Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst]Venninne sa hun likte meg i dag... men viste det på en rar måte


Anbefalte innlegg

Ok, emnetittelen er ikke allverdens, men bare les.

 

Jeg holder jo på å prøve meg på en annen jente, som den andre tråden min viser. Men i dag var jeg på skolen en tur i pausen min, og en jente jeg har kjent en stund spurte om hun kunne snakke med meg, jeg likte hun før, og da tok hun det ganske dårlig, aner ikke hvorfor, så tok det en stund før vi snakket sammen igjen, men så ble det bedre etter hvert, hun er ganske kresen, det vet jeg utifra alle gutta hun ha dumpet og fortalt meg om, hun er forsåvidt veldig populær, men det har jeg egentlig aldri tenkt på. Jeg sa jo ja, og hun tok meg med ned til kjelleren der det var mindre folk osv. så sa hun at hun likte meg osv. hun gjorde ikke så big deal ut av det, hun drev til og med å sendte melding med mobilen når hun sa det, så jeg skjønte ikke helt greia. Men så kom en venninne av hun ned, og de begynte å kline, sånn rett på stående fot! Jeg skjønte ikke no! Først så sier hun at hun liker meg, for så å kline med en annen venninne..

 

Så nå er jeg ganske forvirret, jeg er bestemt på å prøve meg på hun andre som jeg har en egen tråd om, men jeg bare lurer på hva dette kan ha vært.

 

Noen tanker?

Endret av _Lucas_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fantastisk opplegg, vet ikke hvor seriøst jeg hadde tatt det selv. Du får se det an de nærmeste dagene.

 

Må innrømme selv, vanligvis har jeg jo ikke helt imot sånt, men jeg skjønte ikke hva det hadde med saken å gjøre. At hun kliner med venninna betyr at hun liker meg osv. Ble bare veldig satt ut! Det var definitivt en ny side av dem begge=P

Lenke til kommentar
Snart kommer vel Brutal_mann og forteller deg hva du skal gjøre. Når det er sagt ville jeg ikke brydd meg med dette med mindre du vil prøve å få noe ut av den situasjonen, du har jo tross alt ikke noen følelser for denne kvinnen?

 

Nei, jeg hadde. Og jeg brukte LANG tid på å komme meg over hun, sånn virkelig.

Lenke til kommentar
Det der var jo EPIC da, slå til og hør om hun er hypp på en threeway

 

I følge enkelte her inne, er det det hun vil. Men hvorfor velge meg av alle, de begge kunne lett fått seg hvem som helst.

 

Uansett hvordan det går Lucas, så må du faen si hva som skjer videre :D Hold Forumets drama nerds oppdatert :new_woot:

 

Haha, Will do;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...