Gå til innhold

Mahmoud Ahmadinejad fornekter holocaust på ny. Hva mener du?


Hva mener du om holocaustfornektelse?  

351 stemmer

  1. 1. Bør det være tillatt å fornekte holocaust?

    • Ja
      246
    • Nei
      95
    • Ingen formening/Vet ikke
      11
  2. 2. Bør det være tillatt å kritisere Staten Israel for å missbruke betydningen av holocaust?

    • Ja
      298
    • Nei
      32
    • Ingen formening/Vet ikke
      22
  3. 3. Bør Ahmadinejads uttalelser få reaksjoner fra verdenssamfunnet?

    • Ja
      215
    • Nei
      90
    • Ingen formening/Vet ikke
      47


Anbefalte innlegg

Fra Illustrert Vitenskap nr. 2/2011 - side 38

 

Løgnene om holocaust lever

 

Påstand: Zyklon B er et lusemiddel og egner seg ikke å drepe mennesker med.

 

Mennesker dør 5-10 minutter etter at de er gasset med en konsentrasjon på bare 300ppm, mens lus som er kaldblodige og har mye lavere stoffskifte dør først timer etter en eksponering av en konsentrasjon på 16000 ppm.

 

Det er vel et ubestridt faktum at de faktisk benyttet dette til avlusing av både bygninger og klær. Jeg har også fått med meg påstanden om at det ikke er spesielt godt egnet til å drepe folk med. Husker ikke så mye av det der i farten, men det finnes jo enormt mange andre metoder som ville være mye mer effektivt om drap var førsteprioritet. Noen andre kan sikkert mer om dette?

 

Om målet var å drepe så mange som mulig, hvorfor bruke så mye tid og ressurser på en leir i første omgang?

 

... snip ...

 

 

Hvilke metoder hadde vært enormt mye bedre å bruke? Du ignorerer jo regelrett det jeg skriver om deres mangel på kunnskap. Fortell meg igjen: i hvilken verden er det gangbart å si at noe ikke er sant bare fordi man personlig ikke evner å forstå det? Dere har jo tidligere nevnt at skyting hadde vært bedre, men det er ikke sant. Skyting ville ført til:

 

a) sløsing av våpen og ammunisjon som kunne blitt brukt på fronten.

b) bruk av tysk arbeidskraft som sårt trengtes andre steder (gassing gjør at jødene kan utføre mesteparten av drapene med minimal tysk bevoktning - de kunne ikke bare utstyrt jødene med våpen og bedt dem drepe sitt folk?)

c) en psykisk belastning på tyske menn som var ansvarlig for skytingen.

 

Gassing var ganske godt gjennomtenkt ettersom det minimerte arbeidsmengden med å henrette mennesker. Systemet med leirer var også svært godt for dette formålet. Kjapt, rent og effektivt.

 

Resten av innlegget ditt gidder jeg ikke å kommentere, for det er like arrogant. Jeg skal se filmklippene BelzeBob linket til senere og komme med mine kommentarer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dux

 

Vel, jeg skriver litt til..

 

For noe vås du kommer med. Det må jeg bare si. Prøv å bruk det du har oppå skuldrene. Som min far brukte å si: "du har ikke hodet bare for at håret skal ha et sted å vokse på."

 

* Det hadde vært langt mer økonomisk for tyskerne å skyte jødene enn å gasse dem. Kremasjon er også helt unødvendig og bare tull og tøys. Kremerte Stalin, Mao, Pol Pot og Idi Amin sine mange millioner ofre? Nei. Bygde de lufttette gasskamre med enorme (absolutt nødvendige) ventilasjonsanlegg osv? Nei. Brukte de en metode som var farlig for dem selv? Nei. Alle vet at giftgass er en ekstremt risikabel affære. En grunn til at man faktisk bruker giftgass ganske lite i krigføring, og man tenker også på å avvikle bruk av giftgass som henrettelsesmetode pga. at det er så risikofylt.

 

* Dette med at tyskerne skulle synes det var "lettere" å gasse folk enn å skyte de er bare tull. Selvfølgelig. En soldat lyder ordre og de 6 millionene kunne vært skutt på én dag, enkelt og greit. Ta 100.000 soldater, gi de hvert sitt gevær og nok kuler, og la de skyte 60 stykker hver. No problem. Slikt har blitt gjort før. Vel, man kunne også automatisert det hele med kulesprøyte, maskingevær e.l.

