Gå til innhold

Internet Explorer 8 ruuuler!


Anbefalte innlegg

Jeg forstår bare ikke hvorfor det er så negativ holdning til IE. Jeg kan forstå det hvis vi ser på IE6 og lavere versjoner vedrørende sikkerhet, her har MS vært litt trege. Men IE7 bedret dette drastisk og IE8 er etter min mening enda sikrere enn og ser mye penere og renere ut enn noen tredjepartslesere. Personvernet har også blitt enda bedre i IE8, bare et museklikk og nettleseren lagrer INGENTING av din surfesesjon, mm.

 

Jeg har alltid vært IE-fan og vært fornøyd med MS produkter. Men hver gang jeg ytrer det føler jeg at mange vil se meg brenne på bålet. Spesielt FF-klanen.

 

Jeg tror at mange velger tredjepartslesere av den hele grunn at det handler om stahet og egenrådighet, at man velger bort IE bare fordi andre gjør det eller fordi man bare MÅ gjøre det for å GJØRE DET.

 

Jeg mener at IE8 er nåtidens beste nettleser i verden med det mest proffe og rene utseende. Det er en drøm å bruke!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lol har ie følgende: Adblock, Download helper, Cool Iris, ChatZilla irc extention og mye annet. Folk liker FF fordi det er ett enkelt program man kan bygge ut som man vil. Dessuten foretrekker jeg utseende på min FF foran standardløsningene. FF har alt ie har og mye mer. Så der har du grunnnen til at Ie blir sett litt ned på.

Lenke til kommentar
Det er ingen nettleser som måler seg opp imot FF med adblock og noscript!
Opera er minst like bra. Og det uten noen som helst adons eller plugins. (Hurtigvalg for om man vil bruke javascript/java/ eller ikke, og om man vil godta informasjonskaplsler).

Og hvorfor blokkere reklame i nettleseren ? Rediger Host-filen og du vil ikke se reklame og uøskede sider uansett hvilken nettleser du bruker.

Lenke til kommentar

Er det virkelig nödvendig ä starte sänne diskusjoner? Dette kommer man ingen vei med ... IE8 er et stort skritt fremover när det gjelder webstandarder, som i mine öyne er "tha basics" for en nettleser, alt det andre er mer eller mindre positive tillegg. Alle har forskjellige behov og dermed vil forskjellige nettlesere passe forskjellige personer, det er en av grunnene til at Firefox er sä populear, nemlig at man kan konfigurere den opp og ned i mente.

 

Hvis noen spör meg om hvilken nettleser man burde bruke svarer jeg forskjellig avhengig av person, men mitt standardtips er fortsatt ä pröve Firefox og Opera, eventuelt Safari og Chrome og se hvilken man liker best. IE8 anbefales bare hvis en person av en eller annen grunn mä holde seg til IE, det er fortsatt en mye bedre nettleser ennn IE7 og kan ikke engang sammenlignes med IE6. :)

 

När det gjelder ä dömme en nettleser utifra UI sä er det feil pä veldig mange forskjellige mäter ... :roll:

Lenke til kommentar

Jeg bruker Firefox hjemme og IE på jobben. Jeg vil påstå at jeg ikke merker noen forskjell på disse nettleserne bortsett fra hvordan de ser ut på skjermen.

 

Er f.eks Firefox mer sikkert enn IE? Aner ikke... har ikke hatt problemer med virus eller annen styggedom verken hjemme eller på jobb.

 

EDIT: Tydelige fanboy-innlegg, personhets, spam og useriøs krangling vil føre til sletting av innlegg og evt advarsler... så er det sagt :)

Endret av Super8
Lenke til kommentar
Jeg mener at IE8 er nåtidens beste nettleser i verden med det mest proffe og rene utseende. Det er en drøm å bruke!

 

Så lenge den fremdeles mangler betydelig støtte for sentrale elementer av webstandarder er den langt fra nåtidens beste nettleser. IE8 er fremdeles med på å hindre utviklingen av mer moderne og brukervennlige nettsider gjennom sine mange mangler.

 

Den er også den minst tilpasningsdyktige nettleseren, noe som gjør det vanskelig å tilpasse den eget arbeidsmønster på en god måte.

 

At en nettleser ser proff og ren ut er av mindre betydning dersom den egentlig sinker utvikling av nettsider/-applikasjoner. Eller som en sa i en annen tråd (svært omtrentlig sitert), det er ikke menyene som gjør en nettleser god, men hva den gjør i det "hvite" feltet (altså presentasjonen av innhold).

 

Eller ser det mange andre grunner for å mene IE8 ikke er en glimrende nettleser. Den er OK, ikke mer.

 

PS! Personlig er ikke IE8 ok engang, den er i min jobbsituasjon helt ubrukelig til annet enn å teste at sidene ser ok ut.

Endret av Bolson
Lenke til kommentar

Noen som har testet Personas, fra Mozilla labs? Ett av mange utrolige tillegg til Firefox.

 

Internet Explorer har tatt seg opp på sikkerheten i det siste. Men jeg savner det lille ekstra. Muligheten til å gjøre nettleseren personlig, skreddersydd for akkurat ditt bruk.

 

Jeg syntes IE 8 er en bra Nettleser bra Microsoft, og det bør den være. Internet Explorer er hva som følger med Windows og brukes av de som ikke alltid bryr seg om tillegg eller utseende. Men som bare vil ha en nettleser som funker.

 

Sikkerheten er det mest viktigste her, det er hva IE 6 og tidligere versjoner har feila hardt på. Er veldig for alternativer. Det er godt å ha noe å velge mellom. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...