Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Å få vite detaljer om kjærestens tidligere sexliv


Gjest Trådstarter

Anbefalte innlegg

Gjest Trådstarter

Hva synes dere om det å få vite detaljer kjærestens tidligere sexliv? Hvem som tok jomfrudommen hennes og alt.

Hvordan hadde dere f.eks reagert om dere fikk vite at andre hun har hatt sex med han mye større kuk enn hva du som nå er kjæreste har?

Hva om du fant en liste på rommet hennes når dere begge var 16 år hvor det sto en hel liste med navn hun hadde skrevet over folk hun hadde hatt sex med rett før dere ble kjærester. Du leser så opp en god del navn på personer du vet hvem er og som du tidligere har gått på skole med og slike ting.

 

Saken er den at dette faktisk gjelder kjæresten min, og det har nå mildt sagt satt hele forholdet vårt på prøve. Jeg føler meg bare som en av mange og et nytt nummer på listen.

Jeg har tidligere vist om dette, men har prøvd å fortrenge det så mye jeg klarer. Jeg har fått høre det av bekjente rundt meg og også hun har forsnakket seg mange ganger om sitt tidligere sexliv. Jeg rett og slett HATER å høre om det og jeg HATER at hun forteller slike ting til folk! Jeg HATER å få de bildene opp i hodet mitt, og nå må jeg altså gå rundt og ha tanken på at en som er større enn meg har hatt sex med UNGDOMSKJÆRESTEN MIN (Altså vi ble sammen i ganske ung alder, men likevell så har hun så mye "erfaring" fra før vi traff hverandre)

Nå i går har hun diskutert med venninden sin om det å bli utvidet og ha en for stor en oppi der. Hun unskylder seg til meg med at hun bare lurte på om noen hadde det samme "problemet" Hva faen? Skal jeg som kjæreste sitte å finne meg i at dette er det hun diskuterer med sine venner når jeg har vært kjæresten hennes i over 2 år?

Jeg kan bare si klart og tydelig ifra at hun hadde klikket vinkel på meg om det var jeg som satt å diskuterte slike detaljer rundt tidligere sexliv med kompiser, for så å fortelle henne etterpå hva vi har diskutert. Men jeg er ikke så respektløs at jeg sitter å spyr ut slike ting rett i fjeset på kjæresten min.

Hun unskylder seg ikke en gang og sier bare "jeg visste ikke at det ikke var lov å si slike ting" Hun stiller seg bare i forsvarsposisjon og beklager slett ikke alt hun sitter å spyr ut til meg som liksom skal være den eneste.

 

Jeg var selv jomfru når jeg møtte henne.

 

Det spiser meg opp innvendig og ødelegger så utrolig mye. Jeg mister jo en smule respekt når det skal være på den måten der.

Hvordan skal jeg finne henne atraktiv og føle at hun bare er min etter alt dette? Jeg vet motvillig hvor ting har foregått, hvem hun har ligget med, hvor mange hun har ligget med, fått høre detaljerte historier av andre folk, at folk har større kuk enn meg (ja greit det, men at jeg FÅR VITE DET!?) Alt dette er motvillig og ting jeg slett ikke vil høre om! Det dukker opp hele tiden, og nå senest i går fikk jeg slengt i trynet at hun har blitt "utvidet" av en stor en.

Hver eneste gang jeg ser de som har hatt sex med henne, så tenker jeg på dette her. For hvert bilde som dukker opp på facebook, for hver gang jeg ser de på butikken.. ja det slutter bare ikke.

 

Hadde dere tatt hatten og gått, eller hadde dere klart å forsette med alle de bildene i hodet?

Aner ikke hvordan jeg skal takle dette her jeg. Føler meg råtten tværst gjennom og ikke noe spesiell for denne jenta i det hele tatt. Jeg blir stadig avvist av henne også, og det er bestandig jeg som tar intiativ til sex. Jeg blir så og si aldri satt pris på seksuelt, og det forsterker bare det at jeg føler meg som et nytt nummer på en liste :(

Hilsen en gutt som ikke vet ikke om jeg orker dette her mer.

