Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

CoPilot har vel også en sånn 14 dagers prøveperiode før man må aktivere den. Bruker selv CoPilot og er fornøyd med det. Har loset meg rundt i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland uten problemer.

 

 

Både Navigon og CoPilot har alle kart på sd kortet, men kan i noen tilfeller bruke littegrann datatrafikk for å hjelpe GPS'en å finne ut hvor man er, derav navnet A-GPS.

Lenke til kommentar

A-GPS ja... Var derfor HTC service lurte på om eg brukte GPS.

 

De meinte eg måtte sende inn mobilen pga en feil som gjør dette med at noe data blir lastet ned hele tiden. Småsummer, men blir jo litt over tid.

 

Men han snakket om en oppdatering som kom snart til Desire (2.2? ;) ) så eg kunne kanskje vente litt og se...

Lenke til kommentar

flau her nå men er ikke lenge siden jeg kjøpte telefonen..

skanne?

 

 

Bruke Barcode scanner til å skanne en strekkode (gjerne QR kode), som deretter gir en lenke til applikasjonen på market.

scanner QR kodene, men finner ingenting på market =\ noen som har en kode som fungerer?

Den fungerer, men appen du ser etter er en betalingsapplikasjon. Mulig du ikke har tilgang til betalingsapplikasjoner? Norge har foreløpig ikke det. Men du kan likevel få det ved å 1. Bruke SIM-kort fra UK/US eller 2. Roote telefonen din. Dersom du ikke har gjort hverken 1 eller 2 vil ikke koden fungere for deg.

 

Edit: Det er sannsynligvis også grunnen til at du kun har fått opp div. temaer når du har søkt i markedet. :)

Endret av kakeninja
Lenke til kommentar

Kostnader: 10 kr +-

Fremgangsmåte: ebay.co.uk, ebay.com

 

Å skaffe root-tilgang er garantibrytende, ja, men dersom du får problemer er det bare å legge over en såkalt recovery-rom. Denne vil tilbakestille alt og gjøre at serviceverksteder og lignende ikke vil kunne se at bootloaderen har vært blitt åpnet og root-tilgang vil ha vært oppnådd.

Oky, men kan godt tenkes at Norge har blitt åpnet den dagen jeg går til anskaffelse av en Android tlf ;)

Lenke til kommentar

Jeg har Desire, og skal på ferie...

Har sett at det finnes en del navigasjonsprogrammer som nevnes litt rundt-omkring, men savner likevel sammenligninger og erfaringer for de mest aktuelle.

Ville så gjerne hatt et navigasjonsprogram til telefonen, og når det er 3-4 stykker som går igjen, hadde det vært så greit å treffe riktig med en gang...

 

Har sett over bla denne tråden, men finner liksom ikke noe

 

Derfor:

Er det noen der ute som har forsøkt flere og som kan anbefale noe forran noe annet ifht navigasjon?

 

Håper på svar fra noen erfar'ne - da ferieturen står like om hjørnet :)

 

Erfaren er jeg ikke, men svar skal du få.

 

MapDroyd: Gratis kartverk som ikke krever nett-tilgang. Ikke mulighet til å søke etter områder, men er veldig grei dersom du har gått deg bort og/eller leter etter gatenavn i nærheten. Ellers finnes jo:

TrekBuddy

Ndrive

RMaps

Waze

Wisepilot

 

Du får rett å slett bare søke litt rundt i denne og andre tråden i tillegg til å se hva kommentarene på markedet sier.

 

 

Ser jeg har fått noen svar - men kanskje ikke de spesifikke anbefalingene/sammenligningene jeg hadde håpet på...

Er det noen som har forsøkt flere (CoPilot, Navigon, Synergic +++) og kan si noe om hvem som er best på hva (de ulike nettstedene/avisene er snedig trege med å kjøre en slik sammenlignende test)

Endret av raet
Lenke til kommentar

Når jeg er innpå sider og ser på videoer har jeg lyst å få dem lastet ned direkte til X10'en. Prøvd Dolphin men er ingen valg som kommer opp om at jeg kan laste ned til mobilen.

 

Så er det en app jeg kan laste ned fra Android Marked som lar meg laste ned videoer direkte til telefonen fra nettleser?

 

Takk

Lenke til kommentar

Dolpin hadde dette innebygget før, men var nødt til å fjerne det ettersom dette strider mot retningslinjene Google har satt til Market.

Er mulig du vil finne enkelte programmer som gjør det mulig å laste ned fra Youtube o.l, men ikke på market. Du får rett å slett google det å se om det dukker opp noen .apk-er fra xda.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CJjYZ1fR

Men Navigon funker helt 100% uten nettverk når man har kjøpt fullversjon?

 

Jada, både Navigon og CoPilot funker uten bruk av nettverk. Det er som Igniztion sier bare A-GPS som kan bruke noe datatrafikk, men dette er ikke noe man er nødt til å bruke.

 

En ting jeg ikke skjønner med Navigon. Det trenger 1.8 GB ledig for å installeres, og med android 2.1 kan man bare installere til intern minne som er på 128 mb (?). Hvordan i svarte skal jeg få lasta ned dette og inn på minnekortet? Går ikke via markedet iallefall når jeg testa.

 

Edit: etter å ha sjekket mer ser jeg det står "For å installere MobileNavigator 7 på ditt apparat, trenger du opp til 1.92 GB ledig minne, avhengig av kartkonfigurasjonen." - Auch. Det var mye.

Endret av Slettet-CJjYZ1fR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...