Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg føler meg uinteressant.


Gjest Guest_ingen_*

Anbefalte innlegg

Gjest Guest_ingen_*

hei...

jeg kan ikke noe for det, men jeg er rett og slett uinteressang. jeg føler meg som en grå og håpløs gutt, som ikke har hatt noen kjærester. mange folk i klassen min overser meg, og hvis jeg snakker med enkelte der, mumler de en eller annen stavelse, og gidder såvidt og snu på hodet. jeg er heldig med å ha verdens snilleste venner i nabolaget rundt meg.. men andre steder blir jeg ofte behandlet som en eller annet dritt. jenter kan jeg bare glemme for de er bare ekle.. vil ikke komme hit, utsetter, og er rett og slett ekle. hvis jeg prøver å flørte, blir det bare avslått med en sarkastisk latter.. også går de. de vil ikke en gang være venner. vurderer å drite i dem.. jeg har kysset en gang, og det har på en måte vært lyset i mørket for meg.. helt til en av venninene hennes sa til meg at jeg var en dårlig kysser. hva er da vitsen med å kysse noengang? hvis det bare er ekkelt for dem. det er vel ikke deres feil at jeg er som jeg er. det er vel min feil da.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+oiasdf79

Uffda.. Dette var ikke noe oppløftende lesning, men det første jeg tenker er hvor gammel er du? Det er utrolig mye som kan forandre seg på kort tid. Bare steget fra ungomsskolen til videregående var som natt og dag for mitt vedkommende.. :)

Lenke til kommentar

Skaff interesser. Interesser skaper lidenskap. Lidenskap skaper karisma. KARISMA ER UBETALELIG!

 

Hvem er du? Spør deg selv. Du vet ikke. Det er problemet. Gjør deg selv mer spennende og gå inn for det. Vit hvem du vil være og skaff deg selv en identitet basert på interesser og personlighet.

 

Hvis alt er jævlig, gå inn for å forandre deg selv nå også flytt til et nytt sted asap. Bruk det gamle stedet hvor du er upopulær som din lekeplass for å utvikle dine sosiale egenskaper, da vil du også få et bra forsprang om du evt. flytter.

 

Selv om den kommentaren om kyssing kan ha svidd, husk at kyssing blir bedre etter en del erfaring. Noe sier meg at du ikke er så gammel (15?) ettersom jenta du kyssa med fortalte til andre at du var en dårlig kysser. Hadde hun vært redd for sin identitet ville hun ikke offentliggjort det.

 

Edit: Som Freebird nevnte. Livet mitt sugde hardt sosialt på ungdomsskolen, men jeg hadde en høy sosial peak på videregående. Jeg kunne forsåvidt hatt samme sosiale peak på slutten av ungdomsskolen, men det var umulig fordi alle som gikk der kjente min gamle identitet fra barnseskolen og lignende. Den gangen følte jeg også at jeg hadde det rimelig bra en stund på slutten, men etter å ha hatt det konge på VGS kunne jeg aldri forstå hvorfor jeg ikke hadde bytta ungdomsskole.

Endret av JensViking
Lenke til kommentar
Gjest Guest_ingen_*

..vel

 

freebird:

jeg er 17 år. nå har det seg slik at jeg går på videregående. det finnes noen i klassen min som er greie også.. men mange som ikke er så greie mot meg... eller ihvertfall ikke ser meg noe særlig

 

jensviking:

interesser har jeg mange av :D jeg spiller gitar, og skriver noveller, og tar bilder.. det hender bare så ofte at jeg får så mange kalde skuldre og dritt slengt i trynet gjennom internett. det er mest internettet som gjør meg deprimert nå for tida :( og å flytte til et nytt sted tror jeg ikke ville vært så lurt. de vennene jeg har her er ubetalelige.. de er kjempesnille. hadde det ikke vært for dem så vet jeg ikke hva jeg ville gjort. de stedene der jeg er upopulær, er på skolen.. og ikke der hvor jeg bor x) og jeg har det ikke så dødsfint på VGS.. det er mange av folka der som tror de er så sinnsykt kule hele tiden. og snakker for det meste bare med de andre "kule"

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79

Da har jeg bare en ting å si. Ikke bry deg om de som ikke er greie, fokusèr heller på de som faktisk er greie. Dersom du har venner både på skolen og i nabolaget så er det ingen grunn til å trekke seg selv ned ved å fokusere på det negative. Jeg selv har gjerne ikke så veldig mange venner heller, men de få vennene jeg har kan jeg være totalt ærlig med uten å bli dømt for det. :)

 

Edit: Og forøvrig, dårlig selvtillit er gjerne første tingen du bør kvitte deg med når det kommer til jenter.. :)

Endret av Slettet+oiasdf79
Lenke til kommentar

Synd det er en overgang som fortsetter for deg. :/ Du har oppegående interesser, men dersom du ikke har identitet ville jeg prøvd å basere noe rundt musikk for eksempel. Ikke nødvendigvis et krav, men det gjør deg mer interessant. Og jævlig synd hvis folk oppfører seg slik på VGS, det var aldri tilfelle der jeg gikk. Stor klasse?

