Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva synes jenter om å kjenne guttens ereksjon?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Det er bare juniors måte å vise at du er godkjent" ;)

 

Som nevnt så er det noen jenter som avskyr det, mens andre jenter som digger det.

 

Jeg pleier ikke få ereksjon av å danse tett med jenter, men noen ganger kunne jeg ønske det! Det skyter seksuell spenning opp i luften.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-87354

Danser ikkje, men eg blir litt tent av å kjenne min sambo's ereksjon om eg sitter på fanget hans.

 

Men det spørs jo seff på ka gutten er for jenta liksom, om det er en helt fremmed fyr eller en som bare er en venn er det litt mer "fysj". Bare digg om det er kjæresten eller sambo/ektemann (eller en man er keen på).

Lenke til kommentar
Går det an å tolke det som noe annet enn et kompliment, egentlig? For det er jo det det er. :fun:

 

At han må tisse. Når gutter må tisse og ikke gjør det med det første, vil junior gå over til "pulemodus" hvor den bytter rør og kan ikke tisse, bare sperme. Det er hovedgrunnen til morrabrø :p

 

 

Edit: Dårlig norsk!!!

Endret av Hidephix
Lenke til kommentar

for det første spørs det jo helt på HVEM det er!

 

er det en gammel full venn av din far (ikke opplevd selv, bare forslag) er det jo bare dicussing! :nei:

 

men det er vel bare greit som regel, og jeg tar det oftest som et kompliment! "godkjent" liksom :thumbup:

det er jo en bedre følelse hviss det er noen du liker veldig eller er kjæresten, så vet jeg jo at hann tenner på meg, som er bare positivt! og på dansegolvet er det bare litt søtt så lenge han ikke blir for mye "på"

 

jeg har faktisk funnet meg i den posisjonen at jeg har blitt skuffet over å ikke ha fått merket noen reaksjon :blush:

Lenke til kommentar
Gjest Penance

Vel, jeg må ærlig innrømme at det kommer an på personen. Om det er en mann jeg er interessert i, er det bare deilig å kjenne en hard ereksjon. Om det er en mann jeg ikke finner tiltrekkende er det desverre ikke fullt så deilig. Og om jeg viser misnøye i situasjonen og han bare gnir seg enda mer vulgært på meg blir det straks ganske ekkelt, faktisk.

 

Når det gjelder samboeren min er det utelukkende deilig og tennende å kjenne ereksjonen hans mot kroppen min, når som helst og hvor som helst. :)

Lenke til kommentar
Ja, la oss snu på det. Jeg lurer litt på hvordan en jente helst skal reagere for å gjøre det minst mulig flaut for gutten? Med utgangspunkt i at det ikke skal bli noe "action", altså. Late som ingenting?

 

For å lage minst mulig styr for gutten vil jeg anbefale jenta og prøve å skjule ereksjonen på best mulig måte, når hun har gjort det si ifra til gutten at du skjuler ereksjonen hans :tease:

 

Det er i hvertfall veldig greit for gutten som sikkert er skitflau.

Lenke til kommentar
Ta en kjapp ronk på dassen med det samme du kjenner at frøken ereksjon er på vei. At du får ereksjon av så lite som at en frue sitter på fanget ditt, er ikke akkurat et tegn på at du vil vare lenge i senga.

For noe sprøyt!

 

Samboeren min får veldig lett ereksjon av småting som at jeg sitter på fanget hans, vi er på stranda/svømmehall (jeg har jo kun bikini på..) o.l. Han har ikke problemer med at han kommer for raskt, selv om han selvsagt kan få det til å gå på 5 sekunder. :p Jeg snakker selvsagt ikke av kun denne erfaringen, men flere.

Lenke til kommentar

Martin, du tar feil. Før synes jeg det var ubehagelig og litt flaut, men nå synes jeg det faktisk er litt interessant. Det er jo gøyt egentlig å prøve styre junior ned igjen også - selv om det ikke alltid funker.

 

Det er jo selvfølgelig ikke alle sammenhenger en ereksjon finnes passende da. :D

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...