Gå til innhold

Det myke inni gulroten


xypher606

Anbefalte innlegg

Jeg er veldig glad i gulrøtter. Aller best liker jeg det litt mykere partiet inni gulroten. Er det flere som er enige med meg?

 

Hva er egentlig forskjellen på den ytterste og innerste delen av gulroten?

 

Jeg syns de skulle lage egne gulrotpakker med det myke partiet, som f.eks kunne hett "gulrot-filét" eller lignende. Det hadde vært topp!:D

 

Nei nei! Det kunne hett "gulrot indre-filét" :)

 

De pakkene hadde jeg kjøpt mage av altså... da hadde jeg slippi å gnage vekk det ytre partiet som ikke er like godt :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hurra, jeg trodde jeg var den eneste som hadde merket dette "fantastiske godet"! Så koselig å se at flere har lagt merke til dette i gulroten:)

 

Jeg fikk idéen om å lage denne tråden mens jeg spiste gulrøtter på jobben. Jeg pleier å dele de i 4 med en kniv, (slik at de blir 4 lange gulrot-stenger) - og så gnager jeg ut det mykere partiet i midten med tennene. NAM!:)

Lenke til kommentar
Hurra, jeg trodde jeg var den eneste som hadde merket dette "fantastiske godet"! Så koselig å se at flere har lagt merke til dette i gulroten:)

 

Jeg fikk idéen om å lage denne tråden mens jeg spiste gulrøtter på jobben. Jeg pleier å dele de i 4 med en kniv, (slik at de blir 4 lange gulrot-stenger) - og så gnager jeg ut det mykere partiet i midten med tennene. NAM!:)

 

 

Jeg pleier alltid å gnage vekk "ytrefile`n?" på hele gulrota først slik at jeg sitter med indrefile`n til slutt. Det er en liten tålmodighetsprøve, men verdt strevet :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...