Gå til innhold

Liverpool: Overgangstråden - rykter, spekulasjoner og ønsker


Varmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Verger meg fra rykter som kommer ut i søndagspressen. Blir litt for dumt.
Nå kan det godt hende han ender opp med å dra, men det blir utenfor Englands grenser og for en høy høy sum penger+mulig erstatter der og da som er helt greit. Klart Liverpool kommer til å savne han, men vi har en god spillestil og grunnmur til å komme oss videre. Kommer til å mangle det lille ekstra selvfølgelig.
Håper også han blir værende.

Lenke til kommentar

Ifølge de siste ryktene kan det se ut som det blir oppmot £55-60M + Sanchez. Det er jo en bra deal egentlig. Hvis de pengene blir brukt på en solid erstatter tror jeg Liverpool greier seg bra.

 

Hvis dette hadde skjedd så hadde dere jo fått inn en meget solid erstatter i Sanchez. Bortsett fra at han ikke er like målfarlig (likevel 19 scoringer i La Liga i år) så er han ganske lik Suarez. Kanskje litt mer direkte i spillestilen.

 

I Udinese spilte han jo også mye mer bak Di Natale i en spissrolle enn hva han gjør i Barcelona.

Lenke til kommentar

Om vi skulle få 60+sanchez er jeg jævlig fornøyd. Sanchez er porno-klasse.

 

Men ikkje Suarez-klasse. Viss Barcelona vil ha Suarez, bør vi få Messi straight swap. Dette er ikkje tid for å vise mangel på ambisjonar. Skulle Suarez gå for smårusk (som dette er), forventar eg at Liverpool stiller dei skuldige til ansvar, og at hovud vil rulle. Det bør ikkje visast nokon nåde for dei som har akseptert klausulen i Suarez si kontrakt. Til dømes bør det vurderast på nytt om det var rett å promotere Ian Ayre til CEO, etter mitt syn er dette inkompetanse Liverpool ikkje har råd å ha i klubben. Viss Suarez går utan at vi får Messi, bør Ayre fjernast umiddelbart frå alle verv i klubben.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

1. Vi hadde et forsvar som i store deler av sesongen var bøtte med skit (hadde det ikke vært for bøtta). Å selge Suarez, uansett sum, før forsvaret er betydelig forbedret er galskap.

2. Bare det at vi har Suarez på laget, gjør at andre spillere trekkes mot Liverpool.

Lenke til kommentar

Jeg vil absolutt ikke gale det galskap. Hva verdsettes Sanchez til? £30m? Total pris for Suarez: £90m. I så fall vil Suarez bli verdens dyreste spiller, i en alder av 28 år.

 

I følgje transfermarkt er Sanchez verdsatt til 26 mill, men dette er berre eit estimat. Suarez er langt betre enn dei 45 mill han er verdsatt til skulle tilseie. Liverpool med og utan Suarez kan vere skilnaden mellom å kjempe om titlar og å ikkje klare top four. I eit større perspektiv må du ta med alle inntekter og utgifter på lang sikt. Utan Suarez vil Liverpool tape premiepengar, draktsalet vil gå ned, slitasjen på andre spelarar vil auke (som igjen vil gi fleire skadar på spelarar som ikkje er like maskinaktige som Suarez).

Lenke til kommentar

Nå funka det ikke for Tottenham (sikkert av mange grunner), men nå kan jo Liverpool bli styrket av å kvitte seg med Suarez med å få mye penger inn.

 

Hvis Liverpool får Sanchez som kan fungere som en direkte erstatter (han er grisegod og han har spilt i en lignende rolle i Italia) pluss 50+ millioner til å styrke andre lagdeler som f.eks forsvaret, kan laget bli styrket av det.

 

"slitasjen på andre spelarar vil auke (som igjen vil gi fleire skadar på spelarar som ikkje er like maskinaktige som Suarez)." Dette synes jeg er et utrolig rart argument. Et salg av Suarez, Sanchez inn og en god angrepsspiller til inn så er det mindre slitasje på spillerne. I tillegg så kommer jo det faktum at Liverpool skal spille europacup og dere kom jo heller ikke langt i noen av de nasjonale cupene i år. Dere kan jo fort ende opp med 15 flere kamper neste år, da må dere ha en større tropp.

Lenke til kommentar

Etter dette VM, og antall mål som ble sluppet inn sist sesong, så må en defensiv midtbanespiller stå på kjøpslisten. Nå kommer jo Can, men vet lite om han, så håper jo vi får en storsignering. Er Vidal for eksempelvis realistisk? Ser Unitedfolkene driver å ønsker seg han.

Endret av Rescue me
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...