Gå til innhold

Breaking Bad - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei folkens, tenkte å starte å se på denne serien, og tenkte å kjøpe første sesong på blu ray, men finner den ikke i sone 2/B (bruker PS3), står at det er sone 1 på play.com blandt annet. Typisk når jeg først har tenkt å kjøpe en serie :p

 

Så er det noen som vet om en plass som det ikke er rådyrt å handle fra og jeg får spilt den av på PS3'en ?

Lenke til kommentar

Nei, det pleier jeg ikke å gjøre. Om jeg ser på noe av middels interesse, så hender det at jeg innimellom trykker "f" i VLC for å minimere fullscreen og se hvor lenge det er igjen av episoden/filmen.

 

Med denne serien skjer det aldri, og plutselig er den bare over. Noe jeg synes er veldig gøy :!:

Endret av Winston Wolf
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ingen som faktisk har tenk over det at Jesse ikke bruker igjen?

Det er nå min lille teori fremover, at det skal virke slik, men at han faktisk har full kontroll og at narkisene som henger med han er en form for sjølterapi pga Gale.

Grunnen til at de er der er jo fordi han ikke takler å være alene, og han mentalt tydeligvis sliter veldig med å tenke på drapet (så det forrige episode, hvor han hev ut Walt). Så for meg virker det som om han bare vil være i en tåke hvor han aldri er alene og ikke trenger å tenke på det som har skjedd.

 

Men som det blir sagt her - han bruker faktisk ikke narkotika denne gangen. Etter hver tragiske ting som har skjedd med Jesse (død til vennen Combo, død til kjæresten Jane, etc.) så har han alltid kastet seg ut i en narkospiral som bare går nedover. Hva som gjør at han ikke bruker denne gangen vet jeg ærlig talt ikke, derfor er jeg veldig spent på å se hva som skjer med han.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...