Gå til innhold

Om The Matrix er virkelighet?, og ville DU brydd deg da?


Eriond

Anbefalte innlegg

Det som er litt interessant her, er at alle virker som om de tenker Matrix - altså at alt UNTATT menneskene er programmert, men det er jo mye mer naturlig om menneskene også er programmer.

Her kan man selvsagt trekke frem descartes, men han var en fjott som ikke skjønte stort mer logikk enn en gjennomsnittlig katt, så...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

NEI NEI NEI :grumpy:

 

Svaret på meningen med livet osv. er 42, og det er musene som er ansvarlige for jorda. Er det ingen her som veit noen ting eller?

 

Les nå "bibelen" (hitchhiker's guide to the galaxy) for pokker :D

 

Gleder meg ganske så mye til M2 ja - er ikke mange kvasifilosofiske actionfilmer som slår Wachowski brødrenes verk.

 

Andy

Lenke til kommentar

først og fremst så vil jeg ikke blande gud OG bigbang sammen, i alle fall ikke i den diskusjonen....

 

Vil tippe at vår verden kjører på en helvet*es stor laptop (de med varierende Mhz/G/???) siden forskere mener at universet ikke er konstant ;-)

_______

Hva jeg ville gjort hvis det var slik? Jeg ville laget et virus eller en orm som hadde gjort at JEG ble suksessfull og rik + fikk hun dama i rød kjole 8)

---------

Kanskje kunne vi jo ha lett etter bugs da, slik at vi fikk til å fly...

----

hvis verden er dataskapt har de nok oppgradert utstyret etterhvert slik at vi ble så avanserte som vi ble...(man begynte med amøber - krevde sikkert en del prosseseringskraft den gang) og så oppgraderte man systemene etter hvert slik at man fikk inn biler og gatevold :D

------------

Religionene oppsto sikkert som bugs i overgangsfasene til nye versjoner av software/hardware osv. da :shrug:

------------

Hvorfor ikke hacke seg inn og endre hele opplegget da? Slik at alle damer ble villige sklier (ikke glem PENE) og gode i senga??? Hvorfor ikke fjerne pedofile tullinger og kjell magne bondevik???

 

Mulighetene ville vært enorme, men problemet ville sikkert vært firewall'en :woot:

 

og uansett, sett at maskinene var "gud" og at "gud" var en AI, så ville sikkert AI hatt humor og det kan jo være derfor det er så j*vlig på denne planeten. AI LIKER Å SE OSS LIDE, og utslette hverandre med atomvåpen..

-----

men om alt dette var sant, hvordan kan vi da vite at vi eksisterer, kanskje vi bare er en del av ett datasystem??

Kanskje dere ikke eksisterer andre plasser enn i mitt hode, kanskje jeg ikke eksisterer. Kanskje det kun er dere som eksisterer. En ting er sikkert. Jo mer du tenker over slike ting som dette jo flere problemer finner du. Til slutt havner du på psykiatrisk institutt (hvis du ikke finner noe bedre å ta deg til (som f.eks. å forske på hvordan kvinner helst vil at menn skal lukte - som faren deres (dette kommer da an på immunforsvaret til kvinnene da)))

Lenke til kommentar

Jeg vil Aldri si aldri...seriøst. Bare tenk etter, universet er UENDELIG stort, hvis dèt er mulig så er ALT mulig. Dessuten, han/det som skapte alt, eller om det har skapt seg sel :shrug: , har jo ALLTID eksistert... virker ganske så umulig det og. Så jeg kan nok tenke meg at MAtriX finnes :lol::shrug:

Lenke til kommentar

Ok.. Nå fikk jeg lyst til og skrive noe morsomt så vær så snill og le :D! :p

 

hehe...

 

Okey; la os si at gud er en jævla fjortiss programmer som har lært seg alt fra han var en liten dritt... nå er fyren kanskje 30 og han lærer mer og mer for hver dag som går... Det morsomme er at kanksje han etterhvert som han blir eldre og lærer mer gjør han mer ut av det, som for eksempel og la oss "mennesker" lære og forske på ting...

 

Og tenk krigen, fyren kjeda seg, skrev "BUSH ATTACK SADDAM IN 4 WEEKS" etc. Eller "BIN LADEN ATTACK WTC NOW"... Er litt sykt da :D

 

hehe... Og så fort gutten begynner og kjede seg ENDA mer, tar han fram den stygge pcn sin med 1000 000 000GB RAm (64Ghz Clock) og finner på et mord og lignende...

