Gå til innhold

Den lille solbrilletråden


Anbefalte innlegg

Er det noen anbefalte eBay-selgere som har godt utvalg av Ray Ban? Vil ha et par Wayfarers med polariserte glass, men syns de er i overkant dyre i fysisk butikk - så vil prøve lykken på nett. Vet om Otticanet, men har noen penger på PayPal-kontoen som godt kan gå til solbriller, så eBay-selgere hadde vært fint.

 

Så, noen erfaringer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

Skal innrømme at jeg ikke har lest igjennom hele tråden, for 31 sider blir i overkant mye for meg, så mulig det er omtalt før, men når dere handler solbriller på nett, hvordan finner dere ut hva som passer. Jeg tenkte jeg bare skulle ha noen Ray-Ban Aviator, men så på f.eks.http://www.sunglassesshop.com/solbriller-no/ray-ban/aviator.aspx, og der er det så mange forskjellige å velge imellom, også størrelser, så hvordan vet jeg hva som er riktig for meg? (Jeg gikk i den villfarelse at det stort sett var en størrelse.) Noen ting virker virkelig lettere å kjøpe i en fysisk butikk:/

Lenke til kommentar

Herregud, gjett to ganger da.

For ett saklig og flott innlegg! Er det mulig..

 

Posten min over her er vel mere ment som en advarsel, forsåvidt.

Kjedelig å legge inn kreditt kortet sitt der tror jeg!

Det kom ikke spesielt godt frem at det var en advarsel, men nølende-smilefjes og spørsmålstegn. Og ja, det var et usaklig innlegg, mest fordi det ukentlig kommer en som lurer på om www.billig-louis-vuitton-Norge.net selger ekte LV-produkter, og jeg tror alle er ganske lei av det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...