Gå til innhold

HTC Magic tråden.


Anbefalte innlegg

CursorSense er meget bra, anbefales!

 

Tja.. CursorSense er super kjapp og fin, men har ikke norsk regional setting, kun HK engelsk og kinesisk.

 

Ville nå heller anbefale MyHero 2.0.5 eller GyD 2.1.1 som har riktig språk og er gode og stabile med Sense.

 

Ellers fungerer denne infoen greit til å roote magic-en: http://www.swedroid.se/wiki/index.php/Root..._(1_click_root)

 

men har ikke oppdatert til siste recovery.img. Den siste finner du her:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=530492

 

Dette er feil, CursorSense har norsk språk. Start opp tlf og kjør regionale innstillinger, velg Norge.

 

Ok. pussig for det virket ikke slik for meg. Fikk ikke T9 til å virke da jeg ikke fikk satt land korrekt. Men jeg skal ikke være påståelig.

Uanz er MyHero og GyD veldig greie ROM :-)

 

ahh... Nå er CursorSense kommet i versjon 1.0.1 og den er Multi-language noe 1.0.0 ikke var.

Det ser lovende ut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg får ikke MMS til å fungere. Jeg satt opp MMS manuelt, og etter det gikk det fint, jeg klarte å åpne den mms'ene som jeg hadde fått. Så fikk jeg en annen her om dagen, og da bare stod det "downloading", gikk ikke på innstillinger på nytt, alt stod der..så jeg bare trykket på "save" å prøvde en gang til, da fikk jeg opp mms'en. Igår skulle jeg prøve å sende en mms, men, det kom aldri frem? hva skjer?

Lenke til kommentar
HEI:)

Kan noen være så snill å gi meg ei smørbrødliste over hva jeg må gjøre for å kunne henge med i HTC Magic verden?!!

Fra a-å!!Mye å forlange kanskje,og ser det ligge linker på nettet hva jeg må gjøre,men enten så er det til 32b,eller en annen SPL,eller så kan jeg ikke legge inn mer pga min SPL osv.Kan noen være så snill å hjelpe meg?

Sapphire PVT 32 A SHIP S-ON H

HBoot: 1.33.0014 (Sapp 10000)

CPLD: 12

Radio: 3.22.23.18

Firmware versjon 1.5

Kjernversjon: 2.6.27-3d7dcf2e

Byggenummer: 2.20.401.2

 

Er det i det hele tatt mulig å få oppdatert denne?var vel så dum jeg la inn en ROM som låg på HTC.com,en orginalrom altså,så om det gjør at jeg ikke får lagt inn ny ROM kanskje??ikke vet jeg....

 

HJELP

MVH

Lenny

Jeg har hatt min telefon i en uke omtrent, så er veldig noob med Android. Men fikk det til uten problemer.

 

1. Jeg la inn nyeste versjon av flashrec APK og siste versjon av Amon Ra recovery image. Med den var det kjempelett å lage back-up. Jeg brukte denne som hjelp:

http://theunlockr.com/2009/08/29/how-to-ro...c-in-one-click/

HINT: Husk å skriv ned nøyaktig fil-navn på nyeste versjon av filene du legger inn, siden nyeste versjon ikke er brukt i videoen (du må skrive fil-navnet inn på telefonen).

 

2. Lag backup.

 

3. Jeg lasta ned MyHero 2.0.5 fra http://forum.xda-developers.com/ og brukte den istedet for den de brukte i oppskriften fra denne siden. Ellers fulgte jeg den ganske nøyaktig:

http://theunlockr.com/2009/08/29/how-to-lo...your-htc-magic/

HINT: Jeg tok IKKE SD-kortet ut av telefonen, jeg la alle filene inn på kortet via USB-kabel til PCen. Les også forumet til utvikleren av ROM-en du laster ned på xda-developers. Ved å lese den OG følge de to linkene fra theunlockr skjønte jeg hvordan det hang sammen, og det gikk som en drøm.

 

Hei!

Jeg får ikke installert Flashrec på Linda Manager....filen kommer bare opp som en winzip fil ikon,og ingenting skjer når jeg trykker på den...det skal jo være et Android ikon og jeg skal få velge Installer....dette skjer ikke så da går vel ikke denne metoden eller ha du tips?:)

Lenke til kommentar
Er du sikker på at du ikke har rota med fil-navnet? Fila skal hete flashrec.apk (pluss noe versjonsnummer i mellom). Viser fil-navnet i Windows? Har du "unknown sources" påslått på telefonen?

 

Dersom han har oppdatert ROM’en etter siste hyl fra HTC.no så får han ikke til å roote telefonen, det har i alle fall jeg erfart.

Er det noen som har klart det?

 

Å kjøre flashrec.apk får jeg til men får backup-failed.

 

Løste dette som nevnt i tidligere innlegg ved å bruke GoldCard-metoden, jeg har ikke root men har fått Sense.

Endret av O276
Lenke til kommentar
Er du sikker på at du ikke har rota med fil-navnet? Fila skal hete flashrec.apk (pluss noe versjonsnummer i mellom). Viser fil-navnet i Windows? Har du "unknown sources" påslått på telefonen?

 

Dersom han har oppdatert ROM’en etter siste hyl fra HTC.no så får han ikke til å roote telefonen, det har i alle fall jeg erfart.

Er det noen som har klart det?

 

Å kjøre flashrec.apk får jeg til men får backup-failed.

 

Løste dette som nevnt i tidligere innlegg ved å bruke GoldCard-metoden, jeg har ikke root men har fått Sense.

 

Hallo folkens!:)

Takker så mye for tilbakemeldingene og hjelpen jeg har fått,men har fått "for mye " hjelp om dere forstår:)Probleme no e bare at dere skal bli enig om hva jeg ska gjøre?Flashrec.apk eller må jeg bruke goldcard måten?:)

Jeg har lagt inn en ROM og det er den orginale som jeg fant på HTC.com (http://www.htc.com/no/SupportDownload.aspx?p_id=267&cat=2&dl_id=724)

Flashrec.apk metoden eller Goldcard?:)

Lenke til kommentar

Lagde en egen tråd, men kanskje flere her som kan hjelpe..? Par enkle spørsmål om Magic!

 

1. Hvordan får jeg lagt inn kontaktene fra simkortet? Jeg klarer bare å legge inn en og en manuelt, jævlig tidkrevende. Er det andre måter å gjøre dette på?

 

2. Wifi. Kommet inn på min eget trådløse nett kun ved 2 anledninger, prøvd 1000 ganger. Nettet skal fungere fint, men får bare disconnectet. På skolen idag fant den ikke egang skolens trådløse nett. Noen innstillinger som må til, eller er den egentlig good to go rettt ut av eska?

 

3. Er det mulig å få mobilen til å vibrere på sms i lydløs? Får det bare til med taleanrop.

 

4. Når jeg kom inn på mailen den ene gangen, har den kopiert alle mine kontakter fra gmail. Må mobilkontakten hete eksakt det samme som mailkontakten for at mailen skal legge seg inn på samme kontakt som jeg har mobilnummer på fra før?

 

5. Dette er mer et gmail spørsmål, men en utrolig irriterende ting er at alle jeg svarer på mail, blir lagt inn som mine kontakter. Så jeg fikk en drøss av kontakter jeg egentlig ikke kjenner, og enda mindre har bruk for. Går det an å stille på gmailen slik at bare de jeg selv ønsker, skal komme på kontaktlista?

Lenke til kommentar

Har nettopp kjøpt meg en HTC Touch Pro 2. Har fra før en Magic. Tenkte jeg skulle si noen om ord om hvordan Pro 2 føles i forhold til Magic.

 

- Pro2 er stor, men går faktisk ned i den gamle mobilveska mi. Den medfølgende veska har ikke beltefeste. Kommer nok til å savne nettheten til Magic her.