 

* En vanligere metode er å rett og slett isolere folk slik at de ikke har mat/vann/varme - og la de sulte/tørste/fryse ihjel. Eisenhower drepte 1 million tyske krigsfanger på det viset, og dette var Stalins metode for å drepe drøyt 10 millioner Ukrainere. Les litt historie.

 

* Du sier at jødene gasset hverandre? Dette er ikke hva de mange vitnemålene sier. De sier alltid, om de sier noe om Holocaust i det hele tatt, at det var tyskerne som gasset. Har aldri hørt denne varianten før. Du tok det bare ut av løse luften, ikke sant?

 

* "Systemet med leirer var også svært godt for dette formålet. Kjapt, rent og effektivt." For noe vås. Det som hadde vært effektivt hadde vært å ha rene dødsleirer. Eller leirer i stil med de russiske gulagene. Dvs. leirer som var så og si totalt isolert fra omverdenen og der man ga fløyten i folks helse. De tyske leirene hadde derimot en veldig høy standard, faktisk høyere på mange måter enn hva som var standarden utenfor leirene!

 

Ja, man kunne hatt rene arbeidsleirer - der Røde Kors o.a kunne komme på inspeksjon og alt var i "skjønneste orden", og samtidig hatt utryddelsesleirer som kun hadde ett formål: å drepe folk.

 

* Men hele den greien er totalt unødvendig. Hadde nazistene ønsket å utrydde jødene hadde de rett og slett isolert de der de var og drept de på maks. en måned.

 

Til sist: ironisk nok er det et faktum at når vi ser bort i fra de som døde av tyfus og sult ved krigens slutt - så hadde jødene i leirene det faktisk tryggere enn folk som bodde utenfor. Du er kanskje klar over at Tyskland ble teppebombet, men konsentrasjonsleirene aldri ble det?

 

Noe du kanskje heller ikke vet er at millioner av vanlige tyskere sultet ihjel eller ble massakrert etter krigens slutt.

 

Noen bilder du kanskje ikke har sett før. Bilder av tyskere:

 

vertreib.jpg

 

massacred_german_children.jpg

 

massacre_of_germans.jpg

 

raped_german_women.jpg

 

tyske_barn_1945.jpg

 

"Mer enn 3 millioner tyskere" døde etter at krigen var over. De ble fordrevet fra sine hjem, forfulgt og massakrert, og de sultet og frøs ihjel. Men dette lærte du ikke på skolen:

 

antall_tyskerne.jpg

 

Og jeg husker ikke å ha sett en Hollywoodfilm om hva som skjedde i Dresden:

 

dresden45.gif

 

Det var et Holocaust. Et tysk Holocaust. Holocaust betyr "brannoffer" og et stort antall vanlige sivile tyskere ble levende brent av de alliertes bomber. England slapp 20 ganger så mye bomber på Tyskland som Tyskland slapp på England. Og politikken var å bombe den sivile arbeiderklasse-befolkningen. De fineste bydelene bombet man ikke, for der ville jo de allierte selv bo når krigen var over.

 

bombestatistikk.jpg

 

Japan var også offer for en særdeles ondskapsfull lignende bombekampanje. Og Vietnam var det et par tiår senere. Vi har masse beviser. Men beviser for "jødenes Holocaust" har vi ikke. Ikke et fnugg. Det eneste stedet jødenes Holocaust skjedde var/er i vår egen fantasi. Vel, vi har ikke diktet opp det selv, men andre diktet det opp og hjernevasket oss med løgnene. Faktisk inngår dette i læreplanen på skolen.

Endret av BelzeBob
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva synes dere om at de samlet så mange jöder i en leir? Dere nekter ikke på det?

 

Tyskland samlet jødene i konsentrasjonsleirer. De allierte samlet tyskere i konsentrasjonsleirer. Amerikanerne samlet japanere i konsentrasjonsleirer. Japanerne samlet koreanere og kinesere i konsentrasjonsleirer.

 

Og i dag er masse arabere i konsentrasjonsleirer i Irak, i Israel og på Cuba. Hva som er så spesielt med at tyskerne satte jøder i konsentrasjonsleirer kan jeg ikke se.

