Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kva skal vi med young? Nei, hent Modric og send Carrick tilbake til fuglane sine. Uforståelig at SAF har valgt Carrick framfor Scholes i så mange kampar.

Gi det antatte beste akademiet på 20 år fleire sjansar på a-nivå framfor Carrick.

Min drøm? Becks er kontraktsfri til hausten..

Endret av Scarn
Lenke til kommentar

i gjennomsnittskampen, ja. I kampane vi køyrer. I kampar vi ikkje køyrer sjølv, kompanserar alltid SAF med å legge om til 4-5-1.

Og du veit aldri med Carrick. Plutselig slår han assist til motstandarden. Han er ikkje god nok i press, han er for treig og for ustabil. Han blir berre ein middelmådig spelar i anker-rolla si.

Lenke til kommentar

Har ikkje berre vore ein kamp. Sjå på flesteparten av kampane vi har tapt mot sterkare lag. Han blir springande etter. Han er dårlig i "alt-mulig-rolla" han får. Anker, eller midtbane rett framfor forsvaret bør vere meir aggressiv, ha raskare vendingar og ha betre akselerasjon.

Lenke til kommentar

Ferguson sier mye rett nå, som feks at det er viktig at vi tar opp kampen med Barcelona ved å gå i sømmene på eget lag og at han innser at de er et bedre lag. Wenger feks hadde ikke gjort det, og denne egenskapen er en jeg har savnet litt og er en som skiller klinten fra hveten i trenertoppen. Faren når en klubb når Untieds nivå og over tid blir anerkjent som "eneren" og det kommer noen og dytter dem ned derifra, er at man er for stolt til å erkjenne sannheten for seg selv og forstå at her må det forandringer til. Det er lett å si at faen vi er ikke så langt unna og ikke gjøre noe med det. Fakta er at vi må svelge stoltheten og se på hva Barcelona gjør, for pr i dag er de bedre enn oss i bortimot alt. VI er fortsatt best i England, men dette er benchmarken som nå er satt for å bli best i europa. Ved å nærme oss Barca stikker vi også i fra på toppen i England.

 

Ingen skam av å ta lærdom av andre. Storhet går i sykluser og om vi jobber hardt fra bunnen av nå så kan det være vi som er tilbake som nummer en om et par års tid.

 

Gleder meg stort at Ferguson er åpen om dette, viser bare at vi har med en meget stor mann å gjøre. Det er viktig å være stor når man taper også og jeg er svært stolt over at vi (manager, spillere og fans) har oppført oss bemerkelse verdig "gracious" ovenfor Barca etter to sure finaletap. Forlanger derfor samme behandlingen fra dem om det er vi som trekker det lengste strået en annen gang :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bare vi ikke faller lengre ned når vi prøver å strekke oss opp

 

Ta Duke Nukem forresten, produsenten prøvde å skape det beste spillet og forbedret og forbedret og det ble aldri et ferdig produkt. Det kan være en stor felle å strekke seg for langt

 

Er ikke helt fornøyd med det svaret, men kanskje jeg er inne på noe

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...