HValder Skrevet 1. desember 2009 Skrevet 1. desember 2009 Å? Har aldri opplevd at mine pølser har endra farge etter å ha blitt kokt i øl, kanskje om eg kokar dei i Guinness...?
Lemon Skrevet 1. desember 2009 Skrevet 1. desember 2009 Sikkert mange faktorer som spiller inn, både pølsemerke, trekketid, ølmengde i forhold til vann, øltype etc. Jeg ender i allefall ofte opp med litt gylnere pølser. (Kanskje jeg bare narrer meg selv? )
PureChaos Skrevet 6. desember 2009 Skrevet 6. desember 2009 Hva slags øl benytter dere da? Har det mye å si? Hørtes spennende ut.
PureChaos Skrevet 21. desember 2009 Skrevet 21. desember 2009 Meny Oppsal - ingen grøstad Meny Oslo City - grøstad, men ikke wiener Meny Colosseum og Centra colosseum - samme som over Noe sted de faktisk selger grøstad wienerpølser?
jonlem Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Meny Oppsal - ingen grøstad Meny Oslo City - grøstad, men ikke wiener Meny Colosseum og Centra colosseum - samme som over Noe sted de faktisk selger grøstad wienerpølser? Snedig. Jeg har kjøpt wienern på Ultra på Ski Storsenter (det er jo ikke alvorlig langt unna Tigerstaden). Ellers ville jeg sjekka innom Helios-butikker, evt spurt en av de du nevnte om de kunne ta inn. Utvalget varierer nok endel med sesong og dagsformen til slaktern
HValder Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Dei fleste butikkar er villige til å bestille inn spesielle varer, dersom det er frå ein leverandør som allereie leverar til dei.
svinepelz Skrevet 27. desember 2009 Skrevet 27. desember 2009 Meny Ringnes park har Grøstad wiener. Har grunn til å tro at det samme gjelder Meny Grønland torg og Meny Vika, om du er på jakt etter noe mer sentrumsnært i Oslo
PureChaos Skrevet 27. desember 2009 Skrevet 27. desember 2009 Aah, takk for svar. Da sjekker jeg innom Meny Grønland torg til uka, i og med at jeg jobber like ved. Haha, sprøtt at jeg aldri sjekket innom der egentlig.
Xyril Skrevet 5. januar 2010 Skrevet 5. januar 2010 Ser at folk gjer det heile mykje meir avansert enn det eg gjer. Eg legg pølsene oppi kaldt vatn, setjer plata på full guffe, og når vatnet byrjar å koke er det heile ferdig.
Liberalistiske Samebror Skrevet 6. januar 2010 Skrevet 6. januar 2010 man kan trekke pølser i hva man vil for å trekke smak, vil du at de skal smake cola og no krydder av no slag så koker du de i det
HValder Skrevet 7. januar 2010 Skrevet 7. januar 2010 Steik timian, rosmarin og kvitlauk i olje/smør i ei gryte, tilsett 1/2-1 liter godt øl (personleg preferanse) og trekk pølsene.
Gouldfan Skrevet 30. april 2012 Skrevet 30. april 2012 Synes øl er kjempegodt sammen med gode pølser. Er glad i wiener av og til men sånt kan ikke måle seg mot Bratwurst og hvitløkspølse fra first price, eller lignende fra Jacobs/Meny. Snitter skrått på pølsene og steker de eller griller de. Tibehør er lomper og løk...
Datasmurf Skrevet 1. mai 2012 Skrevet 1. mai 2012 Joda, øl er godt å drikke med gode pølser, men her var det hovedsaklig snakk om å trekke pølsene i øl og vann. Jeg har siden hatt stor suksess med å trekke pølsene i kun øl. Brukte guinness og trakk wienerpølser. Fantastisk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå