Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ekstra stek porsjon renner som faen. Eneste som ikke renner er mildporsjon.. Synes også general sin ekstra sterk snus renner mer enn feks 02, selv om favoritten min er General ekstra sterk løs <3

 

General sin Ekstra sterk porsjon smaker jo godt, så renninga er ikke plagsom, som den er på f.eks. den litt tørrere Skruf Sterk(som smaker drit. Skruf xtra derimot er god). :thumbup:

Lenke til kommentar

Kor mykje pleier folk her å snuse?

 

Pleier å bruke ca en boks i veka, og sjøl om eg veit det ikkje er mykje, har eg tenkt å trappe ned litt og la det blir en boks kvar andre veke.

 

Og kor mykje må ein snuse før ein får stygge tenner? :p

Har lite lyst på det..

 

kan ikke svare på siste men 1 boks vær 14 dag er sykt lite, jeg snuser en boks portion på 1 til 2 dager og løs 2-3 dager liksom..

Lenke til kommentar

Fikk en boks Thunder Coola porsjon i posten fra Sørensen i dag. Ikke helt min smak men greit nok. Luktet veldig godt, svak lukt av cola og litt lakris. Alt for søt etter min smak, en slags cola smak var til stede. Kald mint aktig følelse av snusen. Litt bitter ettersmak. God effekt. Så sikker mange som vil like den. Jeg fortrekker RL løs så jeg liker best mild snus så det har gjerne noe med det å gjøre. En snus som derimot er dritt god er Monte Cristo porsjon, så kjøper heller den en Thunder Coola.

Lenke til kommentar

Hm, Coola-snusen må så absolutt prøves. Har egentlig veldig lite til over for snus med for mye "fremmede" smaker og for lite tobakksmak, men denne kan vel være et godt avbrekk til tider. Fikk faktisk så lyst å prøve den nå at jeg vurderer å kjøre rundt til forskjellige døgnåpne bensinsstasjoner, men får heller vente til i morgen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...