 

- Pro2 føles som å komme i steinalderen når det gjelder brukergrensesnitt. Min har fått Windows Mobile 6.5 fra fabrikken, men så snart må går litt under TouchFlo grensesnitt dukker gammel windows opp. Ulempen med to grensesnitt er at kontakter, epost og kalender har to applikasjoner hver. Mulig det er slik på Hero'en også. Mens Magic har et ganske gjennomtenkt grensenitt. Blandingen av gammelt og nytt fører også til at det "bekreft" og "ok" valg flytter seg rundt i de forskjellige hjørnene. Når man åpner de native Windows applikasjonene ser det helt antikvarisk ut. Størrelse og fontyper blandet helt vilt i forsjellige applikasjoner. Lite helhetlig design.

 

- Å konfigerere Pro2 er en utfordring. Det ligger en meny ala den man finner på Magic for overordnede innstilliger, men der er temmelig begrenset. Så da må man ned i Windows oppsettet. Og det relativt greit, men svært lite moderne bygd opp. (Jeg aner ikke hvorfor Microsoft ikke klarer å få dette til. Senest i går skulle jeg koble til et sikkert trådløst nettverk med Windows 7 og det var ikke akkurat selvforklarende med sine mange krysskoblinger til forskjellige menyer)

Det jeg synes var litt dårlig med Magic var at forholdsvis lite kunne konfigureres. F.eks. hadde jeg lyst på en annen varseltone for påminnelser fra kalenderen, enn tekstmeldinger. I siste offisielle ROM var det hvertfall lagt inn mulighet for å differensiere lyden på ringing og varsler.

 

- Markedet er til windows er mildt sagt en tragedie i forhold til Android Market. Bare et fåtall(20-30) applikasjoner og mange må man betale for.

 

- Active sync med google virker ganske bra. Fikk ned alle kontaktene mine med bilder etter andre gangs sync. Epostene kommer inn Outlook, men man kan også bruke gmail. Men Gmail må da synces uavhengig av Active sync. Sync mot facebook kontaktene virket fint og bildene kom automatisk inn på kontaktlista mi på google.

 

Konklusjonen er at jeg rett og slett er i tvil om jeg skal beholde Pro2'en, og heller oppgradere til en bedre Android telefon. Det er jo mange av dem rett rundt hjørnet.

Lenke til kommentar
Konklusjonen er at jeg rett og slett er i tvil om jeg skal beholde Pro2'en, og heller oppgradere til en bedre Android telefon. Det er jo mange av dem rett rundt hjørnet.

Jeg har ikke noen erfaring med HTC Touch-serien, men jeg har vært borte i Windows Mobile-mobiler før og jeg kan konkludere med at jeg aldri har hatt så stor glede av en smarttelefon som det jeg har hatt med HTC Magic. Det var én ting å få den rett fra fabrikken og det var helt topp til å begynne med, men jeg likte ikke Messaging-applikasjonen og følte telefonen var en smule treg. Det var helt til jeg oppdaget CyanogenMod (en tredjeparts ROM basert på Android 1.6), og det var som å få en helt ny telefon igjen. Nå har jeg brukt CyanogenMod siden oktober, og er like strålende fornøyd med telefonen nå i dag som det jeg var da jeg først oppgraderte den.

 

Det er ikke spesielt vanskelig å gjøre dette, og en full bruksanvisning (på norsk til og med!) kan du finne på Norsk Androidforum. Denne guiden viser deg riktignok hvordan du legger inn en litt utdatert versjon av CyanogenMod, men den er veldig grei å følge hvis du aldri har gjort noe lignende før.

 

Jeg anbefaler på det sterkeste at du gir Magic'en en sjanse til :)

Lenke til kommentar
(...)

Det jeg synes var litt dårlig med Magic var at forholdsvis lite kunne konfigureres. F.eks. hadde jeg lyst på en annen varseltone for påminnelser fra kalenderen, enn tekstmeldinger. I siste offisielle ROM var det hvertfall lagt inn mulighet for å differensiere lyden på ringing og varsler.

(...)

Konklusjonen er at jeg rett og slett er i tvil om jeg skal beholde Pro2'en, og heller oppgradere til en bedre Android telefon. Det er jo mange av dem rett rundt hjørnet.

Jeg la inn nyeste MyHero ROM, og der var det ingen problemer å velge lyd på alarmene. Alle alarmene mine har i tillegg forskjellig alarm-tone.