 

Du må også vite det at jødene var erklært som krigsfiende. Med andre ord: man hadde helt logiske grunner for å isolere dem i leirer og ghettoer og identifisere de med hjelp av jødestjernen. Ikke bare fordi at man ikke likte de. Men så er det også andre ting du må vite. Som at omlag 150.000 jøder tjenestegjorde i Wehrmacht og at det også var en god del jøder som aldri ble sendt i noen leir. Og så har vi byen/leiren Theresienstadt som nok var den mest bekvemme leiren som var reservert for jødiske krigsveteraner (faktisk) og for jøder fra de øvre samfunnsskjiktene.

 

At du tenker "de satte jo jødene i konsentrasjonsleirer - så det betyr at de ville utrydde de" er ikke et logisk resonnement. Konsentrasjonsleirer har man alltid hatt over hele verden. Og det at man setter en bestemt etnisk gruppe, dvs. den etniske gruppen som anses for å være fienden - eller mistenkes for å samarbeide med fienden, i fangenskap, det er ingenting nytt.

 

Visste du forresten at jødene erklærte krig mot Tyskland i 1933? Og at den umiddelbare konsekvensen av krigserklæringen ble en omfattende boikott av Tyskland?

 

judeadeclares.gif

 

Dette lærte du neppe på skolen.

 

Det fins de som har en mer "ekstrem" oppfatning om saken enn hva jeg selv har, som mener at jødene ble satt i leirer for å beskytte dem. Kanskje ikke utenkelig med tanke på at på det viset ble jødene beskyttet mot de alliertes teppebombing samt stort sett hadde nok mat og medisiner, hygieniske forhold, varme og rent vann osv.

 

Joda, på slutten av krigen gikk det ille med flere av leirene. Årsaken slik jeg ser det var de alliertes bombing som ødela viktige fabrikker (medisin, vaksiner), veier og jernbane-nett. Slik at leirene ikke fikk de materialer de trengte. Resultat: massiv spredning av sykdom og sult.

 

Samtidig - med andre leirer gikk det veldig bra. Se på disse barna som ble frigjort av russerne i 1945:

 

liberation.jpg

 

Sammenlign med dette bildet av tyske barn. Også fra 1945:

 

tyske_barn_1945.jpg

 

Jeg forsvarer hverken forfølgelse, konsentrasjonsleirer eller krig. Men jeg forsvarer sannheten. Og sannheten, slik det ser ut for meg, er at det store offeret for krigen i Europa var Tyskland og tyskerne, og ikke jødene. Jeg tror også det stemmer at de som behandlet sine fanger best og stort sett holdt seg til reglene for krigføring var tyskerne. De allierte hadde et avslappet forhold til slike regler. Og russerne var monstre.

 

Lydfiler:

 

Texe Marrs: Holocaust 2

 

Ingrid Rimland forteller sin historie

 

Forresten, har vi noe som helst som tyder på at tyskerne behandlet sine fanger slik?

guantanamofanger.jpg

Endret av BelzeBob
  • Liker 1
Lenke til kommentar

At noen jøder går sammen for å boikotte tyske varer er langt fra noen krigserklæring fra "jødene". Dette har vi diskutert før.

Det at man fant ut at jødene var et samfunnsproblem og sendte dem i konsentrasjonsleir er ikke det samme som at man hadde til intensjon å drepe dem. Dette har vi diskutert før.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At noen jøder går sammen for å boikotte tyske varer er langt fra noen krigserklæring fra "jødene". Dette har vi diskutert før.

Det at man fant ut at jødene var et samfunnsproblem og sendte dem i konsentrasjonsleir er ikke det samme som at man hadde til intensjon å drepe dem. Dette har vi diskutert før.

God dag man økseskaft?

 

En fordel om svaret man gir har noe med posten man svarer på å gjøre, ikkesant?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At noen jøder går sammen for å boikotte tyske varer er langt fra noen krigserklæring fra "jødene". Dette har vi diskutert før.

 

Vel, hvordan forstår du avisoverskriften "Judea declares war on Germany"?

 

Jo, dette var alvorlige saker og det var jøder som stod bak. Dog ikke "vanlige jøder", men jødiske bankirer og sionister. Kort sagt: de samme som senere støttet krigen med kuler og krutt som begynte i 1939 begynte en økonomisk krig, og en anti-tysk propaganda-krig, lenge før Englands krigserklæring. Dette ... har vi vel diskutert før.

