Jump to content

rottert

Medlemmer
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About rottert

 • Birthday 04/14/1983
 1. Har fortsatt ikke kommet over at nok en remake av gta5 var en av de store "trekkplasterene" på ps5 lanseringen.
 2. Det trudde jeg også helt til jeg oppdaget at parkvarmer/kjøler har eget setpunkt en eller annen plass i innstillinger som normalt står veldig varmt. Finn den innstillingen og sett den på f.eks 18 grader på sommeren og 24 på vinteren.
 3. Første spill jeg husker er bilspillet Lemans på commodore 64. Det var i kjellerstua på midten av 80tallet når jeg var 3-4 år. Spillet kom faktisk på cartridge som ikke hadde noen loadingtid! Hadde også egen gamepad for bilspill med et lite ratt. Man var virkelig kongen i gata om man hadde tvspill på den tiden. Husket også godt platoon. Kom aldri lenger enn brua og pleide å drømme om natta om at jeg var inne i spillet og lurte på hva som var på andre siden. I dag er det vel uhørt at så små barn kan spille skytespill. Senere på 80tallet fikk vi turbotape 64. En opptakskassett loadet med komprimeringteknologi som fikk plass til masse piratkopierte spill med kortere loadingtid. Mener å huske razor1911 logoen dukket opp der. De er jo en verdens kjent crackergruppe som oppstod den tiden i Trondheim. Commodoren holdte godt oppgjennom oppveksten mot 90tallet. Jeg siklet etter å få kjøpt disketstasjon på elkjøp, men 3000 kr i 1992 var mye penger. Etterhvert ble det mer og mer pc. 286,386sx 386dx osv. Husker spesielt en kveld jeg tok sparken et godt stykke til en annen bydel for å kopiere et spill. Pakket med arj på 24 disketter. På turen hjem mistet jeg diskettene i snøen og kjørte over noen av de med sparken. Når jeg kom hjem satt jeg å pakket ut diskett etter diskett i over en time. Når jeg endelig kom på siste diskett fikk jeg selvsagt read error. Ble ikke noe spill den kvelden. På slutten av 90tallet var det lan og cs clan med kompiser. Gode minner. I dag har sønnen på 8 kapret både pc, switch og ps4n i huset. De sitter i kjellerstuen å spiller fortnite. Jeg mener spill ikke er en uting, bare man tar noen pauser og kommer seg ut innimellom. Også viktig at ingen blir ensom eller holdt utenfor. Det vigtigste er å ha venner. Enten online eller i "real life".
 4. Jeg bruker alltid prisvarling på steam og psprices.com . Trenger som regel ikke å vente lenge før nedlastbare spill kommer på tilbud.
 5. Vurdere x360 med i7 og fhd. Mindre støy på den tru?
 6. Om man ser bort fra at spillet er mer portabelt. Syns du der er verdt å kjøpe switch utgave når man har det på wii u fra før?
 7. Jeg har 55" 4K uten hdr. Verdt å gå for pro istedet for slim? Skal ikke skifte ut tvn i konsolens levetid. Har ikke ps4 fra før.
 8. Hei noen som har sett g3 nær grensa i sverige? Lenger inn i landet er det bare xr serien som er å oppdrive hvertfall.
 9. Det tenker jeg også. Ser sjelden kostebiler langs veiene. Nå som vi får mer og mer selvkjørende biler, plenklipperoboter osv burde det være noen som har vært inne på tanken med helautomatiske kostemaskiner som går konstant på nettene.
 10. Interressant. Vil det si at jeg får bedre bilder av hdrsendinger på min 2015mod 4k-Samsung som det ikke står noe om hdr-støtte i spesifikasjonene?
 11. Tar det kun imot restafvall for brenning, eller har det automatisk sortering av papp/plast etc?
 12. Jeg har ikke kjøpt tv på mange år så beklager om dette er ultrateite spørsmål. For å være konkret. Betyr det at jeg kan laste ned og innstallere f.eks PIA (https://www.privateinternetaccess.com/) og Popcorntime på tv'en og så bruke tv'en som en slags pc uten å måtte koble til en pc for this purpose? Trodde "smart TV" kun var app'er som Netflix, youtube osv. Hva med Word, Excel, Powerpoint, lign. Word osv er bare å glemme ihvertfall. Da anbefaler jeg å supplementere med f.eks en intel nuc: https://www.komplett.no/intel-nuc-d34010wykh/807708
 13. Jeg gikk for UE55JU6475XXE for noen uker siden. Må si jeg er fornøyd. Pluss - Netflix i UHD er helt amazing. - Full hd sendinger er kjempebra. - Ser ut til at det endelig begynner å bli brukbart å benytte smartfunksjonene, da den er responsiv og støtter det meste av apper inkl streaming over plex. - Tester av input lag på årets uhd tver til samsung, viser viser stor framgang fra i fjor. ( Det vil si akseptabel forsinkelse mht spill) Minus - Noe mer refleksjoner enn jeg hadde på min gamle lcd. Det er ikke noe stort problem, men har inntrykk av at alle tver har blitt mer glossy de siste årene
 14. Takk for svar. Var ikke noe imponerende resultater på 2014 modellene nei. Får vente et par måneder å se. Om det ikke er noe forbedring, får jeg heller satse på en "midlertidig" og billigere 1080p. Utvalget av UHD titler er ikke så mye med det første allikevel.
×
×
 • Create New...