Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Noen som kan gi meg en anbefaling på en anime som ligner på Ao No Exorcist og Bleach? Kan godt være i Naruto stil også, bare la det være fantasi og et spennende eventyr.

 

 

Har kommet til tredje episode av Bleach nå, og må si jeg ikke liker hvordan han ruler hele banen uten noen trening med sverd eller parkour i det hele tatt. La det ikke være noe slik så er dere greie.

 

Spørsmål: Hvordan bruker jeg spoiler kode nå som forumet har fått en oppussing?

Hvis det er det du er ute etter så kan du også prøve D.Gray-man (Veldig lik Ao no Exorcist, handler også om Exorcists, men kanskje litt mørkere), Soul Eater (litt samme her også) One Piece og Katekyoshi Hitman Reborn (de to sistnevnte har litt annerledes tema, men er fantasi og eventyr med her også).

 

Personlig synes jeg alle de jeg foreslo er bedre enn Bleach og Naruto (bare sett en episode av Ao no Exorcist, så kan ikke uttale meg om den), men det trenger du ikke nødvendigvis å være enig i. :)

 

Angående spoilers så kan du gjøre som Fred sa, men du finner også menyen med bl.a spoiler, i øverste venstre hjørne av editoren, ser ut som et bilde med en grønn stripe tvers over midten.

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nice! :)

 

Lurer litt på hva som skjedde med produksjonen av Phantom i episode 20. Før denne hadde den ligget på en sterk 8 vil jeg påstå, men her ble plutselig alt hakket vassere. Episoden manglet frysningen som kjennetegner en 10'er, men det er bare snakk om tid og hendelse tror jeg. En bunnsolid 9'er med potensiale! :D

Lenke til kommentar

Hvis Ima, Sokoni Iru Boku faller i smak så er det verdt å se Noein: Mou Hitori no Kimi e også. Ganske lignende setting, og begge har bra story, dog Noein går i litt annen retning, med mindre vold og brutalitet, og mer relativitet og filosofiske konsepter.

 

Edit: Nice avatar 世界一, hvilken anime er det fra?

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Å bruke Claymore som en pekepinne om at noen kommer til å like Ima Sokoni Iru Boku eller Noein er en fin oppskrift på fiasko, men siden han hele tiden nevner mørke temaer tenkte jeg det ville funket fint å vise han en serie som faktisk var litt dyster og mørk, og var slik av en annen grunn enn at den prøvde å være edgy.

 

Det er fra Shinzo Ningen Casshern. Tatsunoko serie fra 1973, mye mer kjent i Japan enn utenfor. Du kan se influenser og referencer til den i det meste av popkulturen som ble dannet av de som så på det da de var små. For eksempel er Mega Man nærmest en homage til hovedkarakteren. Og Vanquish er Shinji Mikami som prøvde å realisere konseptet sitt på moderne hardware. Rebooten fra 80-noe er ikke fult så bra, så om du vil se på noen episoder anbefaler jeg originalen. Er også en veldig fin modernisering av Mad House som kom ut noen år siden. "Casshern Sins" som absolutt er vært å ta en titt på, men moodet er selvfølgelig veldig anderledes, siden originalen var rettet mot barn, og Sins mot de som var barn in 73.

 

Er også en live action film fra 2004 som jeg elsket, men det virker som ingen andre som har sett den syntes noe særlig om den. Er fra samme karen som lagde Goemon. Mye lavere budsjett, men han jobber med det han har.

Lenke til kommentar

Hehe, ja de to er ganske annerledes enn Claymore, men Ima Sokoni Iru Boku og Noein er ganske like hverandre, så hvis han liker den ene så er det godt mulig han liker den andre også, men man skal selvfølgelig aldri si noe for sikkert. Så jeg foreslo egentlig Noein bare på grunnlag av ditt forslag. :p Regner med du har sett Noein da?

 

Aha, den høres interessant ut, så kanskje jeg skulle ta en titt for å se om det faller i smak. Burde jeg gå for moderniseringen eller den orginale først?

Lenke til kommentar

Jeg har ikke fullført Noein. Jeg piratkopierte den med en torrent som var delt i 2 (eller mer), så da så jeg de episodene jeg hadde og tenkte å kjøpe den et some point.

 

De er veldig veldig forskjellige, så i det minste prøv begge. Jeg liker orginalen, men blir veldig overasket om du synes den holder opp. Du kan vel i det minste se noen episoder sånn at du kan familiarize deg selv med karakterene. Noe av det jeg likte veldig godt første gang jeg så Sins var å se hvordan de ikoniske karakterene var satt i helt nye roller. Filmversjonen er en fin "oppsummering" (Den tar seg ganske mye artistic liberty den og =P) av orginal-serien hvis du blir litt intrigued uten å helt klare å komme overens med cheese-et. Bare forestill deg at han har med seg en robot-hund som transformerer seg til kjøretøy 5 ganger sin egen størrelse og en litt annen ending =P

 

Jo, altså. Se Sins, men først gjør bitte litt research ved å se første og andre episode av orginalen på youtube eller noe.

Lenke til kommentar

Phantom: Requiem for The Phantom endte opp på en nokså skuffende 7er. I underholdningsbransjen er det slik at slutten kan avgjøre om verket er et mesterverk eller en flopp. Når de siste par episodene bestod av klisjeer og direkte kjedelige episoder, ble jeg noe oppgitt over det som var et lovende drama med sin topp ved hele episode 20. :hm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...