Gå til innhold

Samsung Omnia HD i8910 - 8mp, 720p video, S60 v5


genser

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når den nyeste iPhone 3GS ble solgt som varmt hvetebrød for rundt 10000kr synes jeg ikke prisen på Samsung Omnia HD er alt for mye å klage på. Da også Samsung Omnia HD er en mye bedre spekket mobiltelefon enn iPhone, men det er likevell mye penger å gi for en mobiltelefon.

Endret av DJViking
Lenke til kommentar

Jeg lurer paa en ting med avspilling paa TVer..

 

Vi har denne tven : Samsung 46" LCD-TV LE46A866

 

https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=391088

 

391088.jpg

 

Ogsa har den DLNA stotte, det har ogsa Samsung Omnia HD, saa hvordan fungerer det og se f.ex filmer og saant paa tven? Er det bare og legge telefonen ved siden av TVen og synkronisere dem sammen?

 

Jeg saa en film paa youtube der en dame saa at man kan legge Blu-Ray content paa mobilen, dvs 1920x1080 og spille av paa TVen, men ikke paa mobilen.. Dette er kanskje den storste grunnen til at jeg kjoper denne telefonen..

 

Noen som kan si og hjelpe meg litt her? =)

Lenke til kommentar
Når du filmer med "slow-mo" funksjonen er oppløsningen kun 320x240..

 

Opera Mini funker kjempe fint.for å skrive inn adresseer o.l kan du bruke qwerty på full skjerm,handskrift eller alfanumerisk tastatur..

 

 

Opera mini er genial. Bortsett fra at den plutselig oppfører seg svært tregt. Så pass tregt at programmet må startes å nytt.

Lenke til kommentar

Hei dere som har fått sertifikat og key fra http://www.s60certkey.com. Kan dere fortelle meg hvordan jeg skal bruk de til, og hvilken program må jeg ha for å få signere nokia programmer til mobil mi. Endelig fått og last ned sertifikat og key før ikveld. Har ventet i 3 dager.. :yes:

 

Opera Mini 4,2 funker veldig bra på Omnia HD. Bortsett fra at den plutselig oppfører seg svært tregt etter ca 10min. Må startes å nytt.

 

Håper neste versjon av Opera Mini blir bedre.. HTC mobiler med windows 6,1 har egen opera browser som tilpasser windows mobil. Så håper jeg at Opera lager likedan til Omnia HD også. :roll:

Endret av Turbogutt
Lenke til kommentar
Kan noen svare på om man får blu-ray content via DLNA på TV?

 

 

Det er mulig du får problemer med overføringshastighet til det trådløse nettverket ditt hvis videofilene krever mye plass (typisk 1080p), ettersom DLNA på SOHD går over Wlan. Du må altså koble TV-en til routeren din med nettverkskabel, og deretter dele innholdet på HD-en via DLNA (home server).

 

Jeg har kun prøvd via PS3, ettersom TV-en min ikke støtter DLNA. Dette funker greit, bortsett fra egne recordings på telefonen, som ikke vises pga manglende audio kodec støtte i PS3. Jeg opplever lag/hakking med f.eks. heli-demoen, mens tv-serier i .avi-format går greit. Det kan selvfølgelig hende at mine problemer er relatert til router og/eller PS3-løsning, og at TV-en din har bedre funksjonalitet for DLNA.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...