Gå til innhold

Prisjakt: BOSE QuietComfort 3


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er på jakt etter gode priser på et nytt headset av typen i topic. I Norge koster det ca. 3500, og i utlandet ca. 350 USD, selv om eBay og Amazon gjerne har dem på spesielle tilbud til lavere pris. Jeg vil ha disse så billig som mulig, men jeg vil fortsatt ha de helt ny og uåpnet. Jeg forstår at det ikke er mulig å presse denne prisen for langt ned, men noe rundt, eller i underkant av 300 USD hadde vært bra for meg. Helst med frakt. Jeg har sjekket eBay, og de har noe, men for det meste varer som er åpnet, eller varer som ikke sendes til Norge. I tillegg fant jeg et par, men med blodpris på frakt. Hos den ene kostet headsettet ca. 260 USD, men frakten kom på nesten 120 USD! Amazon har de til ca. 310 USD, men av en eller annen grunn sender de ikke elektronikkvarer til Norge.

 

Noen som kanskje vet om noen nettbutikker i USA eller andre steder i verden, eller kanskje spesialtilbud her i Norge?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bose har faste priser. Dvs. du ikke finner dem annonsert til en lavere pris enn veiledende hvis det ikke er spesielle tilbud i samarbeid med Bose.

Du kan jo høre om noen vil gi deg et godt tilbud, men er som sagt begrenset hvor mange hundrelappene du får i avslag.

 

Ligger noen få auksjoner på ebay som sagt, men de kommer sikkert oppi nærmere $300 og med frakt og mva da er man jo oppe i nærmere 3.000 kr.

Har du sjekket hvordan det er med garanti ved kjøpt fra utlandet?

Lenke til kommentar

Jeg var på jakt etter akkurat det samme som deg. Forsøkte å finne noen billige butikker, men fant ingen. Jeg endte opp med å bestille et par QuietComfort 2 (den gamle modellen) da de har fått bedre ratinger på lyddempingen + at de har klokker som går over ørene + at de koster 1000 kroner mindre enn nummer 3. I tillegg har 2'ern AA batterier så du slipper å måtte ha med lader og kan bare bytte ett enkelt batteri når du er tom (dette varer ca. 30 timer mot 20 timer per lading for 3'ern).

Lenke til kommentar

Jeg fant et bra tilbud på eBay. 260 dollar pluss 35 i frakt. Jeg har sett dette før, men da var det noe feil med frakten, så den viste 120 dollar. Jeg kontaktet selgeren, og nå er det fikset, så jeg bestillte. Prisen ble da ca. 296 USD, eller 1931 kroner som ble trukket fra banken min. Det er tydeligvis "factory renewed", og tok en liten sjans på dette. De skal være som ny og aldri brukt før, og kontrollert inne hos Bose, men det er jo allikevel en liten sjans å ta. Nå er det bare å vente på dem, og hvis jeg liker dem til spilling også, da er det bare å få solgt mitt Beyerdynamig DT770 pro. :) Dette har jeg vært fornøyd med, men det er ikke noe å gå ute med, så nå kan jeg kanskje bruke bose til både spilling, musikk på PCen, iPhonen og laptopen. Altså et headset til 2000 for alt er jo bedre enn Beyerdynamic til PCen, og Koss til laptop og iPhone. Totalt blir jo prisen noenlunde den samme.

 

PS: Han jeg kjøpte fra har visst flere (8 stk i skrivende stund), så her er link til auksjonen hvis andre er interresert. Jeg kommer tilbake med mine erfaringer av mine sett når jeg får dem, så andre som vil kjøpe får en liten ekstra garanti (mens jeg er den risikable prøvekaningen... :))

 

http://cgi.ebay.com/BOSE-QUIET-COMFORT-3-Q...93%3A1|294%3A50

Endret av Zeke
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ja, det har jeg. Hadde helt glemt denne tråden. :) De er akkurat som ny, og innpakningen var akkurat som på nye. Alt var forseglet og pakket inn i riktige plastposer osv. Lyden er også svært god, og etter å ha testet de ut på fire flyturer, kommer jeg aldri til å fly uten disse igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...