Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ska til sverige å handle snus etterpå :new_woot:

hva anbefales av posesnus?

Er glad i 02,vanlig general, general exstra sterk.

 

noen nye jeg burde prøve?

Skruf xtra sterk, sterkeste posesnusen du får pr dags dato, den er toppers, god skurffsmak :thumbup:

 

 

hvordan er white i forhold til vanelig pose? er det annerledes smak?

White renner litt mer, og tar lengre tid før man kjenner effekt( om det er noe effekt i det hele tatt). Strengt tatt du merker liten forskjell på white og vanlig
Lenke til kommentar

"Nordmenn foretrekker hvit porsjonssnus. 164 prosent vekst.

 

Nordmenn har klare ønsker når de velger snus, en av de mest fremtredende trendene er veksten i snus produsert med "white-portion technology". Den nye snusen Nick and Johnny Strong White er utviklet for å møte etterspørselen hos norske forbrukere.

 

”White-portion technology” er en produksjonsteknikk hvor tobakken fuktes før den pakkes i porsjonsposen. Resultatet er at man får en porsjonssnus som oppleves tørrere, noe som norske forbrukere tydeligvis setter pris på. Fra mai 2007 til mai 2010 har Swedish Matchs salg av hvit porsjonssnus vokst med rekordhøye164 prosent på det norske markedet. All produksjon av ”White-portion Technology” snus skjer i Swedish Matchs nye fabrikk i Kungälv i Sverige.

 

”Norsk” snus

I takt med utviklingen og etterspørselen etter ”white-portion technology” produkter har Swedish Match videreutviklet den "norske" snusen Nick and Johnny for å tilpasse seg nettopp denne trenden. Nick and Johnny er basert på svensk snus med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og smaksopplevelse.

 

- Noe av grunnen til at hvit porsjonssnus er populært i Norge er at mange forbrukere opplever den som enkel, diskret og renslig. Nick and Johnny Strong White er spesialtilpasset norske forbrukere og deres ønsker. Den har en mild og ren tobakkssmak med innslag av salmiakk og lakris. Smaken er en viktig del av opplevelsen for mange snusere, og vi ser at nordmenn ønsker en kraftig, men samtidig ren tobakkssmak, sier Marius Stavenæs, produktsjef hos Swedish Match Norge.

 

Nick and Johnny Strong White erstatter Nick and Johnny Black, som ble lansert i 2009. Det nye produktet er på det norske markedet i juli 2010."

 

Tatt fra førsteposten, som jeg anbefaler at alle leser.

Lenke til kommentar

At "Det norske folket" foretrekker white bør ses sammen med at %-andelen på kvinnelige snusere har gått opp rundt 150-200% de siste 5-8 årene. Husker ikke hvor jeg så statistikken, kanskje det var i denne tråden. De fleste jentene jeg kjenner som snuser snuser kun white, tror jeg kjenner 2 stk som snuser non-white.

 

Snuser man løs (Hvilken som helst egentlig) i ei god stund og så prøver en white kjenner man papirsmaken veldig godt. Prøv å snus 3-4 dåser white og så ta en løs, general f.eks... MYYE mer smak, og den er digg!

 

Selv er det en veldig god stund siden jeg kjøpte white, tror jeg kjøpte da Gen Sterk/x sterk White kom...

Lenke til kommentar

Jobber du på ei øy på Hvaler eller?!

 

Var innom Hærføl i sommer for å kjøpe noe snus da resten i båten skulle dykke og jeg skulle passe på og da trenger jeg snus. Det var det 2 typer, general løs og general porsjon.... Jeg hadde løs, men ville ha porsjon også, ergo så måtte jeg snuse general porsjonsnus... General kan løssnus, men porsjon suger det på...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...