 

Trenger seriøse tips til hvordan jeg kan klare å takle alt dette :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres egentlig jævlig ut spør du meg, å finne en LISTE over folk hun har hatt seg med, når hun i tillegg bare er 16. Men dette er vel ikke noe du kan finne ut HVORDAN du kan takle, det bare er sånn. Det er fakta, hun har ikke en sykdom eller noe, hun har bare hatt sex med mange folk osv før hun ble sammen med deg.

 

Det må takle det, eller IKKE takle det. Det er valgene du har. Slik jeg ser det.

 

Om det er slik at hun faktisk forteller deg om størrelsen på penisene til tidligere gutter sammenlignet med din er det jo kanskje på tide å revurdere om du faktisk ønsker å ha et forhold med denne jenten.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Tror jeg hadde slått opp i din situasjon. Noen har ikke et problem med sånt, men det virker det som du har, og da kan det være bedre å gå enn at du skal føle deg jævlig. Hvis ikke, vil dette trolig gå utover f.eks. sexlivet, som igjen går utover hele forholdet. Det høres ut som det allerede har skjedd... Dette vil resultere i at forholdet før eller siden blir slutt uansett. Tilsynelatende kommer hun ikke til å gjøre ting enklere å fortrenge heller, ved at du har bedt henne holde kjeft om sånt, men hun gir faen/er for dum.

 

I tillegg høres dere veldig forskjellige ut. Hvis hun har hatt mange partnere før hun ble 16, mens du "bare" har hatt henne (ikke på noen måte noe negativt), så kan det hende at dere bare har et uforenelig syn på forhold og sex. Personlig ligger jeg nærmere ditt syn, hvis en kjæreste skulle diskutert tidligere relasjoner åpent, og med uteforstående tilhørere, hadde jeg trolig gått på stedet. Andre er kanskje åpnere om sånt, men når hun kjenner ditt syn er dette er respektløst overfor deg. Og hvis hun ikke bryr seg om det/skjønner det, så er hun egentlig ikke verdt tida di.

 

Hvis du skulle velge å fortsette å være sammen med henne, må du i det minste få henne til å totalt slutte med å snakke om tidligere relasjoner. At hun gjør dette i det hele tatt er sprøtt, og uakseptabelt. Du viser i tillegg at hun ikke en gang skjønner at hun "har sagt noe galt". Det viser en totalt mangel på empati og forståelse overfor det du føler, og formodentlig har formidlet ved flere anledninger (selv om det er selvinnlysende). Ut fra dette fremstår hun ikke som en veldig sosialt oppegående person/brukbart kjærestemateriale.

 

Etter min mening burde du bare dumpe henne: Du er altfor bra til å la deg selv bli behandlet slik, og du kan gjøre det mye bedre. Jeg vil til og med påstå at du vil ha det langt bedre alene, fordi da slipper du å være kontinuerlig frustrert og grue deg til neste gangen hun babler om tidligere partnere.

 

Lurer på om ikke denne tråden egentlig hører hjemme i samliv og relasjoner, men det får moderatorene avgjøre.

Lenke til kommentar

Du kommer sikkert til å få en haug med folk som svarer at "det har ingenting å si hvor mange og hvem hun har vært med før" og at "du er teit og gammeldags som bryr deg om slike ting". Disse svarene hjelper ikke deg på noe som helst måte. Hver person har sitt eget forhold til sex og følelser, og du må forholde deg til hva du mener er galt og riktig , for mye og passelig.

 

Jeg har vært i noenlunde samme situasjon som deg, men mindre ekstremt. Jeg var jomfru, hun var ikke.

Vi snakket om dette på et tidlig tidspunkt i forholdet, etter ca 6mnd. Det gnagde meg veldig å ha en feeling at hun hadde vært sammen med mange og til slutt bare spurte jeg: Hvor mange har du egentlig...

