Gå til innhold

Nintendo tar seg jammen meg godt betalt for ekstrautstyr


Goliath

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En god del av prisen utgjøres nok av butikkens avanse, men disse varene er ikke akkurat gratis fra leverandør heller. Den mest lønnsomme modellen er vel å selge konsollene så billig som overhodet mulig, for å kjøre blodpris på alt annet. Samme som med skrivere. Det er bare Nintendo av de tre store som har en ørliten fortjeneste på hver solgte konsoll.

Lenke til kommentar
Enig der. Nintendo er tilmed et par små hakk verre enn Microsoft og Sony på dette området. 300,- for en Nunchuk er jo igrunnen helt vilt, er sikkert deler for et par tiere i en sånn. At nettverksadapteren også må kjøpes separat gjør det ikke bedre.

 

nunchucken har jo gyrosensor da, en ps3 kontroll koster 600kr. jeg vet den har usb, og rumble og.. lys=P og trykkfølsomme knapper, og..ja.. mye mye som koster ting. men det er like dårlig kvalitet som på nintendo sitt, og det er nok gyroen som koster mest selv om det ikke er stort mye mer enn de andre tingene. seff, ps3 kontroller er billigere, men ikke så mye. vet ikke va du mener med nettverksadapter som må kjøpes separat though..=P

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...