 

Jeg fant fort ut at jeg nok aldri kommer til å gå bort fra Android når det kommer til fremtidige telefoner.

Lenke til kommentar
flashrec hvis det funker. Goldcard hvis ikke (se over).

Godkveld!

Noe har jeg gått gjennom detn Goldcard greierne,men når e skal legge inn den HK-ROMen så får e bare oopp ERROR [131] CUSTOMER ID ERROR.

 

Når mobilen booter når jeg starter opdaten,ser e at det står det samme der som d har gjort før også.......HBOOT 1.33.0014.....RADIO 3.22.23.18.......

 

så står der RUU USE...........Checking Customer ID.......UDATE FAILED!

 

skjer da?er det denne ERRORen du mente her?skal e bare slå av og på mobilen og prøve til det går med den HK ROMen??Skulle ikke HBOOT og RADIO forandre seg når e tok GOLDCARD?....e bare spørr e.....

 

Nei no gir e opp.....jævla android tull!!!må jo være rakettforsker for å skjønen dete!!!!og når ingen kan gi meg et godt svar på ka e må gjøre så så e det bare å glemme......jævla dritt......over og ut!!!

Endret av Lenny6
Lenke til kommentar
flashrec hvis det funker. Goldcard hvis ikke (se over).

Godkveld!

Noe har jeg gått gjennom detn Goldcard greierne,men når e skal legge inn den HK-ROMen så får e bare oopp ERROR [131] CUSTOMER ID ERROR.

 

Når mobilen booter når jeg starter opdaten,ser e at det står det samme der som d har gjort før også.......HBOOT 1.33.0014.....RADIO 3.22.23.18.......

 

så står der RUU USE...........Checking Customer ID.......UDATE FAILED!

 

skjer da?er det denne ERRORen du mente her?skal e bare slå av og på mobilen og prøve til det går med den HK ROMen??Skulle ikke HBOOT og RADIO forandre seg når e tok GOLDCARD?....e bare spørr e.....

 

Nei no gir e opp.....jævla android tull!!!må jo være rakettforsker for å skjønen dete!!!!og når ingen kan gi meg et godt svar på ka e må gjøre så så e det bare å glemme......jævla dritt......over og ut!!!

Hehe, du har alltids iPhone... der slipper du å tenke selv, der har noen andre bestemt hva du skal like ;)

Lenke til kommentar

Android er flott det,men synest det er litt for vanskelig for meg som er ganske grønn ¨på dette feltet:(har prøvd GoldCard metoden(tror e:)),men det fikk jeg ikke til....det er utrolig mange måter å oppdater mobilen på,men desverre så lastet jeg ned den orginale fra htc.com,og da er det litt vanskligere å få gjørt noe virker det som:(

Har fått mye hjelp her,men fremdeles så får jeg det ikke til å da e det ikke lett å gooo prate om android:)har noen et MEGET godt tips til hva e kan gjøre for å kunne henge med i Android verden sier jeg mer enn gjerne takk!:)

Lenke til kommentar
Android er flott det,men synest det er litt for vanskelig for meg som er ganske grønn ¨på dette feltet:(har prøvd GoldCard metoden(tror e:)),men det fikk jeg ikke til....det er utrolig mange måter å oppdater mobilen på,men desverre så lastet jeg ned den orginale fra htc.com,og da er det litt vanskligere å få gjørt noe virker det som:(

Har fått mye hjelp her,men fremdeles så får jeg det ikke til å da e det ikke lett å gooo prate om android:)har noen et MEGET godt tips til hva e kan gjøre for å kunne henge med i Android verden sier jeg mer enn gjerne takk!:)

 

Jeg foreslår at du lar være å "hacke" telefonen din og lar den være som den er.

Dette gjelder for de fleste egentlig.

 

Det kreves iallefall litt grunnkunskaper og ikke minst interesse for å gjøre dette riktig.

Gjør du det feil så får du enten resultatet du har fått hittil, eller du ødelegger telefonen din fullstendig!

Endring av firmware på telefonen er for entusiaster!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...