 

Jeg spurte og jeg fikk svar. Om jeg egentlig burde spurt er en annen sak, om det er best å vite eller ikke er vanskelig å si. Jeg trenger ikke å gå inn på detaljene i svaret, men dette gnagde og gnagde på meg. Det var noen ting jeg fikk vite som var helt greit. Første gang var med første kjæresten og det var lenge siden. Det plaget meg ikke en bit. Det var andre ting jeg fikk vite som plaget meg langt mer.

 

Dette var ting som plutselig, når som helst, kunne dukke opp i hodet mitt og ødelegge humøret mitt fullstendig, og det skjedde daglig. Jeg vil si det gikk nesten 2 år fra vi ble sammen før jeg greide å "kvitte meg" med disse tankene fullstendig. Dette presset jeg meg tildels igjennom, ødela flere eksamensperioder for meg, men når jeg kom meg igjennom dette forsvant tankene og problemet.

 

Det er to ting som skiller min situasjon og din. Det første er at kjæresten prøvde å gjøre dette så lett som mulig for meg. Hun snakket ikke om det hverken med meg eller andre med mindre jeg stilte direkte spørsmål. Hun ønsket oppriktig noen av tingene ugjort og skjønte ikke helt hvorfor hun hadde gjort de.

 

Videre tror jeg vi var litt eldre da vi gikk igjennom dette, det kan og ha litt å si.

 

Har ikke mange andre råd enn at om du biter det i deg og hun er en snill, trofast jente som gjør det lett for deg så kommer det til å gå over. Men det var mang en gang i løpet av første året jeg tenkte at "dette forholdet orker jeg ikke være i lengre", men jeg gjorde aldri noe med det. Vi har nå vært sammen i 10 år og er gift med barn, så som du forstår er dette nå ikke noe problem lengre for meg. Tiden leger de fleste sår.

Lenke til kommentar
Gjest BeenThereDoneThat

Helt ærlig, denne jenta høres litt dum ut(les:mindre intelligent).

 

Useriøst svar sier du? Ja litt enig, men det bygger på erfaring og godt kjennskap til mennesker.

 

Jeg hadde en kjæreste for noen år tilbake. Det var et veldig rart forhold. Jeg trodde hun var jomfru da vi var sammen, husker ikke helt om jeg var det eller ikke. Uansett, etter en stund viste det seg at hun ikke var jomfru... eller så var hun det, fikk litt forskjellige svar. Vi kommuniserte dårlig, siden hun rett og slett ikke svarte meg (!) da jeg tok ting som dette opp med henne. "Vet ikke" og "gidder ikke ta denne krangelen nå" var andre måter å holde seg unna kommunikasjon.

I tillegg hadde vi problemer i bingen. Jeg var nok litt stor for henne, og gjorde ikke saken bedre (kanskje det som føkka det til i utgangspunktet).

 

Uansett, dette fylte hodet mitt med vonde tanker som ikke forsvant, veldig likt som du forklarer. Jeg tenkte på henne non-stop, og jeg tror hun var klar over dette på et eller annet nivå. Hun begynte å flørte med andre på utesteder rett foran meg eller i hjembyen min da jeg ikke var ute (avstandsforhold), som jeg hørte om etterpå. Enten hvis jeg overhørte samtaler, eller hvis jeg hørte det av andre.

 

Dette gjorde ikke sakene bedre, og det var etter dette skjedde (forrige avsnitt beskriver en periode på sommeren) jeg "fikk vite" hun ikke var jomfru. Tankene svirret rundt i hodet som aldri før.

 

Jeg vet akkurat hva du gjennomgår!

 

Vi var sammen i to år, hun slo opp på melding da hun kom hjem etter å ha vært på besøk hos meg en sommer.

I ettertid har jeg konkludert med at hun rett og slett var skikkelig utspekulert. Hun spilte på mine følelser for å få en dominerende status i forholdet. Dette kan argumenteres for videre med andre historier.

 

Jeg tror du bør se på min historie og trekke paralleller til din situasjon. Er du sikker på at din lille frøken egentlig er så snill som du tror? Jeg tror helt ærlig min eks ikke mente å gjøre som hun gjorde, men at det skjedde automatisk, som et instinkt.