 

Djevelen er polititet de prøver og ødelegge for denne jævelen for de synes at det hele er sykt...

 

Er ikke det egentlig logisk?

 

Men for og si det sånn var det ikke en topic om og prøve og lage en verden som utviklet seg selv... kanskje gutten gjorde det og bare glemte og skru av pcn i noen år og det har utviklet seg til verden?

 

hehe...

 

Og det BIG BANG, kanksje han hadde en verden først, som han selvfølgelig synes sugde noe jævelig... Gutten tok da og formaterte og startet på nytt ;)

Så enkelt er det...

 

"Accept it, or give the hell" :p

 

EDIT: Fant topic om programmere en verden som utivklet seg selv

Lenke til kommentar

Er nok siste nummer av Illustret Vitenskap han har lest. Leste nøyaktig det samme der, i går faktisk. Men det er en interessant tanke. Stod også der at blant andre Einstein var dypt forundret over at det som skjer i verden kunne beskrives med enkle formler. Vi får vel begynne å se etter "bugs" i programmet :wink: Hvis det var noen liknende Microsoft som hadde skapt vår verden viruellt, hadde det nok ikke vært noe problem :D

 

Haha, hvis microsoft har laget den virtuelle verdenen vi funderer på om vi lever i, så er vel "end of the world" en blåmelding :lol:

Lenke til kommentar
Du har vel ikke tilfeldigivs lest siste nr. av Ilustrert Vitenskap?

hehe, stod noe greier om detta der...

 

Er nok siste nummer av Illustret Vitenskap han har lest. Leste nøyaktig det samme der, i går faktisk. Men det er en interessant tanke. Stod også der at blant andre Einstein var dypt forundret over at det som skjer i verden kunne beskrives med enkle formler. Vi får vel begynne å se etter "bugs" i programmet :wink: Hvis det var noen liknende Microsoft som hadde skapt vår verden viruellt, hadde det nok ikke vært noe problem :D

 

Det er da masse bugs?? :) - Folk som dør, forsvinner, mystiske ting som skjer (UFO'er etc) - alt dette er selvsagt bare bugs som ikke programmereren har tenkt på. :lol:

Lenke til kommentar

jeg kunne godt tenke meg at verden er som matrix, men jeg kunne heller aldri tenkt meg verden uten et høytstående menneske, som gud..

spøkene deres er ren blasfemi... fysja meg... gå å legg dere! :p

 

men før tenkte jeg ofte over/undret meg over hvordan verden fungerte..da var jeg riktignok så gammel at jeg lekte med små biler..

men det jeg kom frem til var:

jeg drev der på minparkmatte/tegning av en by... og kjørte rundt med biler... jeg skapte et liv til dem i fantasien min.. og de fortsatte og leve også efter at jeg sluttet å leke... de levde for seg selv.. var det ikke rent logisk at også vverden til vanlig var slik... at det var en gutt der oppe som lekte med meg, og bilene, fly osv.. kasnkje flere gutter??

 

nå var det jo slik at jeg tenkte fryktelig mye da jeg var ung, og leste voksne sciennt bøker i en alder av 7 år som jeg lånte å bibloteket... inklusive at jeg lekte med dokker ...*skamme seg*

 

men en annen teori... hva om vi rett og slett bare dikter opp oss selv.. og skaper den verdenen rundt oss som vi vill og ønsker... at dette er en form for paradis. og man avgjør hvordan paradis er ved å forandre ditt liv til det positive. kan samtidig være helvete..

GUD ER STOR- hvis ikke hadde han ikke gitt oss hjerne til å tenke slike tanker med...

Lenke til kommentar
Det er visse forskere som mener de har funnet indisier i den fysiske virkeligheten på at den er skapt av en datamaskin.

 

Pøh dersom "Gud"/"The matrix" oppdagar at nokon veit for mykje ville det nok vorte kjørt ein rask ctrl alt del på han..... Så det er nok ingen som veit noko.....

 

(Lurer på hva han har av hardware for å drive hele universet)

 

Heile universet? Dei har jo berre lagt til ein bakgrunn slik at det ser ut som om det er noko lenger vekke. Og dersom me ein gong skulle føle for å reise lenger en til svinesund (Les: ut i rommet) Er det berre å programere etter kvart som me kjem ;)

 

Litt on topic: Eg ville heilt klart vert med Neo og gjengen... Hoppa, slost skyta villmann og Dodge bullets. Det hadde jo vore knall. Litt synd med den maten dei får..... Den ser ikkje so knall ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...