Gå til innhold

Spill&Dill

Medlemmer
  • Innlegg

    497
  • Ble med

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Spill&Dill sine prestasjoner

32

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fullt mulig å gjøre meget gode kjøp som feks på nye tv`er.Har fulgt med på en LG modell siden i våres og den har aldri vært så billig som nå.Frem til i forrige uke så var laveste pris over 30k mens nå ligger den på 25k. Men man må ha tunga rett i munnen og aller helst unngå impulskjøp
  2. Ikke 100% sikker men mener jeg kunne åpne dvdr plater med dvd brenner/dvd drive på pc før de ble finalizert.Dette var på en panasonic dvd opptaker…mulig det er annerledes når det gjelder JVC.
  3. Takk for flott svar.Ikke så kjent i Strømstad ennå men kaffedoppet…hva er det? Stasjonen….er det bussstasjon du mener? Så langt så er det Nordby og senteret ovenfor Strømstad der Systembolaget ligger at jeg har vært.
  4. 2 år siden forrige post her men hvordan er det med plate butikker i Strømstad nå? Har familie over grensa så er der titt og ofte men har ingen kunnskap om butikker som selger plater,cder eller film bortsett fra den på Nordby senteret.Men den var mye bedre før….nå er det for mye t-shirts,kopper og annet dill & dall.
  5. Har også Q22 dekoder og har testa litt frem og tilbake på min gamle LG 4K Oled tidligere og jeg synes bilde ble best på tv når dekoder var satt til 1080p.Litt skarpere bilde da men forskjellen er minimal.
  6. Var uheldig da jeg koblet laptop til LG B9 tv i dag (gjort det mange ganger før)Da jeg koblet til så gikk plutselig volum til tv til 100% og med streaming lyden fra pc så ble høytalerne i tv med eller mindre sprengt.Har koblet surround forsterker til tv så ikke helt krise men til daglig så bruker jeg kun tv høytalere da det er godt nok til vanlige tv sendinger.Er vel ingen vits å få reparert høytalerne i tv. Bare bruke surround reciever hver gang tv brukes? Kanskje soundbar hadde vært en løsning men alle HDMI er i bruk…………………Så hva ville dere gjort?
  7. Enig,bor selv i blokk som er ca 15 år gammelt og også her har det vært mye lekkasjer både i leiligheter og på felles arealer.Noe er slurv fra utbygger men det er også mange dårlige løsninger og der må vel arkitekten ta skylden kanskje.Tror mange har vannlekkasjer som kanskje ikke er så store og dermed ikke så lett å oppdage før det har gått litt tid.At det blir mere og mere ekstrem vær hjelper jo heller ikke….. Trådstarter bør nok ta kontakt med styret i boretslaget.
  8. Ikke mange som får utnyttet dette tilbudet da det er utsolgt i nettbutikken….og kun veldig få butikker utenfor de store byene som har VR2 på lager.
  9. Fornyer alltid med digitalt gavekort kjøpt hos elkjøp.
  10. For meg så er dette den klart dårligste episoden…direkte kjedelig.Generelt så misliker jeg «backtracking» i tv serier og spesielt når det er i en hel episode.Stor fan av spilla men tv serien blir alt for mye drama for min del…hadde håpet på mere action . Begynte bra men nå er serien på 5/10 for min del. Akkurat nå så føler jeg at serie skaperne kan ta seg en skikkelig sur og muggen bolle 🤪
  11. Har koblet ipad til lite stereo anlegg via blåtann og det fungerer bra MEN når jeg spiller musikk (spotify) og jeg feks får en Facebook messenger melding på skjermen så økes lyden på musikken kraftig…utrolig irriterende.Samme hvis jeg vekker ipad fra dvale ved å trykke på en knapp. Til nå har jeg satt nettbrett i offline ved musikk avspilling,det fungerer på et vis men tungvint. Noen som vet hvordan jeg kan få gjort noe med dette?
  12. Så nylig filmen og det var ingen stor opplevelse….faktisk kjedelig til tider.For meg en gåte at over 500 000 faktisk har sett den på kino.
  13. Mulig dumt spørsmål men er vel samme hvilken type tv man bruker til VR2 da det er skjermene i brillene som brukes? Er også overrasket over hvor få butikker (elkjøp,power) som faktisk har tatt inn VR2 pakke(ene).Fått inn få antall eller har de ikke tro på noe særlig salg kanskje.
×
×
  • Opprett ny...