 

Jeg tror helt ærlig din kjære prøver å knekke deg litt, for å ha et siste ord i forholdet. Mange jenter liker å være dominerende ovenfor sine kjærester, spesielt hvis de er eldre (jeg er et år eldre enn min eks, men mye mer moden). Hvorfor har jeg ikke sikkert svar på, men det skaper skryterettigheter ovenfor venninner å ha ei "bikkje" som gjør alt. Da spesielt en eldre kjæreste.

 

Jeg synes du skal ta makten tilbake, si til henne at du krever respekt. Er ikke fremmed for ordet mannsjåvinist, men av og til forsvares handlinger av situasjon.

Siden jeg har hatt en liknende situasjon, og aldri fått svar på spørsmål siden jeg ikke har prata 100% med noen om det, hadde det vært morro å få tilbakemeldinger.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Selv om noen før deg har hatt større kuk, så trenger hun ikke si det.

At hun har en liste over hvem hun har pult er litt patetisk, og at hun i tillegg bare er 16, sier meg bare en ting: Sluuuut. Hadde ikke giddet det.

 

Samme tenker jeg.

 

Altså, nå har jeg spurt og gravd masse om min kjærestes historikk, men det er mest fordi jeg er nysgjerrig på hvordan han har oppført seg sammen andre jenter. Han har ikke noe lang liste heller (så vidt jeg vet).

 

Nei, veldig snodig 16-åring, dette.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter
Prøvd å si til henne at du ikke vil vite noe om det?

Dette har jeg jo sagt også, og sist gang jeg fikk vite noe jeg ikke ville, så sa jeg klart og tydelig fra at jeg aldri mer ville høre om alt hun hadde gjort før hun traff meg. Dette bekreftet hun til hun med at jeg skulle få slippe. Dette har hun da ikke respektert og diskutert sine tidligere partnere høyt og villig med sine venninder ved flere anledninger - mens jeg sitter hjemme og synes det er bra at hun henger med venninder og har det gøy. Jeg tror faktisk dette har vært det store samtaleemne når de møtes, så jeg synes bare dette her er utrolig respektløst ovenfor meg! Tørr ikke tenke på alt annet hun har spydd ut til sine venninder.

 

Hun forsvarer bare det hun har sagt til venninder og til meg med "Jeg trodde det var greit å snakke om slike ting, og jeg trodde du også gjorde det" Sannheten er at hun hadde blitt fly forbannet på meg om jeg satt å diskuterte slike detaljerte ting med mine kompiser og fortalte hva vi hadde snakket om senere til henne. Jeg har holdt meg for god til det og har aldri hatt samvittighet til å sitte å spy ut slike opplysninger når jeg har en kjæreste hjemme. Jeg trodde hun også nå holdt seg for god til det, men der tok jeg skammelig feil. Det er først og fremst utrolig sårende og det skuffer meg at hun sitter å diskuterer dette over en lav sko med sine venninder.

 

Hva om jeg skulle sitte å diskutere at jeg hadde møtt en trang dame før jeg traff henne? Videre sitte å diskutere dette her og legge ut om jeg og den trange dama. Så slenger jeg det hele i trynet på kjæresten min og unskylder meg med at "jeg skulle bare høre om noen hadde hatt det samme problemet"

Hva faen? Det hadde blitt et helsikkes rabalder i flere måneder om jeg gjorde no slikt.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter
Nå er det vel ikke all verdens modenhet og forståelse en kan forvente seg av en 16 år gammel jente, men du kan jo prøve å forklare henne at du blir såret av det, i stedet for å bli sint. Da vil hun kanskje respektere følelsene dine mer, og ikke føle seg angrepet av en sinna kjæreste.

 

Muligens.

Hun er ikke 16 nå da. Vi var 16 når vi møttes og når jeg fant den listen. Dette er over 2 år siden og vi har da som jeg skrev vært kjærester i over 2 år nå.

