Jump to content

v3g4rd

Medlemmer
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7501 profile views
 1. Artikkelen har glemt å nevne at det spilles tradisjonell norsk musikk på Brrmuda-øya. Der kan man faktisk høre Per Spelmann.
 2. Helt enig med forfatteren her. I stedet for at brukeren blir spurt om dette på hvert eneste nettsted, som har sin egen standard på hvordan brukeren skal informeres, synes jeg det burde vært en default setting som er standardisert på tvers av nettlesere, tilsvarende DNT. DNT (Do Not Track) er jo en feature som har vært implementert i nettlesere i mange år alt, men ikke alle (*skue stygt på Safari*). En tilsvarende setting for default track innstilling kunne jo løst dette her, og at man på det enkelte nettstedet heller kunne hatt en "opt in" der du som forbruker ønsker mer detaljert reklame.
 3. Heisann. Har et lite hobbyprosjekt på gang hvor jeg skal ta en gammel skivetelefon og oppdatere til dagens teknologi. Ikke bestemt meg enda for om jeg skal bygge inn GSM-modem eller gjøre livet mitt litt enklere med SIP. * Steg 1: Konvertere mekanisk input på skive til digitalt * Steg 2: Få høyttaler og mic i røret til å virke * Steg 3: SIP eller GSM-modem For øyeblikket er steg 1 fullført. Her er en demonstrasjonsvideo for de som er interessert. Skiven er i bunn og grunn en mekanisk bryter som også sender pulser, så det lot seg lett dekode på GPIO-pinnene til Raspberry PIen jeg har kobla til. Jeg sliter litt med steg 2 da jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Jeg trodde det var fire ledere på denne, og at jeg kunne konvertere direkte til minijack på begge (edit: høyttaler og mic) - men det viser seg at det bare er tre ledere, som vist på dette bildet. Kan dette gjøres om til minijack, eller er det lettere å bare bytte ut innmaten i røret med noe mer moderne? Da må jeg nok isåfall bytte telefonkabelen også, da det går kun tre ledere gjennom den..
×
×
 • Create New...