Gå til innhold

Fallout 3 (xbox 360) lvl cap


Anbefalte innlegg

Kjøpte fallout 3 ikke lenge etter at det kom ut. Satt i flere dager og storkoste meg forran tv'en. Så sa det stopp. Jeg traff lvl cappen. Lvl 20. Jeg hadde såvidt startet på mainquesten og gledet meg til å få 99 pts i alle skils og få alle perks(den ultimate karrakter). Har gjort en del research og funnet en del relevante ting om dette. På pc finnes det en mulighet for å laste ned en bottlecap forlenger av noe slag, som gjør det mulig å komme høyere enn lvl 20. Jeg skaffet meg xbox livefor å undersøke downloadable content. Der lå det ingenting. det bristet mitt spillehjerte, noen som vet noe om dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke en ny patch tror, men det er noe man får med i den første DLC pakka som kommer neste uke tror jeg siden det trossalt er nye perks og sånt med i DLC`et.

 

Operation: Anchorage handler litt om at du skal hjelpe Brotherhood Outcasts i å fullføre en simulasjon som handler om krigen mellom USA og China i Alaska\Canada. Det vil være noen nye våpen med, og du får sett veldig mye til den beste armoren i Fallout 3, T-51b i tilegg en heftig stealth-suit til kineserne.

 

Å i februar så kommer DLC`et The Pitt, som handler om en fullstappa by med Raiders. Så til slutt i mars kommer et DLC som forsetter etter main quest i Fallout 3, hvor endelig gjør kål på restene av Enclave i DC.

 

Lvl-capen er prefekt, men skulle likt at noen av de siste perkene kom tidligere i spillet istede for den siste så du må velge mellom den som viser alle steder, ninja-perken eller den Deathbringer(eller noe sånt). Fallout 3 var hvertfall årets spill i fjor, søren at ting ble så lite motverende da jeg var ferdig med alle achievementene i spillet for noen uker sida. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...