen deler av episoden satt jeg faktisk med hjertet i halsen. Nå merker jeg at jeg begynner å glede meg til neste episode allerede. :) Julia Stiles (Lumen) begynner også å bli en bra karkater. "Welcome to Miami".

Lenke til kommentar

Bra episode, liker heller ikke hun Lumen så godt. Morsom og spennende episode, Dexter er det beste så går på tv nå omdagen. Hver mandag er en fryd i 1 times tid :dribble:

 

Blir spennende og se hvor nært de kommer til å avsløre Dexter denne sesongen. Må også si at Sesong 4 er min favoritt , mye grunnet fabelaktig skuespill fra John Lithgow.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...