Gå til innhold

Den store "Sabotør"-tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fy søren, spillet er bare så vanvittig herlig! Jeg klarer såvidt å legge det i fra meg å gå og legge meg her nå, helt vilt! Anbefales på det aller sterkeste! :)

 

Har også bestilt game guide fra Play.com, skal totalt få 100% på dette spillet!

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Jeg må innrømme at jeg har en forkjærlighet for Frankrike og kulturen, spesielt etter at jeg og en kamerat var i Paris i sommer når vi var på interrail. Spillet består jo selvfølgelig ikke bare av det, det er så utrolig masse å se på, det er liksom ett eller annet over alt. I tilleg kan du finne "postcards" på kjente steder som gir deg generel info om stedet, pluss at du kan finne "scenic scenerey" locations som viser deg et panoramabilde over et kjent landemerke etc. I tillegg til det igjen kommer alle single player oppdragene, pluss side missions, våpen, de uttallige nazi utplasseringene du skal fjerne. Det er alt fra utsiktstårn, til lyskastere til nazi offiserer.

 

Det er så mye å gjøre, at du vet nesten ikke hva du skal gjøre! Hehe :) Klatret akkurat opp på Sacre Coeur istad, helt utrolig bra, spesielt når en har vært i Paris og ser at wow, hele byen in game er en minimert versjon av ekte Paris, alle landemerker på samme plass og de ligner, både utenpå og inni! :)

 

Mix det sammen med et vanvittig bra soundtrack, både komponert til spillet og låter av vanlige artister, flott, stilfull grafikk, og et bra gameplay med mange spennende elementer. Wops, du har The Saboteur :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar
Ser for meg spillet nesten litt som Inglourious Basterds.

 

Det har nesten litt av den følsen når man spiller, også sitter man nesten med følsen at det er Colin Farrell man sitter å kontrollerer, det bannes og svertes og alt med en irsk utgave av engelsken :)

 

Kikket nettopp på en del gameplayvideoer og la merke til at fiendene har en slags rød aura som gjør dem lettere å se. Er det mulig å skru av det?

 

Ikke som jeg har sett, men er jo for å kunne identifisere nazistene lettere. Er ikke noe fryktelig stort problem føler jeg når jeg sitter å holder på.

Lenke til kommentar
Da var jeg på toppen av Eiffeltårnet istad, knalltøft! Men jeg klarer ikke finne noen sånne postkort? Enten er de veldig godt gjemt, eller så må jeg gjøre et oppdrag for at de skal poppe opp. Noen som vet? :)

 

Ligger like ved Eiffeltårnet. Ca 100m unna. Er markert på kart om du har kjøpt det

 

Har fullført main quest og etter det, sliter jeg virkelig med å motivere meg til å spille. Er for mye å sprenge til at jeg klarer å ta fatt på den jobben.

Lenke til kommentar

Jepp, fant ut av det :) De var helt utrolig vanskelige å se! Vanvittig bra spill, hadde det ikke vært for at jeg har matte og fyssikktentamen på en uke nå, hadde jeg spilt hele dagen, glatt! Fantastisk :)

 

Har kommet ca. 25% på quest missions nå, og jeg blander oppdrag med sabotering av naziannlegg og sånt. Fant en Panzer III rett bak Sacre Coeur, kjørte den opp og eliminerte hele nazianlegget oppå der. Etterpå ble det så koselig atte :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Ser veldig bra ut dette her, gleder meg til å få det i hus :)

 

Litt trist at spillet ikke har fått like god score alle steder, har blandt annet hørt at området i spillet er ganske lite, selve byene er små og verden slutter rett utenfor Paris. Stemmer dette? Hvor lang tid tar det f.eks å kjøre fra Paris til Tyskland?

Lenke til kommentar

Er enig med anmelderen hos Spill.no, spillet står til en femmer. Men jeg syns ikke spillområdene er små, er masse å utforske og kikke på, men akkurat hvor lang tid det tar å kjøre fra Paris til Saarbrucken har jeg ikke målt...

 

Det fikk 7,5 hos IGN, 3/5 (6/10) hos Eurogamer og B- hos 1UP, så det er klart, meningene om spillet er meget delte, men personlig har jeg kost meg gløgg i hjel de timene jeg har spilt. Syns atmosfæren er knallbra, masse å gjøre, god action, morsomme våpen og javnt over bra gameplay :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Panzer III it is :)

 

EDIT: Ble bil istedet. Tok ikke så veldig lang tid, 4 minutter en vei, med andre ord, kartet er ikke kjempesvært. La oss si GTA IV x 2 kanskje? Sånn ca., det er så utrolig masse å se og gjøre da, nesten alt for masse. Hehe :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Må si jeg er noe skuffet over dette spillet på PC. Har 4890 i Crossfire og en PHII940, men både korrupt grafikk, lav FPS (25-60) og en relativt drøy forsinkelse på mus.

 

Grafikken synes jeg strengt tatt er elendig på mange plasser i spillet. Husene ser ut som kulisser og mye gir ellers inntrykk av dårlig gjennomførte løsninger.

 

Kjørte på en ku på vei til Tyskland og så til min fortvilelse at den stakkars kuen falt sammen i 4 store deler selv om jeg dunket borti i 20kmt. Slike ting blir for dumt i et spill som angivelig har vært under utvikling i 5 år.

 

Sett bort fra det rent tekniske så synes jeg spillet var helt greit. Har forsåvidt bare spilt i noen timer så det kan jo være det tar seg opp etterhvert. Stemningen var OK og bevegelsesfriheten i slike spill gir alltid et pluss.

 

Tanken på hvor godt dette spillet faktisk kunne vært med litt større innsats ergrer meg såpass at det dessverre ødelegger mye av min spillopplevelse.

 

Som sagt er jo dette PC-versjon, men noen mirakuløs forbedring på konsoll er nok ikke tilfelle.

Endret av Komakino
Lenke til kommentar

Har rundet spillet, likte det godt. GTA-kopi til de grader. Historien er grei, og det er nok å gjøre foruten å sprute igjennom oppdragene som fører deg videre i spillet.

 

Videre kan jeg nevne at spillet kjører vesentlig glattere med nvidia-kort kontra ATI. (4890 vs 8800gt).

 

Det litt triste er at du ikke får mye glede ut av de villeste bilene og våpnene du får tilgang til før selve historien i spillet er så godt som over.

 

Anbefales dersom du liker GTA.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...