 

Skal vi nå snart få et forsøk på en forklaring på hvordan all denne gassingen og kremeringen skal ha foregått? Hyggelig om du kan legge frem:

 

* Egne gjennomtenkte teorier, eller gjengivelse av andres teorier.

 

* Dokumenter.

 

* Eller bilder. Kanskje også filmklipp.

 

At man bygger gasskammer og kremasjons-fasiliteter og gasser og kremerer 6 millioner mennesker tror jeg ikke akkurat er særlig lett å skjule. Så hvor er alle bevisene? Vitemålene som nevner gassing og utrydding av jøder har jo vist seg å være reinspikka løgn, og de såkalte tilståelsene ble tvunget frem med trusler og tortur. Så de kan vi vel strengt tatt ikke bruke.

 

Håper du ihvertfall kan være enig i at vi kan ikke bare tro på Holocaust fordi myndighetene sier at det skjedde. Om du studerer historie så legger du kanskje merke til at myndighetene har det med å lyge. Og jeg minner om at det faktisk har en betydning å bevise Holocaust ettersom Tyskland, og i praksis alle ikke-jøder, allerede har blitt straffet og fortsetter å straffes for denne påståtte forbrytelsen.

 

La oss si at du er en upopulær fyr i nabolaget. Etter litt husbråk blir du anklaget og dømt og hengt for å ha gasset 600 nordlenninger i kjelleren din. Syns du ikke da at dine etterkommere har krav på å se bevisene for din udåd - om det så er lang tid etterpå? Ettersom dine etterkommere fremdeles blir stigmatisert og bøtelagt for den påståtte gassingen?

 

Det var et lite bilde på Holocaust-situasjonen. Enda et bilde: hele den vestlige verden skal bære jødene og Israel i kongestol og strø roser foran deres vei, samt tilsynelatende for evig tid gi de massevis med penger og spesielle privilegier. Pga Holocaust. Men vi skal ikke få lov til å se beviser for at Holocaust faktisk skjedde? For da er vi nazister, rasister, benektere, fornektere, anti-semitter og jøde-hatere? Og når skal denne straffen egentlig opphøre? Jødene krever jo mer penger, og flere Holocaust-museer, og flere lover som forbyr å sette spørsmål ved Holocaust og/eller kritisere denne "utvalgte gruppen."

 

...

 

Ta gjerne en titt på denne. Om hvor utrolig fanatiske disse sionist-jødene er:

 

http://www.youtube.com/watch?v=GNHIEegEkRU&feature=related

Endret av BelzeBob
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Igjen, det er en avisoverskrift. Den forteller om at noen jøder startet en boikott. Mange st gått sammen for å boikotte ideæl også, dette er fortsatt ingen krigserklæring fra deres side.

 

Anngående gasskamrene skal jeg ikke uttale meg for bastant om dem, men jeg har faktisk lenger bak kommet med en rekke kilder vedrørende hele prosessen. Man brukte flere metoder, forskjellige typer gassing, skyting, jobbe folk i hjel osv. Om jeg ikke husker feil var vell en av grunnene til at man sluttet med skyting slitasjen det førte til på soldatene ved å skyte forsvarsløse mennesker. Tyskerne var tross alt mennesker de og.

 

Man sjal selvfølgelig ikke tro på noe fordi myndighetene sier det, men man skal heller ikke basere verdenssynet sitt på internettteorier. Jeg tror gjerne at holocaust er overdrevet og grusomheter begått av de allierte dysser ned, men derfra til at internasjonal jødedom står bak osv. blir for drøyt. Særlig når man ser alle denne teoriens spin offs som chemtrails og mindcobtrol osv.

Lenke til kommentar

Det hadde ikke värt enklere, som du selv ser krever det mange mengder ammunisjon, våpen og soldater. Risikoen for opptöy/ordrenektelse blant soldatene er större, ikke like effektivt (ikke sikkert alle dör, men ligger og förblöder lenge).

Og det siste: Vanskeligere å holde hemmelig for befolkningen. Holocaust var et så gjennomfört og grusom måte å henrette store mengde mennesker i hemmelighet, det finnes flere lignende hendelser i historien, men ingen så nöye planlagt og systematisert som en industri. Prosjektet var så bra gjennomtenkt at det ble holdt hemmelig for folk, og mange som var med på det ikke visste at de var det selv, tydeligvis var det også så gjennomfört at noen idag fortsatt tvivler.

