Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kjedelig episode på bussen, hvordan reagere?


Gjest Guest_Irritert_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_Irritert_*

Okey, velger å være annonym. Det hele skjedde i dag på bussen på vei hjem fra skolen. Jeg og kompis går inn på bussen, og setter oss bak siden det var to plasser ledig. Vi så med en gang at to av de som satt bakerst der igjen var noen vi vet om. Drittsekker. Det var en til, men han gjorde ikke så mye.

 

Starta med at de plutselig kasta tyggis biter på oss. Tydge tyggis biter. Traff først kompisen min. Han snudde seg og spurte hva det var. Han fikk svaret "HVA?" tilbake. Gang på gang. På oss begge. Vi ba dem slutte. Til slutt, kasta han ene på meg, jeg snudde meg og spurte hva problemet er, osv. Han svarte jo bare med at "jeg gjør hva faen jeg vil" og "så kul du er" og de kule tingene der. Jeg svarte at problemet var at han kasta de jævla tyggis bitene på oss. "jeg bryr meg faen ikke om det, jeg gjør hva jeg vil". Andre personen var faktisk en jente (ikke vanlig jente -.- ), hun spurte om jeg var *navn*. Jeg bare svarte ja, osv. Da vi skulle av, så vi at de også hadde kasta snus på kompisen min. hang på genseren når vi resite oss.

 

Hele denne situasjonen. Jeg fikk så jævla lyst til å be han lille fyren som plagde oss mest (jeg vet hvem han er) ut fra bussen og banke driten ut av han. Men jeg er ikke sånn.

 

Hva burde jeg har gjort i denne situasjonen? Var der riktig det jeg gjorde?

 

Håper på gode svar og tips.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hele denne situasjonen. Jeg fikk så jævla lyst til å be han lille fyren som plagde oss mest (jeg vet hvem han er) ut fra bussen og banke driten ut av han. Men jeg er ikke sånn.

 

Hva burde jeg har gjort i denne situasjonen? Var der riktig det jeg gjorde?

 

Håper på gode svar og tips.

Hvor gammel er du?..

Er nok ikke det beste å banke han nei.. vet ikke.. hvis du hadde en vannflaske kunne du tømt den i tryne hans rett før du gikk av :p

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Irritert_*

Er 15.

 

Hadde jeg tømt i trynet på han, hadde det jo endt med slosskamp fordi han da ville ha flydd på. Grunnen til at jeg også måtte vurdere å fly på han var fordi han tredjemann var ganske så stor.

Lenke til kommentar

Sånne folk kan være grusomt irriterende, og helt ærlig så hadde de fortjent en omgang. Personlig så hadde jeg nok reagert på en av følgende måter:

 

-Ignorere dem

-Sende en saftig spyttklyse bakover i retning størstemann

-Enkelt og greit klappa til dem.

 

Det er ingen tvil om at det lureste hadde vært å gi en lang faen i dem. De gjør jo faktisk dette fordi det er gøy. Stopper du å gnåle over hvor slemme de er så blir det fort slutt på moroa for dem sin del, og de vil finne seg noen andre å plage.

Lenke til kommentar

hadde spytte han i trynet om jeg var deg. Han ville selvsagt begynt en slåsskamp, men det må til. Det er ikke noe annet som funker.

 

Hva annet kunne du gjort bortsett fra å stå mot ham, og gjør du det blir det slåssing. Sånn er det. Gjør du ikke det så slutter det heller ikke, sånne idioter angriper de svakeste og du må vise at du ikke er en av dem.

Lenke til kommentar
Gjest Hater sånne!

Jeg opplevde det samme i fjor på kino, var 18 da.

Det satt en jentegjeng(16-18år?) som hele tiden heiv smågodt på meg og litt på kompisene mine.

Var blant annet sjokolade som smeltet inn i klærne.

Det hele endte med at jeg ba kompisen min se etter hvem som hev, han så henne og pekte hun ut.

Jeg klatret over setene og tømte brusen min over henne. Fikk tusen rare blikk, men det var virkelig vært det.

Sånne idioter trenger å smake sin egen medisin, du burde ha spyttet på de(Helst en gulgrønn snørrklyse).

Lenke til kommentar

Vi minner om reglene for gjesteposting, som du finner i egen boks øverst i forumet. En eller flere innlegg har blitt slettet som følge av brudd på disse reglene. Til informasjon er sensitiv personopplysninger i denne sammenheng definert rundt informasjon om seksuelle forhold samt helseforhold. Vi oppfordrer alle til å respektere disse reglene, slik at vi kan beholde dette tilbudet for de som måtte trenge det.

 

Vær oppmerksom på at misbruk av muligheten kan medføre suspensjon fra forumet.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Eventuelle reaksjoner på moderering skal gjøres via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar

Det kjedelige med opplevelsen er at han får en fantastisk følelse av makt og autoritet når han kan komme unna ved å gjøre slik. Det kunne vært morsomt å se hvordan han ville reagert om du rett og slett "klikket" litt. — med det mener jeg å reagere på en måte han ikke forventer og dermed skremme han eller sette han ut av spill.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Irritert_*

Han har nå komemt med noen "trusler" på msn. Han hevder at jeg og kompisen min har slengt dritt om dem, plutselig. Jenta og stygge gutten. Det er jo totalt løgn. Han skal nå knuse trynet vårt neste gang han ser oss.

 

Vi får se på det.

 

Kom hjem nå, da jeg så at msn samtalen jeg hadde blit invitert i sto sånn.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...