Hvorfor gjennom internett? Hvor liksom, msn, facebook, etc.? Kan du f.eks. skifte skole selv om det innebærer at du tar initiativ for å få en bedre hverdag og et bedre arbeidsmiljø?

 

Jeg sier bare at en regnbuefarget revolusjon IKKE vil komme dryssende ned fra himmelen. Vil du ha det bedre må du stort sett jobbe for det. Men på den andre siden gjør det ALT annet så mye bedre.

Endret av JensViking
Lenke til kommentar
Gjest Guest_ingen_*

tusen tusen takk for svarene.. dette hjelper veldig :)

 

jeg må si meg enig med deg freebird.. istedenfor å skifte skole, er det kanskje lurere fokusere på de som er greie.. jeg tror kanskje det hadde vært litt for mye styr jensviking.. jeg er veldig flink til å prøve å snakke med de som er teite.. og dette drar meg veldig ned. det er akkurat dette familen min også har sagt. og ja.. selvtillit er noe jeg jobber rævva av meg for å få mer av, men det er ikke så lett. ihvertfall ikke når slike ting skjer. jeg tror jeg skal begynne å trene kanskje. jeg har hørt at det også hjelper veldig.

 

ja det har du kanskje rett i jens.. det er det jeg prøver veldig på også da :D jeg klimprer litt selv og lager mine egne sanger noen ganger.

jaa det er en veldig stor klasse :( grunnen til at det som oftest skjer gjennom internett, er vel fordi at jeg ikke ser dem ellers i ferien.. derfor får jeg slike ekle opplevelser på facebook og msn osv ja D:

Lenke til kommentar

Trening hjelper definitivt på selvtilliten etter bare et par uker, men hva er vitsen når du har et større problem som holder deg tilbake? Du vet jo at det er de som er problemet og jeg føler i hvert fall ikke at det hjelper å snike seg rundt problemet ved å gjøre andre ting (selv om det er et fint supplement).

 

For meg virker det som om du ønsker å dodge problemet ettersom du ikke vil snakke med dem eller å ta problemet ved roten. Jeg ser for meg at det blir verre i hvert fall om du ignorerer dem og lar dem dominere. Jeg er bastant sikker på at du enten kan jobbe deg inn i gjengen (noe jeg ikke ville gjort av prinsipp), eller bedre, prøve å starte en egen "gjeng" med oppegående folk og prøve å dra noen av dem over til din gjeng. Du skal vise folk hvor kul du er å henge rundt, uten å være arrogant. Og hvorfor har du bevisst slike idioter på msn og facebook når de konstant prøver å gjøre deg om til en "taper"?

Lenke til kommentar
Gjest Guest_ingen_*

ja.. du har rett der.. D: men hvis jeg da skulle bytte skole, så hadde det vært ganske vanskelig.. jeg har allerede kommet inn i det andre året på den samme skolen.

 

men ja.. det hadde vært fint.. eller om jeg kunne prøvd å komme mer inn i en gjeng der hvor folk flest er greie.. vi har ganske mange små gjenger i klassen. det finnes ihvertfall en av disse gjengene (som jeg kommer på nå), som består helt av personer som ikke er dominerende og ekle.

 

jeg har slettet de fleste av disse jævlene fra msn.. men facebook har jeg ikke gjort noe særlig med D: jeg burde kanskje gjøre en ørliten opprydding der også. de er liksom så jævlig diltete.. og flørter og koser med nesten alle de andre guttene.. jeg blir rett og slett kvalm. det virker altså noen ganger som om jeg er en sånn person som jenter bare løper vekk fra..

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke, men snakk med inntakskontoret og skolen. :) En fyr jeg gikk på videregående med i andre klasse skiftet linje (og skole) fire dager etter skolestart. Så det er mulig. Snakk med inntakskontoret eller helst rådgiver ved skolen og forklar situasjonen! Det er bare en liten samtale for å høre hvilke valg du har, og det er også mulighet for rådgiver å få til en avtale med en annen skole.

 

Du dør ikke om du prøver, så for din egen del ignorer "det er for stress"-tankegangen. Men du utvider valgmulighetene og får andre alternativer som kan bli sykt bra, spesielt om du går inn for det. Trivsel betyr også bedre arbeidsmiljø, lyst og motivasjon. Jeg tror det hadde vært fresh uansett om du ikke trives i de andres nærvær. Der du er nå har du et stempel/rykte på deg og dermed en passiv aura som sier at du ER creepy guy (den fyren alle jenter løper vekk fra).

Endret av JensViking
Lenke til kommentar

Først og fremst. Jenta som sier du er en dårlig kysser kan du ikke stole på for fem flate øre. Disse har bare av interesse å fornærme deg.

 

Hvorfor har du lyst å ha noe med disse folka å gjøre? Svaret er forøvrig innlysende men meningsløst: De er kule, sant? De er på toppen av et tåpelig sosialt hierarki, og som den normale ungdommen du er så har du respekt for disse selv om de behandler deg som dritt. Vel, slutt! Rett og slett slutt å bry deg; de er ikke verdt det og de er faktisk tåpeligere enn de som er greie med deg.

