Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan gå fra skolevenner, til "skikkelige" venner?


Anbefalte innlegg

Jeg er nettopp begynt på videregående, på en skole jeg ikke kjente noe. De vennene jeg har nå, har jeg stort sett hatt siden jeg var liten, derfor er jeg litt rusten nå.

 

Saken er at jeg er blitt ganske godt kjent med en kul gutt jeg sitter ved siden av. Vi velger hvor vi vil sitte, så jeg vet at han ihvertfall er interessert i å snakke med meg siden han sitter med meg så og si hver dag. Vi går også sammen til bussen og snakker sammen mens vi venter.

Det jeg lurer på er; hvordan skal jeg fikse den overgangen mellom de to vennetypene jeg nevner i tittelen? Med skikkelige venner, mener jeg at jeg har lyst til å møte han på fritiden og. Vet vi ikke har kjent hverandre så lenge, men jeg vil "smi mens jernet er varmt", om dere skjønner.

Burde jeg bare spørre ham om vi skal gjøre noe en dag? Problemet er at jeg er redd han tror jeg vil gå ut med ham eller noe (aboslutt ikke ønskelig, vil virkelig ha ham som bare venn). Jeg har en sperre for å drite meg ut med folk jeg vil møte masse, så jeg er redd for at han skal syns jeg er helt dust. : /

 

Så, burde jeg vente litt mer, eller bare hoppe i det, eller hva? Jeg er forrvirret. : P Det er mange sosialt smarte folk her som har et svar, det føler jeg på meg. Takk på forhånd ihvertfall.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er det bare å spørre om dere skal finne på noe en dag. Ingen vits i å gjøre det værre enn det det er. :)

 

For å unngå å gi han inntrykket av at du vil noe mer enn vennskap, kan det være greit å gjøre noe med flere rundt dere i begynnelsen. (selv om det ikke er noen krise å finne på noe bare dere to også..)

Det viktigste er at du behandler han som det kompisene hans ville gjort. Ikke gi han hintene om noe mer, så kommer han enten til å forstå hvor du vil hen, eller poste en tråd på dette forumet med spørsmål om hva du vil :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...