Gå til innhold

Tandberg 32" vs 32PG6000


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan det skje noe hvis man spiller 360 på plasma?

Har spilt litt på stua, og syns at det går bra jeg.. ingen lag elns.

 

Vel...

 

Det er nok ikke så mange som skader nyere plasma skjermer når de spiller i dag, men det er lurt å ta noen pauser fra tid til annen. Hvis tv-en er følsom på retention så er det lurt å være forsiktig de første 100 timene man bruker skjermen. Akkurat hvordan 32" PG6000 er på akkurat dette vet jeg ikke siden jeg bare har sett den i butikken, men søk litt på google så finner du nok noen tester som kan bekrefte eller avkrefte dette.

 

Fordelen med plasma til spill er som du nevner, svært lite "lag". Nyere LCD skjermer sliter ofte med dette.

 

Selv spiller jeg en del på min PX80 og har bare hatt et par runder med alvorlig retention. Etter at sjermen har blitt kjørt inn så har jeg egentlig ikke tenkt så mye på det. Hvis det er mulig så skrur jeg av HUD på spillene slik at det ikke står fast grafikk i bildet.

 

På den annen side spiller jeg sjelden mer enn 2 - 3 timer om dagen...

Lenke til kommentar
Etter hva jeg har forstått av flere ansatte hos expert så er IKKE tandberg noe å satse på!

Man har jo hver sin smak, men jeg som Expertansatt må si jeg synes tv'ene er veldig fine.

Jeg skal ikke gå mer innpå fordelene, men Lyd & Bilde testa 32" og den fikk Spesielt anbefalt.

 

Kjenner desverre ikke LG-modellen, men plasmaskjermer er stort sett bedre når det kommer til sortnivå og slikt, så til film er nok den vel så god. Til spilling, data, blu-ray så er jo Tandberg'en en full-hd-skjerm kontra hd-ready som LG'en er, men man må vel rett og slett vurdere hvor mye penger man vil legge i en tv og om bruken ligger på de sistnevnte eller mest vanlig tv og dvd.

Lenke til kommentar

Full HD er ikke noe argument på en 32" tv...

Det er helt umulig å se forskjell på det! En tv må være over 42" før man kan se forskjeller ved vanlig sitteavstand.

 

Dette kan du enkelt sjekke selv ved å stille deg rett foran tv å gå sakte bakover. Da vil du se hvor fort bildet softer seg ut...

 

Ulempen med Full HD på en 32" er at man faktisk betaler ekstra penger for det. En annen fordel med plasma er at de takler bevegelser langt bedre enn en lcd skjerm.

En lcd vil ha konstante små forskyvninger i bildet hvis den ikke har en velfungerende 100hz som kan kompensere for dette.

 

PG6000 er trolig en av de beste 32" når det kommer til SD signaler. En så liten plasmaskjerm får veldig tette piksler som gir et solid bilde på dvd og vanlig tv.

 

Selv om jeg ikke har sett dette selv så skal vistnok PG6000 32" være litt svak når det kommer til retention. Dette kan nok skremme en og annen gamer siden man faktisk må være litt forsiktig. I det minste den første tiden...

Lenke til kommentar

Skulle tro de expertansatte ville ønske å fronte Tandberg, spesielt med tanke på at de er omtrent alene om å føre det og dermed også har meget god bruttofortjeneste på disse... Jeg ville heller gått for en samsung 5 eller 6 serie feks, mye mer TV for pengene..

Endret av titbit
Lenke til kommentar

Når jeg var på expert her i Skien så var det ikke mye godord han kom med om Tandberg! Jeg spurte hvordan de var, siden jeg hadde hørt mye bra om de.. Han mente at man fikk bedre tv'er til en billigere penge, samtidig som at de solgte meget dårlig pga den stive prisen.. Når jeg var der hadde de fått beskjed om å kutte prisen med 1500-2000kr på nært samtlige Tandberg tv'er..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...