Jeg har jo fortklart til henne både nå og tidligere at jeg blir utrolig såret av det hele og føler meg bare som en gutt på en liste. Jeg vil ikke ha den følelsen, jeg vil føle meg spesiell og bli satt pris på seskuelt. Ikke bli hersket med, ha sex når det måtte passe henne, tilfredstille henne oralt uten at hun gidder med meg, massere henne med olje uten at hun gidder å gjøre det tilbake. Jeg blir jo nærmest latterligjort hver gang jeg har lyst på henne og hun aviser så og si hver eneste gang. Det er alltid jeg som tar intiativet og jeg kan ikke huske sist gang hun virkelig tok intiativ til å ha sex med meg.

Klart jeg er sint også! Hvem er ikke sint etter noe slikt? Jeg er mildt sagt sykt skuffet, såret, sint, lei meg og alt på en gang fordi jeg nå må gå rundt med et bilde av folk som har sex med min kjæreste og ha følelsen av at jeg har en liten tissetass der nede som ikke duger.

 

Jeg kjenner meg ekstremt godt igjen det en skrev over her med dårlig kommunikasjon og svar som "vet ikke" for å unngå å svare. Hun sier bestandig "vet ikke" når hun egentlig vet og går rundt grøten for å unngå å svare på ting som ikke er til hennes fordel. F.eks "Hvem var på festen i går da?" "Vet ikke" "ja men noen må du jo vite" "ja var jo litt folk" "som hvem?" Altså man må hele tiden spøre ut og stille et oppfølgende spørsmål til en hver tid. Hun svarer aldri fullstendig og komplett, slik jeg slipper å begynne på masse nye spørsmål og hale informasjon ut.

Lenke til kommentar

Nå er jeg ikke overvendelnde begeistret for å kommentere i denne delen av forumet, men nå klarer jeg rett og slett ikke å dy meg.

 

Dere er veldig unge, og nå skal jeg ikke pårope meg å ha vært veldig seksuellt aktiv da jeg var 16, men i den voksne verden er det å føre en liste over seksuelle relasjoner strengt forbudt ved sosiale normer. Det er etter mitt syn rett og slett synonymt med det å være et dårlig menneske.

 

Jeg lurer veldig på hva slags menneske som aktivt setter seg ned for å føre offentlig statistikk på noe så personlig som sex. Hvilket behov tilfredstiller det?

 

Du virker som en over middels reflektert 16-åring. Det at du tar avstand fra dette sier jo også sitt om hvor du står i forhold til henne. Hva ser du egentlig i et menneske som dette? Jeg er veldig interresert i å høre mer om henne. For meg er denne negative egenskapen du beskriver så tyngdene at den ville utelukket alle gode egenskaper hun eventuelt måtte ha.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter
Hvorfor er dere kjærester?

Må først bare nevne igjen at vi ikke er 16 år lenger, men var det da vi møttes. Vi har vært kjærester i over 2 år nå og er derfor over 18 år begge to den dag i dag.

 

Hvorfor vi er kjærester? Nei si det. Kjærlighet gjør vel litt blind da.

Jeg elsker jo denne jenta mer enn noe annet, og hun har veldig mange gode egenskaper også - men det skal jeg ikke gå inn på her. Vi er på en måte ungdomskjærester og har hele tiden sett for oss framtiden sammen. Vi trives i hverandres nærvær og selskap.

Lenke til kommentar

Det er vel ikke så mye mer å si om denne saken, de fleste her inne kommer med ganske bra forslag og peker mot samme utvei. Det høres ikke ut som dere passer sammen lenger, og at hun muligens ikke har de samme interesser som du har, lenger. Som andre har sagt så får vi høre de fleste negative egenskapene hennes, og det høres ikke ut som hun respekterer verken deg eller forholdet deres.

Enten må dere ordne opp og begynne å kommunisere(å svare 'vet ikke' på alt holder ikke lenger når man er kjærester..), eller så må du bare la det gå. Greit nok at det er vanskelig å slå opp med ungdomskjæresten sin, men noen gang er de nettop det - en ungdomskjæreste.

Lenke til kommentar
Gjest Trådstarter
Virker ikke som du trives. Det positive er at du hvertfall innser at noe er galt. Man kan alltid få et forhold der man ikke må finne seg i sånt som dette.

