Jump to content
Sign in to follow this  
axl

*Haster* Pc restarter etter bytte av HK

Recommended Posts

Har byttet HK til et abit NF-7 2.0

Problemet er at maskinen restarter akkurat når windows skal lastes(etter at alle "dos" menyene er ferdige.

Testet å boote fra cd, men den restartet da også.

Har også installert en SLK900 kjøler.

Cpu er xp1800+(polomino)

1gb 2100ddr ram

cpu er på 34c idle i bios

1.75V

 

*har testet ulike hastigheter

*ram hastigheter

*montert alt på nytt

 

Noen som har noen meninger om hva jeg bør teste?

Evnt noen som har opplevd dette?

 

Har knotet men F"#"#¤"# i 10 timer nå.. :D

Share this post


Link to post

nå klarte jeg å kutte strømmen mens bios oppdaterte seg...

 

Får bare no signal på skjermen

 

Arti :woot:

Share this post


Link to post
nå klarte jeg å kutte strømmen mens bios oppdaterte seg...

 

Får bare no signal på skjermen

 

Arti :woot:

 

Så en gang her på forumet en som beskrev hvordan man kunne redde en ødelagt bios. Du kan jo prøve å søke.

 

Hvis du ikke har prøvd å gjøre det allerede, så kan du jo prøve å resette CMOS.

 

Hvis ikke er det eneste alternativet ny BIOS brikke.

 

Artig!

Share this post


Link to post
nå klarte jeg å kutte strømmen mens bios oppdaterte seg...

 

Får bare no signal på skjermen

 

Arti :woot:

 

 

Tilt og game over :-?

Share this post


Link to post

yeye :lol:

 

Får sende skiten tilbake til komplett.

 

Har en forbannelse over meg når det gjelder HK tror jeg

Share this post


Link to post

da har jeg fått tilbake kortet, plugga det i. og vips..samme feil som sist gang :shrug:

 

Når jeg booter med command linje går det helt til amdagp.sys. linja, så restarter den seg....

 

Ideer mottas med takk

Share this post


Link to post
Har du formatert og reinstallert windows etter at du byttet hovedkort?

 

Det er iallfall en meget stor fordel. Prøvde å ikke reinnstalere WinXp etter å ha satt inn nytt hk. Dette uten hell.

Share this post


Link to post
Har du formatert og reinstallert windows etter at du byttet hovedkort?

 

Det er iallfall en meget stor fordel. Prøvde å ikke reinnstalere WinXp etter å ha satt inn nytt hk. Dette uten hell.

Nei du MÅ formatere. Har aldri fått en stabil pc uten å slette alt på disken etter ett hovedkort bytte, så eg sier du må formatere.

Share this post


Link to post

Dette skjedde med meg også. Hadde drevet å rotet litt med kortet for å få maskinen opp å gå. Så lot jeg bare den laste inn i windows. Jeg visste at jeg måtte reiinstalere win, men bare for morro skyld. Resultat: restart.

Så det er bare å legge inn Win igjen.. Så skal alt være igjorden.

Share this post


Link to post

Regner med at maskinen holder ok tempratur på CPU ? Med feilmontert kjøler så vil jo maskinen starte greit men vil tryne når tempraturen blir høy. Jeg ville også reinstallert om alt av hardware ser greit ut

Share this post


Link to post

Hadde samme problemet. Jeg hadde heldigvis delt hd'en opp i flere partisjoner slik at det kun var partisjonen med windows og softwaren på som måtte formateres, den må formateres... Jeg prøvde å reinstallere to ganger, funket ikke. Jeg kunne ikke kjønne hva som var gale.

Share this post


Link to post

Hmmm, høres ut som samme "problemet" som jeg hadde... først, hvilken ram har du... greit, uansett hvilken ram, sett den til 133.... jeg har NF7-S v.2.0, og det setter fsb til 400 som default... jeg leste du hadde satt ned dette, men uansett, det høres for mye ut som samme problemet som jeg hadde... Hos meg var problemet at jeg har noen gamle twinmos 2700 brikker som ikke takler så veldig mye overklokking, så jeg kom aldri lenger enn til at jeg skulle kopiere filer til hdd under innstallering av os... Kanskje dette kan hjelpe deg litt på vei, jeg brukte noen timer på å finne ut av det og var litt "pissed", men heldigvis fant jeg ut av det... Må vel legge til historien at jeg alt hadde sendt tilbake ett hk fordi det ikke funket... :evil:

 

 

Ok, så nå at du hadde fått pc-specsen i signaturen... 2100 ram.. Du har selvsagt prøvd med bare en rambrikke, og satt den til 100... Det er noe med rammen ihvertfall, det er jeg ganske så sikker på...

Share this post


Link to post

nå har jeg smekka inn det gamle hk og alt funker flott igjen.

 

Første gang jeg hadde feilen testa jeg å boote fra xp cd og installere på nytt. Den kjørte en stund, men så restarta den igjen etter den første restarten i installeringa tror jeg.

 

Må ha pc'en på nett til over neste helg, skal teste ut litt mer da.

 

Det som er litt snodig er jo at folket på komplett heller ikke fikk hk til å starte opp når de testa det :shrug:

 

Hvis et hadde vært noe problem med ram/formatering e.l hadde det jo sikkert funka hos dem.

 

Er det noe problem med skjermkort/agp porten, siden den stopper på amdagp.sys?

Share this post


Link to post

Ja, det kan virke som det er en feil i skjerm enhetene en plass. Har du mulighet til å teste ett annet skjermkort ?

Bare for å ha prøvd det ut liksom. Hvem vet.. :shrug:

Share this post


Link to post
Har du formatert og reinstallert windows etter at du byttet hovedkort?

 

Det er iallfall en meget stor fordel. Prøvde å ikke reinnstalere WinXp etter å ha satt inn nytt hk. Dette uten hell.

Nei du MÅ formatere. Har aldri fått en stabil pc uten å slette alt på disken etter ett hovedkort bytte, så eg sier du må formatere.

Nåja.. må og må du... Dette er, skal vi se, 3. gang jeg bytter mellom KT7 og NF7-S, samme problemet med at den henger/restarter før den loader windows. Det er bare reinnstalere windows det så fungere alt som bare det. Ingen stabilitets problemer at all og heller ingen konflikter.

Share this post


Link to post

der funka det gitt :)

 

Hjalp å formatere.

 

Har testa å klokke litt oxo.

 

Kommet meg til 190x11 nå, på 195 fsb får jeg problemer.

samme med X12, så safer på denne hastigheten litt.

Har satt inn twinmos 3200 ram.

Kjører 1.75V for øyeblikket.

den viser ca 40C i bios

 

Er det bare å guffe opp til f.eks 1.85?

Skal jeg sette ram "by SPD" mens jeg klokker?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...