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

Holocaust var et så gjennomfört og grusom måte å henrette store mengde mennesker i hemmelighet, det finnes flere lignende hendelser i historien, men ingen så nöye planlagt og systematisert som en industri. Prosjektet var så bra gjennomtenkt at det ble holdt hemmelig for folk, og mange som var med på det ikke visste at de var det selv, tydeligvis var det også så gjennomfört at noen idag fortsatt tvivler.

 

Det er jo denne ideen om Holocaust mange ikke tror på da. Og la meg minne om at dette ikke er noe nytt fenomen. Folk har nektet for dette lenge...

 

Jeg blir personlig trist inni meg når folk svelger den offisielle historien som ikke kan bevises mens de avfeier påstander som beviser at det er løgn...

 

Skjønner like lite av hvorfor folk tror på denne jødiske Gud heller da, så er det sagt :p

Lenke til kommentar

Jeg tror gjerne at holocaust er overdrevet

 

Ja. Men da er du per definisjon en Holocaust-benekter, og kan i flere land i dag fengsles for å ha "benektet eller minimert Holocaust."

 

Sier du at 5.999.999 jøder døde, og ikke 6 millioner, så er du en Holocaust-benekter. Sier du at du ikke tror på gasskammer-historien så er du en Holocaust-benekter. Og har du ellers noen kritikk av jødene så er du en anti-semitt.

 

Forøvrig legger jeg merke til at jeg kaster perler for svin her på tråden. Dere troende er rett og slett for tette i pappen og/eller for hjernevaskede til å skjønne selv de enkleste ting. det er da ingen vits i at dere er på et forum. Bedre at dere bare leser Dagbladet og ser på TV. Ettersom dere er totalt ute av stand til å ta til dere fakta som faktisk betyr noe. Fortsett å spis den idiotiske og banale propagandaen myndighetene forer dere med dag etter dag etter dag. Fornuft hører dere jo ikke på. Dere har ingen ører å høre med, eller øyne å se med. Gammelt nytt, egentlig. Majoriteten av menneskeheten sover altfor dypt til å noengang våkne opp. Det er jo mye mer behagelig å sove og drømme enn å innse virkeligheten.

 

Virkeligheten hva gjelder Holocaust er at hele historien er en løgn. Men dette kommer først til å gå opp for dere når det står svart på hvitt i hver eneste avis, og i hver eneste skolebok, og statsministeren sier det på TV.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dux

 

Vel, jeg skriver litt til..

 

For noe vås du kommer med. Det må jeg bare si. Prøv å bruk det du har oppå skuldrene. Som min far brukte å si: "du har ikke hodet bare for at håret skal ha et sted å vokse på."

 

* Det hadde vært langt mer økonomisk for tyskerne å skyte jødene enn å gasse dem. Kremasjon er også helt unødvendig og bare tull og tøys. Kremerte Stalin, Mao, Pol Pot og Idi Amin sine mange millioner ofre? Nei. Bygde de lufttette gasskamre med enorme (absolutt nødvendige) ventilasjonsanlegg osv? Nei. Brukte de en metode som var farlig for dem selv? Nei. Alle vet at giftgass er en ekstremt risikabel affære. En grunn til at man faktisk bruker giftgass ganske lite i krigføring, og man tenker også på å avvikle bruk av giftgass som henrettelsesmetode pga. at det er så risikofylt.

 

Beklager, men dette har du åpenbart ingen forutsetninger for å si noe om. Eller så er du så blindet av dine personlige meninger at hjernen kobles ut.

