Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

^^ Ol Skool rap er meget sjarmerende egentlig.

Ellers må jeg slå et slag for godeste Ice-T, folk flest kjenner han kanskje best som skuespiller i disse dager men han hadde et meget bra album run fra 88-91 med 3 sterke utgivelser, samt noen brukbare forsøk både før og etter. Skiva Original Gangster mener jeg er en av de mest gjennomførte gjennom tidene. Synes også han er meget flink til å knekke ned emner som gatementalitet, statusjag og gjengliv på en fornuftig og konkret måte, som viser begge sidene av myntene so to speak. Her en låt fra 1989 som tar for seg tematikken gjennom glimrende historieformidling, over en behagelig beat.

Ice-T - Peel Their Caps Back

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja hva pokker skal man mene om dette :) Førsteinntrykket mitt er at jeg synes det skurrer. Det føles ikke helt riktig at dette er databasert. Hadde det vært en ekte cover så hadde det vært noe annet synes jeg. Hvorfor, det klarer jeg ikke sette helt fingeren på. Tror det handler om autensitet, noe jeg mener er et viktig element ved hiphop musikk.

Apropos eldre artister, 50 med Busta som sidekick kommer til Trondheim: https://www.adressa.no/kultur/i/Llq0xV/herjet-hitlistene-naa-kommer-han-tilbake-til-trondheim

Måtte sjekke noen nyere konsertklipp og tenker jeg står over denne :)

Gamle dager er alltid best? :D

 

Endret av Aldrack
Lenke til kommentar
Aldrack skrev (22 timer siden):

Det e så latterlig det Harry Mack driver med... Er det noen som har vært i nærheten? Eneste han mangler er vel rett og slett litt mer "street-feel", da tror jeg han hadde vært megastor! 

Jeg vet ikke om noen som er i nærheten. Han blir bare bedre synes jeg, han fristiler jo i timevis nesten daglig på livestream og sånn, får sykt med trening. Han burde vært langt mer kjent ja. Kanalen hans øker bra da, 2.5 millioner subs nå.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...