Gå til innhold

noen som har fått halo 3:ODST fra elkjøp?


Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

det diskuteres i minst to tråder her om ODST og elkjøp, men det er ikke emnene i trådene. så er det noen som har forhåndsbestilt det og fått det? fint om dere legger med om dere har fått koden til sgt johnson og hvilke beskjeder dere har fått fra elkjøp.

 

jeg var uvitende nok til å bestille der, noe jeg angrer på. jeg har bare fått to mails om at jeg har bestilt spillet. jeg har ikke konto på elkjøp.no. jeg sente mail til dem i dag og får se om de svarer i morgen.

 

står på nettsiden at det ikke kommer flere kopier av ODST før 01.10, og det er forjævlig om man forhåndsbestiller og må vente over en uke lenger enn om man hadde gått i butikken. hvordan kan man avbestille?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-T9cKWhDpN0
Har ikke fått det, kommer aldri til å kjøpe noe derifra igjen med mindre det er et MEGA tilbud.... skal sende inn klage jeg også nå :realmad:

 

samme her, eller det må være at de får enerett til å selge noe jeg virkelig liker.

 

etter å ha klaget har jeg fått mail med koden og beskjed om at spillet nå er på vei, men det forandrer ingenting, ALDRI mer skal elkjøps nettbutikk brukes, muligens ikke butikken heller.

 

jeg sendt en melding i går og spurte om hvor spillet og koden var, og i dag ba jeg om å få avbestille. jeg vet ikke om de har sett begge to.

Endret av Slettet-T9cKWhDpN0
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

jeg gadd ikke å vente mer å kjøpte det i butikk, og det er et på vei til meg fra elkjøp. kan jeg levere inn det fra nettbutikken i butikken som det jeg kjøpte i butikken?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...