Nei jeg trives slett ikke med hennes fortid og alt jeg får høre. Det er nettopp bare det som spiser meg opp og jeg har lært livets lekse - nemmelig å vente til den rette! Altså når jeg ser de store bakdelene med å ha gjort så mye i ung alder som hun, så skal jeg gjøre mye for å forklare barna mine om hvorfor de må vente på den rette og alle slike ting. Før synes jeg kanskje det var kult at damer hadde ligget med gutter, men etter jeg ble kjæreste med henne, så forandret alt seg totalt og mitt syn på sex ble helt annerledes. Jeg ser på sex som noe man bare deler med en kjæreste, og jeg synes damer som går på byen og skaffer seg en one night er horer. Seriøst også. Jeg synes det rett og slett er motbydelig og ekkelt å tenke på at de en gang blir kjæreste med en gutt. "Stakkars den kommende kjæresten" tenker jeg.

 

Jeg håper nå etter at hun vet hvor skuffet jeg ble, at hun slutter å diskutere dette med venninder og holder seg for god til å gå rundt å prate om sine tidligere sexpartnere. Det er overhode ikke noe kjekt for meg som kjæreste å vite om alt dette og få det slengt etter seg med jevne mellomrom. Hun har aldri samenlignet meg og sier jeg er best, men det går mer på alle bildene jeg får oppe i hodet når hun forteller om slike ting. Jeg ser for meg hun og en venninde sitte å flire og kose seg, mens de prater om hennes tidligere gutter. Hvor sykt respektløst er ikke det når jeg i tillegg kjenner hennes venninder en del?

Tror hun har skjønt alvoret i det ettersom jeg langt i fra har vært på talefot med henne på over 2 dager nå. Jeg vet ikke om jeg orker å være sammen med henne nå til helgen en gang pga alt pisset jeg fikk vite for to dager siden. Jeg sa så klart og tydelig fra sist gang at jeg ikke fant meg i det, så gjør hun det igjen og driter fullstendig i hva jeg sier og respekten for meg er nær sagt ikkeeksisterende. Blir forbanna når min kjæreste sitter å prater slikt til andre mennesker når hun vet så jævlig godt hvor mye jeg hater hennes fortid :(

Lenke til kommentar
Virker ikke som du trives. Det positive er at du hvertfall innser at noe er galt. Man kan alltid få et forhold der man ikke må finne seg i sånt som dette.

Nei jeg trives slett ikke med hennes fortid og alt jeg får høre. Det er nettopp bare det som spiser meg opp og jeg har lært livets lekse - nemmelig å vente til den rette! Altså når jeg ser de store bakdelene med å ha gjort så mye i ung alder som hun, så skal jeg gjøre mye for å forklare barna mine om hvorfor de må vente på den rette og alle slike ting. Før synes jeg kanskje det var kult at damer hadde ligget med gutter, men etter jeg ble kjæreste med henne, så forandret alt seg totalt og mitt syn på sex ble helt annerledes. Jeg ser på sex som noe man bare deler med en kjæreste, og jeg synes damer som går på byen og skaffer seg en one night er horer. Seriøst også. Jeg synes det rett og slett er motbydelig og ekkelt å tenke på at de en gang blir kjæreste med en gutt. "Stakkars den kommende kjæresten" tenker jeg.

 

Rart dere i det hele tatt ble sammen i utgangspunktet, dere er jo helt vilt forskjellige. Når det er sagt, så har dere vel diverse rare holdninger begge to, denne pratingen hennes virker litt "bob bob" so to speak, men du har jo et vanvittig snevert syn på sex. Ikke rart det blir gnisninger når begge parter "går over streken" i hver sin retning...

 

Du skal ikke se bort fra at hennes neste type synes synd på henne for at hun var sammen med en såpass "konserativ" fyr som deg, og at folk som har sånne motforestillinger mot ONS er dølle nerder eller noe sånt. Just saying: smaken er som baken ;) Finn deg en annen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...