Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som kan anbefale noe alternativ til bilde-galleri? Har Huawei Titan med 3D galleriet som standard, men har klart å surre det skikkelig til:

 

Jeg satt og surfet litt på market place, da jeg plutselig kom over "Gallery 3D".. Jeg lastet det ned, og startet det opp, og fant med en gang ut at det kun var det samme bildegalleriet som er standard på telefonen (Huawei Titan U8800). Så gjorde jeg den genistreken at jeg trykket på avinstaller i "programmer" i market place, fordi jeg ikke ville ha dobbelt opp med en applikasjon jeg allerede hadde fra før.. Det som skjedde da var at miniatyrbildet til "Galleri" ble borte i menyene, og nå er det bare et slags "default" bilde av et kamera, og i menylisten så heter det ikke lenger "Galleri" men det står bare "false" under..

 

Galleriet i seg selv fungerer som før, men er mildt sagt irriterende at jeg ikke har det riktige ikonet (det harmonerer liksom ikke med resten). Har prøvd det meste, men finner ikke ut hvordan jeg kan få det tilbake slik det var før..

 

Eneste måten jeg kommer på i farten er å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillinger, men det er ganske uaktuelt med tanke på hvor mye tid jeg har brukt på å sette opp og fikse diverse ting.

 

Noe hjelp å få?

Lenke til kommentar

 

Eneste måten jeg kommer på i farten er å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillinger, men det er ganske uaktuelt med tanke på hvor mye tid jeg har brukt på å sette opp og fikse diverse ting.

 

Noe hjelp å få?

 

Et generelt råd om tilbakstilling til fabrikkinnstillinger: Dette må du belage deg på å gjøre en gang annen hver måned så lenge du leker deg litt, stadig installerer nye apps etc. Slapp av, dette er en del av læringsprosessen. Systemet har også godt av litt hjernevask av og til.

Lenke til kommentar

Tipper det er /.data/HtcGreader

 

Ser ut som at dette er en cache-mappe for bilder. Jeg kjenner hvertfall ikke igjen noen av dem bortsett fra en del som ser ut til å være fra Gizmodo. Det er i allefall hundrevis, om ikke tusenvis av bilder (edit: 1106 viser det seg) der som har filstørrelser som strekker seg fra 5 - 15KB per bilde.

 

Det er ikke verre enn å installere en filbehandler (Astro, ES, InKa o.l) lokalisere mappen, merke alle, og slette dem. Gjør dette selv as we speak.

 

EDIT: Det viser seg at det er HTCs Nyhets-applikasjon som laster ned nyheter som gjør dette. Den lagrer bildene i den nevnte mappen.

Endret av Steffen Moss
Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg HTC da, så jeg har vel heller ikke den mappen? (Har Samsung Galaxy S).

 

Telefonen ble helt rar i går: Jeg fikk force close konstant på alt mulig rart (bl.a. stock launcher, derfor kunne jeg ikke gjøre noe etter hvert), jeg fikk beskjed om at databaselagring var fullt, og at jeg måtte slette "brukeropprettet data" (SMS, anropslogg, kontakter etc.) Den slukte også strøm (ble tom i natt), og batteriet ble varmt i går kveld (ca. 55 grader).

 

Jeg tok så en factory reset, og gjenopprettet alt med Titanium backup, men problemet kom da tilbake igjen, og den er sånn nå også. Lurer på hva jeg skal gjøre? Vil det funke å ta factory reset, formatere internt og eksternt SD-kort og deretter gjenopprette alt? Problemet er vel at factory reset ikke tømmer minnet.

 

Tok kopi av alt innhold på begge minnekortene i går, så jeg mister ingen ting.

 

Det hele kan være pga. at telefonen tidligere hang seg, og jeg måtte dra ut batteriet.

 

Finner en med samme problem her (innlegg 2).

Endret av Martin_PS3
Lenke til kommentar

Har fått ordnet telefonen nå. Tok factory reset og formaterte det interne minnekortet samt slettet det meste fra det eksterne. Tok deretter restore av apps og de settings som vises som grønne i Titanium backup, bortsett fra "media storage", men ikke de som vises som røde. Jeg tror synderen er det som kalles "Media storage", med en gang jeg gjenopprettet den fikk jeg beskjed om at minnet var fullt og det ble mye krøll.

 

Selv om mye ikke ble gjenopprettet har jeg ikke mistet noe (som jeg legger merke til), og telefonen fungerer fint nå. :)

Endret av Martin_PS3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...