Gå til innhold

FrP i regjering - Hva Norge trenger?


FrP i regjering - Hva Norge trenger?  

1 114 stemmer

  1. 1. FrP i regjering - Hva Norge trenger?

    • Ja
      501
    • Nei
      569
    • Vet ikke/ingen formening
      46


Anbefalte innlegg

Uhm. Økokrim etterforsker økonomisk kriminalitet, og som resultat går deres virksomhet i pluss. Det er ett argument mot å nedprioritere dem, at det på den måten blir mindre penger til de andre delene av politiet, nettopp fordi det blir flere som slipper unna med skattesnusk og lignende. Det er en bieffekt, men også et godt argument mot å bygge økokrim ned.

 

Dette handler ikke om at noe går på akkord eller ikke, jeg har da pokker ikke foreslått at noe skal legges ned eller nedprioriteres fordi det ikke lønner seg heller, så her får du virkelig ta deg en bolle.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det går ikke direkte til politiet, men dersom FRP mener at vi bør satse mer på politiet burde det ikke være noe problem å omprioritere de pengene økokrim tar inn i ikke-betalt skatt via rettsvesenet til nettopp politiet.

 

Nå taler du som en riktig sosialist, Simon. Hvis du ikke ser hvordan dette er som å be om korrupsjon, så tror jeg du har sovet i timen. Det er nettopp på grunn av at man skal sikre rettssikkerheten at politet ikke går på akkord.

 

Jeg foreslår du leser det han skriver en gang til, det bør framgå ganske tydelig at det er politikerene som foretar denne omprioriteringen.

 

AtW

Endret av ATWindsor
Lenke til kommentar
Ikke minst får de dumme på høyresiden en fordel. Siden vi kan anta at folk som er dumme stemmer både til venstre og til høyre, og sikkert også i sentrum var det med andre ord win-win.

 

You didn't catch the logic. :wee:

 

Du skjønner, de smarte på høyresiden scorte dårlig, fordi de fikk feil - selv om de svarte riktig. Noe scoren viser.

Lenke til kommentar
Den store IQ-Testen på NRK viste jo dette.

 

http://www.nrk.no/programmer/tv/test_nasjonen/3085855.html

Ikke tro på slike nettmålinger. Hvor lett er det å arrangere en aksjon for å få folk til å svare i hytt og pine og så si at at de stemmer Frp?

 

Uten at det forsåvidt betyr noe, så er det ganske stor sannsynlighet for at FrP-velgere i snitt har noe lavere IQ, pga demografien som stemmer på FrP.

 

AtW

Lenke til kommentar
Det kan jo være fristende å hevde det er en sammenheng mellom økt oppslutning for FrP og stadig lavere IQ i befolkningen. ;)

Har du noen henvisninger på at IQ i befolkningen går ned da?

 

Dersom det kan dokumenteres at IQ er på vei opp vil du da hevde samme sammenheng, men med motsatt fortegn?

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Iq

The average IQ scores for many populations have been rising at an average rate of three points per decade since the early 20th century with most of the increase in the lower half of the IQ range: a phenomenon called the Flynn effect. It is disputed whether these changes in scores reflect real changes in intellectual abilities, or merely methodological problems with past or present testing.

 

-k

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...