Gå til innhold

Videoanmeldelse: Rock Revolution


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Etter å ha bokstavelig knust dette spillet spørs det om vi ikke blir svartelistet av Konami fremover. Men av og til må jo sånt til for å skape virkelig god underholdning. Stå på :)

 

Synes jeg de må ta på egen kappe og gå i seg selv.

 

Lag ei dårlige spill! En får passe seg for fella og ikke gå i den, ellers vil golfkøllene snart få feire jul igjen ;)

Lenke til kommentar

Hva er flaut med denne videoanmeldelsen? Idiotisk påstand. Denne omtalen hadde jo faktisk masse informasjon om hvordan spillet er, og de hadde til og med fått med Peter Kihlman, som skrev tekstanmeldelsen av spillet. Denne omtalen var nesten i overkant seriøs, unntatt slutten. Så begrunn hva du synes er så flaut, hvis du har noe saklig å si. På denne måten kan kanskje spillverket forbedre seg.

 

Det sagt tviler jeg at du har noe fornuftig å komme med. Innlegget ditt virker egentlig bare som trolling.

Lenke til kommentar

Forbanna tulleanmeldelse! Føles som om man spiller en anna sang... rytmen stemmer ikke?

 

vås!

 

har hatt spillet et par dager og jeg har det like morro som da jeg prøvde guitar hero for første gang! Hvis anmeldere hadde tatt seg 20 sekunder til å kalibrere lyd, bilde og kontroller hadde resultatet vært et annet.

 

Jeg kan være enig i at noen av coverlåtene ikke er helt bra, men andre høres faktisk bedre ut enn orginalen... som "dirty little secret", all the small things" og "were not gonna take it". Spiller selv på ekspert og synes "note-chartene" fungerer bra.

 

Utfordringsmodusen er nytt i rock revolution. denne er gøy! Fullfør en sang enten ved å oppnå en viss score, ikke spill giftige(sorte) noter eller med oppgradert vanskelighetsgrad.. Eller hva sies om å spille en sang rea hukommelsen... helt uten "noter" på skjermen.

 

 

neste gang disse anmelderene slakter et spill, bør de kanskje sette seg inn i spillet... og ikke minst ha evnene til teste det ut til det fulle!

Endret av rwu
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...