Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Gi meg en kilde som lovlig oversetter manga og anime like fort som vanlige scanlators, og jeg skal hive meg på bølgen med betalende. Det er tilgjengeligheten, ikke prisen, som setter stopperen her.

Jeg holder en knapp på at Shonen Jump Alpha skal bli tilgjengelig utfor USA, i alle fall fint for Shonen Jump-serier. :p

Endret av Zodihax
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg mener at det er for mye tull i fairytail og de gag'sa (morsomhetene) er ikke morsomme, blir nesten flau. men hvis du ser bort i fra det så er fairytail veldig bra. Jeg ville ha sagt at One piece er adskillig bedre en fairytail, eventyrene er mer intresange og det fanger seere, jeg var klistra til skjermen i 3 uker og ble deprimert når jeg ikke hadde flere episoder å se.

 

Ontopic: nå har jeg sett ferdig GTO og Monster i løpet av denne uka og skal begynne med eureka 7 og planets!

 

GTO var drit bra, synd at det ikke er flere episoder når jeg ser at mangaen fortsetter.

Monster er spennende og interessang, anbefales :)

Lenke til kommentar

Er det på norsk?

 

Noen men de fleste er på Engelsk.

 

Gi meg en kilde som lovlig oversetter manga og anime like fort som vanlige scanlators, og jeg skal hive meg på bølgen med betalende. Det er tilgjengeligheten, ikke prisen, som setter stopperen her.

 

Fra Japansk til Engelsk er som regel raskt men det tar flere måneder før det blir tilgjengelig på norsk. Har nesten aldri lest Manga på noe annet språk enn Engelsk.

 

Jeg kommer ikke til å kjøpe mer manga på norsk etter den håpløse oversettelsen av Love Hina.. Er vel 2-3 større leifer pr side.. Samt en noe håpløs setting... Mistenker at den er oversatt fra den engelske. Man mister jo fort 10-20% av sammenhengen av en tekst når man oversetter mellom språk, og da spesielt når man oversetter to så forskjellige som japansk og engelsk og igjen skal over til norsk

 

Ja, kanskje det. Er ganske så flytende i engelsk og har ingen problemer å lese det. Tenkte det som en litt kul, triviell ting da å ha noe manga på norsk, bare for fun, sant.

 

Kan du, eller er det noen andre som kan anbefale nettbutikk dedikert til dette da, seff på engelsk. Liker ikke amazon og er ikke så mye i Oslo heller om dagen. Trenger rett og slett nettbutikk! :p

 

Berserk er fantastisk, men langt mer å hente i mangaen. Animen er faktisk sensurert en del...

 

Flere som har fortalt meg dette. Ikke bare om berserk men flere anime serier generelt. Hadde vært stilig å ha manga av bl.a. Berserk, ja. :p

Lenke til kommentar

Fate/Zero er virkelig fantastisk :dribble:

ufotable har jo en ubeskrivelig bedre jobb med adopsjonen en Deen, i alle aspekter.

 

@Agentspoon:

Hvis du mener hvor mye av Fate/Stay Night du må se før fate/Zero kan sees, så er det opp til hver og enkelt. Den er en prequel, så den kommer jo før i historien. Du blir forklart hovedreglene, og du skjønner universet fort.

Men for å få en maksimal forstårelse og nytelse, vil jeg anbefale og se hele Fate/Stay Night.

Der forklarer de alt mye mer, og imens du ser Fate/Zero, så vet du alt mye mer om personer og hva som kommer til å skje, så mange scener blir bare enda bedre.

Det beste er så klart å spille gjennom hele VN-en (da Fate/Zero viser endel av HF-routen), men det er ikke absolutt nødvendig.

 

Kort svar: Må ikke se den, men vil anbefale det.

Lenke til kommentar
Flere som har fortalt meg dette. Ikke bare om berserk men flere anime serier generelt. Hadde vært stilig å ha manga av bl.a. Berserk, ja. :p

 

Den historien som fortelles i animen er også fortalt i mangaen og er kanskje den beste story-arcen, men det er mye mer som skjer etter at "dommedag" har inntruffet som er verdt å få med seg. I animen har man også fjernet svært viktige elementer som egentlig skal være en del av den første story-arcen, spesielt fra barndommen til Guts, som tar mye av dybden ut av historien.

 

Etterhvert synes jeg allikevel at mangaen taper seg og havner i "monster of the week"-rutinen, der Guts bare møter stadig nye fiender i kamp uten at plottet beveger seg spesielt mye, men det er mye spennende som skjer før man kommer så langt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...