 

Hitler, Stalin og Pol Pot hadde kanskje litt forskjellige mål? Hitler ville A) kvitte seg med visse folkeslag og B) skape livsrom i øst. Tror du han var interessert i å ha GIGANTISKE fangeleirer med dødende mennesker som la beslag på frodige landbruksområder i Polen? Tror du han ville at hans ariske rase 50 år senere plutselig begynner å finne massegraver i hagene/jordene/skogene sine? Tror du han var interessert i at vakre byer skulle ha ghettoer fullt av dødene jøder? Det tror ikke jeg - jeg tror han ville systematisk fjerne "undermenneskene" og deretter fjerne alt som hadde med utryddelsen å gjøre. Greit nok at man kunne kremert de som hadde sultet ihjel og de som hadde blitt skutt ihjel, men det er jo klønete, rotete, skittent og ufyselig arbeid. Dessuten så tror jeg at Hitler ville gjøre et på en så systematisk og ren måte at selv ikke alle tyskere fikk vite om hva som egentlig skjedde. For selv om Hitler mente det var nødvendig å kvitte seg med jødene, så gikk han ikke til valg med at de skal tortureres, arbeides og gasses i hjel. "Omplassering" var vel et flittig brukt ord.

 

Det med at giftgass er farlig er ikke nødvendigvis et problem. Mennesker jobber hele tiden med ting som er farlig - det handler bare om å tilpasse seg. Jeg vet ikke hva giftgass kostet den tiden, men jeg ser for meg at det var mye billigere enn ammunisjon. Dessuten så hadde ammunisjon, våpen og soldater andre bruksområder.

 

* Dette med at tyskerne skulle synes det var "lettere" å gasse folk enn å skyte de er bare tull. Selvfølgelig. En soldat lyder ordre og de 6 millionene kunne vært skutt på én dag, enkelt og greit. Ta 100.000 soldater, gi de hvert sitt gevær og nok kuler, og la de skyte 60 stykker hver. No problem. Slikt har blitt gjort før. Vel, man kunne også automatisert det hele med kulesprøyte, maskingevær e.l.

 

Gassing er mer formålstjenlig og effektivt. Selvfølgelig.

 

1. Ta et par hundre tyske menn og send dem til polen med en arbeidsstyrke av jødiske slaver. Denne gruppen bygger leirene. Mesteparten av leirene er enkle konstruksjoner som fangene selv kan bygge under oppsyn (krematorier og gasskamre er vel det mest krevende).

 

2. Fyll opp de ferdigstilte leirene. De tjener blant annet to formål: dreper jøder og oppbevarer jøder som venter på å dø / arbeide (slik den ariske rasen slipper å se dem ute i frihet).

 

3. Når leirene er operasjonelle kunne man drifte hele prosessen med minimalt beslag på tysk arbeidskraft. Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men tyskerne hadde også en krig å kjempe utenfor landets grenser (man sløser ikke med stridsdyktige menn og våpen).

 

4. Jødiske capoer / tyskere henter fanger fra en brakke -> disse geleides inn i en garderobe og kles nakne -> de sendes inn i et gasskammer -> de gasses -> jødiske fanger henter klærne fra garderoben -> jødiske fanger henter likene og kremerer dem. Gjenta prosessen. Ser du hvor lite arbeidskraft tyskerne behøvde å legge inn her? Tenk hvis folk bare skulle sultet ihjel på tilfeldige plasser i gigantiske leire. Gassing er mye bedre ettersom ofrene SELV frakter seg inn i døden. De må bare trilles på en tralle fra gasskammeret til ovnene.

 

Er du forresten så tett i toppen at du tror 100 000 tyske soldater bare hadde skutt ned hjelpeløse kvinner og barn uten å reagere? Det er helt åpenbart at du aldri har vært i en situasjon hvor det handler om å ta liv (ikke jeg heller for øvrig), men jeg er ikke så fjollete at jeg tror det er noe man gjør helt uten videre. Dette ser man i alle slags konfrontasjoner - vold og/eller drap setter psykiske spor i de som deltok eller bevitnet det.

 

Jeg skulle for øvrig likt å se noen organisere henrettelse av 6 millioner mennesker på en dag. Logistikken og alle praktiske hensyn som er med i det bildet ville garantert overveldet dem. Teknologiske hjelpemidler kan dessuten ikke gjøre hele jobben - spesielt på 40-tallet.

 

* En vanligere metode er å rett og slett isolere folk slik at de ikke har mat/vann/varme - og la de sulte/tørste/fryse ihjel. Eisenhower drepte 1 million tyske krigsfanger på det viset, og dette var Stalins metode for å drepe drøyt 10 millioner Ukrainere. Les litt historie.

