Gå til innhold

Bøker i Sci/Fi klassen


Anbefalte innlegg

De siste bøken jeg har lest har vært Wilbour Smith sine bøker fra afrika (courtney familien). Jeg syns det er veldi gode bøker men er mektig lei bøker som har noe som helst med virkeligheten å gjøre. Kunne tenke meg å lese noen skikkelig Sci/Fi bøker, gjerne att jorden er under angrep eller noe lignende.

 

Noen som har forslag? Gjør ikke noe om boka er tjukk ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja den er bra eller om du vil ha noe nærmere Jorda Mutineers Moon av samme forfatter, den finnes også i en bok sammen med de to andre bøkene i serien da Empire from Ashes. Ellers er Man Kzin wars bøkene av Niven bra, men det er bøker med flere noveller ofte skrevet av andre. Skal du ha noe som er absurd stort så se på Bolos bøkene til Keith Laumer, det er også historier av andre. Der er det intelligente tanks og de største er 30 000 tonn med våpen til de største romskipene.

Lenke til kommentar

Enders Game av Orson Scott Card er en tidløs klassiker, anbefales.

 

Sphere av Michael Chrichton er også veldig bra. (Og litt skummel :p ) (Ja, det er den som er filmatisert.)

 

Brave New World av Aldous Huxley er og utrolig bra imho. (Dystopisk fremtids sci fi)

 

1984 av Orwell er og en klassiker og must read imho. Dette er boka som tv showet Big Brother fikk navnet sitt fra. Den er såpass kjent at etternavnet til forfatteren blir brukt til å beskrive overvåkelsessamfunn, som f.eks. England.. (Orwellian).

 

The Andromeda Strain av Michael Chrichton syns jeg er veldig bra. (Han som skrev boken Jurassic Park er basert på.) Han har og en annen jeg likte godt, Prey, som handler om nanoboter som løper løpsk.

 

Og en til som jeg syns var helt fantastisk; At The Mountains Of Madness av H. P. Lovecraft. Den skal bli filmatisert snart av Guillermo Del Toro.

 

Nå har du noe å sjekke ut ihvertfall :p

Lenke til kommentar

Sci-fi? Enkelt.

 

Dune-serien av Frank Herbert (God Emperor of Dune er rar, men grei nok om du kommer inn i den.)

The shrinking man av Richard Matheson

What dreams may come av Richard Matheson

 

Ellers har vi jo Starcraft: Ghost. Spillet ble ikke noe av (foreløpig), men skulle handle om en Ghost med meget sterke krefter. Dette ble ikke noe av, men i stedet fikk vi en prequel i bokform. Den har ingenting med spillet å gjøre, bortsett fra at hovedpersonen er den samme. Hun er bare en tenåring i boken og har ingen krefter i begynnelsen, og boken følger henne når hun oppdager hva hun er i stand til og helt frem til hun er en Ghost. Anbefales. :)

Lenke til kommentar

Jeg lastet ned en gratis lydbok et år elns siden hvor det tilfeldigvis lå med en tekstfil med noe informasjon om boka jeg. Så jeg leste litt på wikipedia og den virket interessant, så jeg kjøpte den.

Egentlig litt rart den ikke er bedre kjent, den har tross alt vunnet de to største SciFi-awardsa. Men det begynner nå å bli noen år siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...