Gå til innhold

Her er 100 ting FrP ikke vil snakke om? (Stortingsvalg 2009)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha lest lista ble jeg bare mer positiv til FRP faktisk...

 

Må si det er litt typisk at andre snakker mer om FRP enn seg selv. Har forresten hørt FRP snakke om de fleste tingene på den lista.

De fleste sakene er ikke noe "big deal" eller noe "wow wow" det er vel heller bare at de har listet opp ting som FRP er uenige med AP i.

Endret av investor
Lenke til kommentar

Når hun skriver "Fremskrittspartiet er motstandere av at bussjåfører, togpersonell og fergemannskap sikres fortsatt jobb og videreføring av avtaler og rettigheter når et nytt selskap overtar trafikken etter anbud"

er det vanskelig å ta henne seriøst.

 

Undersøkelser har vist at arbeiderettighetene i Oslo for bussjåfører har ikke blitt redusert og prisen har også blitt redusert.

Lenke til kommentar

Ååhh, jeg gråter nesten når jeg leser sånt. :ermm:

 

Vil ikke ha FRP-regjerning, men må se meg lei av denne svertekampanjen, vil ikke vite hva FRP ikke gjør, vil vite hva AP vil gjøre bedre om de får 4 år til...

 

Listen handler ikke kun om hva Frp ikke gjør, den handler om alt de vil gjøre hvis de får muligheten. Det vil si, alle kuttene de vil gjennomføre. Og det synes jeg er ganske viktig å få frem, akkurat som det er viktig å få frem hva de andre partiene prioriterer.

Endret av Robert
Flettet flere innlegg fra samme bruker.
Lenke til kommentar

Folk som stemmer FRP er egoister med for mye penger :) Jeg er ingen politisk guru, men mener dette helt til noen har bevist det motsatte.

 

Edit: De trenger ikke ha mye penger, hvis de ikke har det synes jeg de er mindre smarte også. (evt ikke glad i innvandrere)

Endret av HauksA
Lenke til kommentar

Dette minner faktisk en del om "kunstner-opprøret", som egentlig skulle være et angrep på Frp, men som endte med å være til støtte for Frp.

 

At AP bruker tid og krefter på å fremme Frp sin politikk, og samtidig fremheve så mange, etter min mening, positive punkter er jo bare helt flott.

 

De rød-grønne er jo viden kjent for å summere opp alt som Frp sine valgløfter vil koste, men er det noen som har regnet på alt det offentlige vil spare med de lavere subsidiene og reduserte støtteordningene som Frp vil iverksette?

 

Skattekutt betyr velferdskutt

Og hver krone i mindre skatt, betyr en mindre krone til helse og, skole og omsorg. Aldri en krone mindre i subsidier til landbruket eller en krone mindre til operaen.

Lenke til kommentar

Egentlig så er AP mitt foretrukne valg, men selv synes jeg at de til tider har gjort en skuffende jobb i regjering. All min fornuft tilsier at jeg ikke skal stemme FrP, men å prøve noe nytt frister. Har egentlig inget sammenligningsgrunnlag for å si at AP er bedre enn FrP i regjering.

 

Mange av disse punktene AP lister opp er jo gode argumenter for å stemme nettopp på FrP. Tror AP at alle disse 100 punktene, fra FrP's politikk, vil bli oppfattet som negative?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...