 

Det er ganske mye som kan kategoriseres som "vanlig" her i verden, men det betyr ikke at det er riktig. Det området hvor folkene sulter i hjel blir direkte ufyselig og det krever massevis av opprydning. En systematisk gassing og kremering er så utrolig mye renere og ryddigere. Samlebåndsproduksjon - Henry Ford ville blitt imponert.

 

(Det er for øvrig artig hvordan du ukritisk snakker om nøyaktig 1 million tyske fanger og 10 millioner ukrainere - mens 6 millioner jøder er helt utenkelig.)

 

* Du sier at jødene gasset hverandre? Dette er ikke hva de mange vitnemålene sier. De sier alltid, om de sier noe om Holocaust i det hele tatt, at det var tyskerne som gasset. Har aldri hørt denne varianten før. Du tok det bare ut av løse luften, ikke sant?

 

Greit, jeg skal være litt mer spesifikk: jødene kunne drifte HELE prosessen med unntak av en liten ting: å aktivere gassen. Dette er uansett ikke en svært arbeidskrevende prosess som ikke legger beslag på mye tysk arbeidskraft. Med andre ord: jødene tok i bunn og grunn livet av hverandre, med LITT hjelp fra tyskerne.

 

* "Systemet med leirer var også svært godt for dette formålet. Kjapt, rent og effektivt." For noe vås. Det som hadde vært effektivt hadde vært å ha rene dødsleirer. Eller leirer i stil med de russiske gulagene. Dvs. leirer som var så og si totalt isolert fra omverdenen og der man ga fløyten i folks helse. De tyske leirene hadde derimot en veldig høy standard, faktisk høyere på mange måter enn hva som var standarden utenfor leirene!

 

Jeg fascineres av hvordan du kommer med såpass bastante uttalelser helt uten å ha gjort noen beregninger. Jeg skulle faktisk gjerne likt å regnet litt på dette rundt hva som var mest effektivt for tyskerne, men det vil kreve en masse research som jeg ikke har anledning til nå.

 

Men, jeg er mest fristet til å legge denne ballen død nå. Jeg merker selv at dere forsøker å tvinge meg til å gjøre en hel haug med antakelser. Jeg burde egentlig stå ved min uttalelse: vi er ikke kvalifiserte, og vi vet ikke hva vi ser på. Jeg skulle ønske at jeg var mer kvalifisert, for da kunne jeg levert enda bedre argumenter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dux ducis: En ting jeg virkelig er lei av er å høre om hvor ukvalifisert vi alle her er. Ja, ingen her er nok eksperter på verken holocaust eller gasskammer, men sånn er det over hele forumet. Man kunne vel like greit lagt ned hele "Politikk og samfunn" kategorien siden det faktisk er veldig få som er eksperter på det de diskuterer her.

 

Men nå er dette et diskusjonsforum, og det er ikke akkurat slik av holocaust skeptikere/benektere ikke har lagt fram sine bevis her i tråden. Da er det opptil deg å enten komme med motargumenter/motbeviser, ikke å avfeie alt fordi du mener vi umulig kan ha peiling.

 

Siden du mener holocaust må ha funnet plass da det er så veldokumentert burde det ikke være noe problemer å komme med beviser heller.

 

Kanskje man bare skulle startet en tråd i teknologi og vitenskap forumet om det tekniske aspektet rundt holocaust.

Endret av Kun10kr
Lenke til kommentar

Men, jeg er mest fristet til å legge denne ballen død nå. Jeg merker selv at dere forsøker å tvinge meg til å gjøre en hel haug med antakelser.

 

Jeg er fristet til å si at du kaster stein i glasshus ja :roll:

 

Vi påpeker ting ved den offisielle historien og JA antar deretter at man heller kunne gjort slik eller slik, men det er ikke "å anta" at diverse fasiliteter er ubrukelige for formålet og har blitt endret osv.

 

Der kommer dere med deres antakelser hele tiden.

 

Men når vi henviser til filmer hvor folk som har utdannelse og når eksperter på området støtter våre antakelser så avfeies dette stort sett som dårlige kilder.

 

Selv ikke når dere får se en film fra en rettssak, hvor en jødisk forfatter innrømmer at boken han har skrevet er å regne som en dramatisering så våkner dere opp. Ei heller når en jødisk Holocaust ekspert må innrømme at han aldri har sett et eneste bevis på gassing av mennesker tenker dere at det kanskje er noe som skurrer..