Lenke til kommentar

Når folk av en eller annen grunn anser seg selv som kule og andre som ikke kule så er det nok deres problem. Mennesker som ikke kjenner andre og dømmer de ut ifra gud veit hva er ikke de skarpeste i skuffen. (Hvordan kan man disse folk som spiller gitar? Det er jo skills!)

 

Som andre nevner, så kan trening hjelpe på selvtilliten, får man litt muskler på kroppen kan man begynne å like seg selv litt bedre og få bedre selvtillit ;) Også enig i det at du kan henge med / ha kontakt med de som er greie, man behøver ikke å prøve på liv og død å være med i den kuleste gjengen, hvis du har noen få gode venner på skolen så er det mye bedre enn å ha noen evt. falske venner som er vel, falske? I hvert fall min mening :)

Lenke til kommentar

Mange bra tips i tråden her, så skal ikke skrive en av mine lange innlegg denne gangen.. Men det første som slår meg er at du virker veldig avhengig av å være godt likt av alle, og at du baserer din egen selvfølelse på hva de ekle personene sier om deg. Det må du rette på med en gang! I tillegg til at du må få din egen selvtillit på plass, så må du også overbevise deg selv om at hva andre syns om deg er helt uintressant! De som ikke liker deg kan du stenge ute av livet ditt.. Men deg selv kan du aldri stenge ute. Det er kun du som skal leve med deg selv 24 timer i døgnet, så det er kun du som trenger å være fornøyd med deg selv.

Du vil også merke at så fort du er fornøyd med deg selv, og får selvtilliten på rett kjøl, så vil alle andre rundt deg synes at du er enn mer balansert og intressant person. :)

 

Og etter det jeg har lest av det du skriver her, så er du jo en mye mer intressant person enn VELDIG mange andre jeg har møtt, så akkurat det kan jo ikke være problemet. :)

Lenke til kommentar

Altså, i mine øyne et det eneste som gjør deg utiltrekkende den dårlige selvtilliten.. Du har gode hobbyer (få jenter som ikke digger gutter med gitarskills :love: ), og det virker som du har grei orden på livet ditt ellers. De rådene jeg kan gi deg er; jobb for å heve selvtilliten din, gi f i de folkene som ikke liker deg, og heller hold sammen med de gode vennene du har.. Om du innser at det de mener om deg er totalt ubetydelig, og kan leve med at noen folk rett og slett ikke liker andre folk, tror jeg det med level av interesse kommer gradvis av seg selv.

 

Til sist, jenter av en viss type i alderen 13-19 (ingen fasit) kan være ekstremt slemme. Det meste de gjør, gjør de for å heve sin egen status og se bedre ut i andres øyne. De er så opptatt av hva andre mener om dem, at de ikke skyr noen midler for å komme seg oppover på den sosiale rangstigen. Deriblant gjør narr av andre for egen vinning. Derfor skal du ikke bry deg i det hele tatt om hva disse jentene sier, da det enten er oppspinn eller overdramatisert det meste som kommer ut.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_ingen_*

oi.. nå var det mange svar her :D

tusen takk for kjempemye hjelp ^^ jeg har tenkt litt over det å bytte skole.. men jeg har kommet fram til at jeg ihvertfall vil se litt femover hvordan det blir først.. jeg vet at det helt sikkert kommer nye folk inn i klassen til neste år. også er det mulig at noen av de vennene mine som jeg har hjemme kommer inn på den samme skolen :) ..så da får jeg vel muligens flere venner der som faktisk er greie.

 

jeg er kjempeenige i det dere skriver.. det er nettop sånn jeg er. jeg fokuserer mest på det ekklingene synes om meg.. av en eller annen grunn. jeg har i et år ca nå, vært forelsket i ei som bare var ekkel tilbake og skyvd vennene mine litt til siden, og heller prioritert fritiden min på henne.. men nå er det slutt. jeg skal fra nå av sette mer pris på de ordentlige vennene som jeg faktisk har her.. og ikke bry meg om de i klassen og overalt ellers som er ekkle. ..ja jenter i tenåringsalderen er veldig ofte slemme. det har jeg garantert fått erfart. for eksempel så er det ikke noe gøy å prøve å snakke med ei, som bare mumler et eller annet og går vekk :( jeg er glad jeg ikke er dem.. som må leve med seg selv resten av livet.

Lenke til kommentar

Step 1: Kjøp deg et par motorsykkelblad, og les de grundig (ikke noe jentemotorsykkel greier, ordentlig, altså harley)

 

Step 2: Oppsøk din lokale harleyklubb, vis interesse og kom deg innenfor (er dog lurt å holde seg unna Hell's Angels, Bandidos, Coffin Cheaters og Outlaws)

 

Step 3: Begynn å heng litt med de gutta.

 

Da skal jeg love deg at du møter mye kule folk, du får oppleve jævla mye rart og ikke minst spennende, du blir garantert mer interessant for folk når de får høre hvem du henger med og du forteller hva du har vært med på, og det er faen ingen som tør å kødde med deg :whistle:

Endret av Allighiero
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...