Gå til innhold

Den Store Street Fighter IV Tråden


Vault

Anbefalte innlegg

I følge det jeg har lest skal den offisielle være litt bedre enn Hori sin, men ikke dobbelt så bra, som prisen skulle tilsi. Jeg har bestilt meg en Hori, de er kanskje lettere å få tak i akkurat nå. Jeg er litt sur for at jeg ikke har gjort det før, jeg trodde slike ting var dyrere ..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spaceworld har fått inn noen fightpads nå. Ser ut som det er bare Blanka versjonen, fikk en i posten i dag. De får nok ikke tak i sticks med det første. Etterspørselen er visst helt ekstrem borte i USA, så vi må nok smøre oss med tålmodighet. Har bestilt en vanlig fightstick fra megastore.se, men jeg har ikke noen forhåpning om å få se den i løpet av denne måneden hvertfall.

Lenke til kommentar

Blæh! Kjøpt meg spillet på Ps3 og kun spilt med ryu et par timer. Irriterer meg at jeg ikke klarer å få til ultra angrepet når jeg vil!! Blir bare sadouken driten..

 

Noen tips å komme med for å bli flinkere til å treffe det man skal med gamepad? Arcadesticks er vel umulig å få tak i nå regner jeg med..

Lenke til kommentar

Det er bare å begynne å trene på presisjon og rekkefølge. Problemet med PS3-pad-en er at den ikke gir noe tilbakemelding på hvert punkt, og ellers er ganske dårlig til å rulle med. Det er absolutt mulig å bli bedre, men gleder meg til stikke. Forøvrig bør du ikke fokusere så mye på super og ultra, tenk heller på taktisk bruk av plassering og vanlige angrep.

Lenke til kommentar
Blæh! Kjøpt meg spillet på Ps3 og kun spilt med ryu et par timer. Irriterer meg at jeg ikke klarer å få til ultra angrepet når jeg vil!! Blir bare sadouken driten..

 

Noen tips å komme med for å bli flinkere til å treffe det man skal med gamepad? Arcadesticks er vel umulig å få tak i nå regner jeg med..

 

Anbefaler deg å se om det er mulig å få tak i en fightpad til ps3, sjekk nettbutikken til spaceworld. Det blir ikke det samme som en stick, men absolutt bedre enn ps3 og 360 kontrollene. Hadde samme problemet som deg med 360 kontrollen, ultra og super ble ofte shoryuken osv. Med fightpaden sitter super og ultra movesene nesten 100%.

Lenke til kommentar

Jeg gir opp dette spillet ranked! Møkkaspill som ikke straffer folk for å disconnecte... Det er ikke noen vits overhodet å risikere sine BP's når man spiller mot idiotiske og patetiske mennesker. De som har rundt 3000 BP vet at hvis de taper mot en som har 1000 BP, så får de en smell på BP-scoren som de kommer til å kjenne... Så jeg skjønner på en måte at de disconnecter. Så kan de vel innbille seg at de er gode fordi de har masse BP, selv om de vet med seg selv at de er noen skruppeløse pyser. Og tror de virkelig at de blir noe bedre ved å unngå folk som er bedre enn seg??!

 

Poeng-systemet er lagt opp til å være rettferdig, men så lenge det ikke straffes for disconnects så er dette systemet bare bullshit.

 

Hvis det skulle befinne seg noen her inne som disconnecter på ranked så har jeg følgende melding til dere; Dere lurer kun dere selv!

 

Fra nå av boikotter jeg ranked. Folk tør ihvertfall å bli banket på player matches.

 

:mad:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Faen! Ryu er så treig. :mad:

 

Gjør som ca 75% av de som spiller online. Velg Shoto, lær deg å time hopp + MK/HK, hvordan spamme fireballs kjappest mulig (dette burde du kunne i søvne) og sørg for å gjøre dragonpunches med en gang motstanderen er i kroppen på deg. Husk å alltid være i blokkeposisjon. Du burde ligge på rundt 1000 battlepoints så lenge du spiller litt defensiv Shoto.

 

 

J-Core, jeg er litt uenig med deg når du sier at poengsystemet er rettferdig. To folk med kanskje 500 poeng forskjell tilsier egentlig ikke at den ene spilleren er veldig mye bedre enn den andre. Personlig håper jeg at Championship mode patchen som kommer gir mer rettferdig rangering. For ikke å snakke om hvorfor i svarte man møter folk vanvittig mye lavere enn en selv hele tiden. Jeg trodde søkesystemet skulle være smartere enn det dritet her. Jeg disconnecter lett når jeg møter defensiv Shoto som lagger. Og jeg ligger ikke akkurat våken om natten av den grunn. Jeg har 0 interesse av å tape 100 poeng på lattis-spilling.

Lenke til kommentar
J-Core, jeg er litt uenig med deg når du sier at poengsystemet er rettferdig. To folk med kanskje 500 poeng forskjell tilsier egentlig ikke at den ene spilleren er veldig mye bedre enn den andre.

 

Sant nok, men man vil alltid ha noen som ligger over/under mtp. BP når det kommer til skillnivået man er på. Dette er jo en effekt av at det hele tiden kommer til nye spillere til spillet, spillere som er potensielt VELDIG gode. Man kan liksom ikke la disse nå verdenstoppen i BP kun fordi de har vunnet 15 kamper på rad selv om de har tjent 1000 BP ila. disse kampene. I lengden vil den som er den bedre SF-spilleren uansett ha mer poeng enn den som er den dårligere. (Forutsetter at disconnects ikke foregår)

 

Jeg disconnecter lett når jeg møter defensiv Shoto som lagger. Og jeg ligger ikke akkurat våken om natten av den grunn. Jeg har 0 interesse av å tape 100 poeng på lattis-spilling.

 

Hadde du droppet "som lagger" inni der hadde jeg ledd av deg. Er det å "lagge" lattis-spilling? Eller er det å spille defensivt lattis-spilling?

Endret av J-Core
Lenke til kommentar

Battlepoints systemet er stort sett ødelagt pga quitere og boostere. Greit nok å disconnecte hvis det lagger så mye at det er uspillbart, men å stikke av fordi man er redd for å tape noen poeng er patetisk. Hvis du taper mot en som bare hopper inn og sweeper hele kampen/spammer shoryuken/bare sitter i et hjørne og sender fireballs, så kan du ikke skylde på andre enn deg selv.

Lenke til kommentar

Jeg tror systemet ikke straffer ragequitting fordi de er redde for å ta de uskyldige som blir frakoblet av tekniske problemer. Men jeg tror nesten det er verdt offeret. Hvis man har så ustabil linje at dette virkelig går ut over poengene, burde man ikke spille online uansett.

 

Jeg skulle ønske rangeringssystemet var litt mindre oppe i dagen. Battle points appellerer alt for mye til drittunger som heller vil vinne for enhver pris enn å spille for å bli bedre og å ha det moro. Det hadde nok vært bedre med et rangeringssystem vi ikke helt visste hvordan fungerte. De kunne sagt: "Du stiger eller synker alt etter hvordan du klarer deg online. Akkurat hvordan det skjer vil vi ikke si mer om enn at frakobling straffes. Hardt".

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Du kommer nok ikke unna at visse spillestiler fungerer bedre mot noen characters/andre spillestiler enn andre. Shoto defensivt er en av de verste for veldig mange, og har faktisk _fordel_ av litt latency.

 

Det skal ikke mye lagg til før jeg dropper de kampene. Så kan du sitte og le av meg så mye du vil :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...