 

forstå det den som kan.. jeg gjør det ikke

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Skjønner like lite av hvorfor folk tror på denne jødiske Gud heller da, så er det sagt :p

 

 

Jødenes "gud" kalles for Lucifer, eller satan som er et mer kjent navn.

 

Vet du Baltazar.. nå er du rett og slett usakelig...

 

Det kan vel kanskje kalles "usaklig" fordi det egentlig ikke er tema for tråden, men ikke av noen annen grunn.

For sannheten er ikke "usaklig" på noen måte, og dette er sannheten. Jødiske ledere har også innrømmet det, men jeg tror ikke at alle vanlige jøder er klar over dette.

 

Alllerede for 2000 år siden så levde det en som ble kalt Jesus Kristus her på jorden, og Han kritiserte jødene så fillene føk, og forutså ganske nøyaktig hva de kom til å forårsake av ondskap og elendighet i fremtiden.

 

Om du leser Bibelen så kan du lese det selv.

Og i Johannes åpenbaring kan du lese dette: 9 Se, jeg skal la noen komme fra Satans synagoge, av dem som lyver og sier de er jøder og ikke er det. De skal komme og kaste seg ned for dine føtter, og de skal forstå at jeg har elsket deg.

 

Dette er også noe av årsaken til at jødene prøver å ødelegge kristendommen.

Satans mål er å ødelegge kristendommen, og det er jødenes mål også. De følger sin gud.

 

Og siden målet er å ødelegge kristendommen, så må også de kristne ødelegges, og dwt gjøres bla ved å overbevise kristne om at de må støtte jødene, for frelsen kommer fra jødene.

Den hvite kaukasiske rase må også ødelegges, for den hvite kaukasiske rase som tyskerne tilhører og også de fleste hvite vesteuropeere tilhører, vi er etterkommere etter Israels stammer.

Endret av Baltazar94
  • Liker 1
Lenke til kommentar

[...]

 

Jeg har sagt det til deg før, og jeg sier det igjen...

 

Hold den religions læren din utenfor når vi diskuterer ting som angår vår virkelige verden. Tro kan du drive med i kirken din.

 

Gud, satan, Jesus og hele konseptet er jo et resultat av en jødisk lære og like fremmed for oss som Islam. Det er en del av en pakkeløsning som er avhengig av å inneholde begge sidene for å ha et fundament.

 

At du ikke klarer å se hvor ufattelig tåpelig det greiene der faktisk er forteller litt om din evne til å skille på mytologi (myter) og virkelighet.

 

På den ene siden så anklager du disse som støtte Holocaust for å være synsere og blinde hjernevaskede folk uten evne til å se det åpenbare, mens du selv dilter etter med bibelen som rettesnor..

 

Jeg blir rett og slett forbanna hver gang du begynner...

 

Sånne ekstremister som deg er en av hovedgrunnene til at jeg ikke gidder å besøke den delen av forumet lenger, for det nytter ikke å snakke med dere.

 

Huh?? Jøsses... det er jo nøyaktig hva du sier om diverse andre i denne tråden..

 

Du er ikke det granne bedre enn dem vet du, bare på et annet område..

Endret av R@ge
Lenke til kommentar

Ahmadinejad har egentlig samme problem som meg, han prøver å være åpen om det som skjedde i 2 verdenskrig.

For det første betegnelsen jøde har to betydninger; det ene er som de fleste kjenner til, nemlig en person som er medlem av jødedommen.

Den andre gruppa dreier seg om folk som tilhører folkeslag som har hatt dommedag, men som fremdeles lever og derfor må sendes ut av landet. Men for å komme til de land som skal ta i mot dem, så er det noen betingelser som stilles.For det første, de må forlate sin tro, for det andre, de må godta endring av kostholdet,noe som innebærer at de som krever kosher mat, hallal mat også videre må gi avkall på det. I praksis betyr dette at de må spise gulleple.

De som havnet i konsentrasjons leir er personer som nektet å gjøre dette. Men så fort en person ville godta disse betingelsene, så slapp de fri og ble sendt til et land hvor de fikk godt stell og et nytt liv.

Det samme gjelder for de som blir avist når de skal gå i grava,(glemmer trosbeskjennelsen osv.) så dette går fortløpende hele tiden, bare ikke i så store mengder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...