Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Synes det er bedre å høre en voksen Marshall en den studio-G'en som bare snakka om å drepe, og ta piller. :p klart de var syke album, men personlig er the eminem show (og kanskje recovery, prøver å finne flere leaks) mine favoritter.

Men det er du for UNG til å forstå![/hiphoplosen]

 

Det var ikke noe hiphop på den tiden, vi måtte lage hiphop'en vår sjøl!!! og den laga vi av noen gammle tønner og sagblad!!!

 

:D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

personlig synes jeg det virker som det beste albumet hittil... ved siden av the eminem show. Synes det er bedre å høre en voksen Marshall en den studio-G'en som bare snakka om å drepe, og ta piller. :p klart de var syke album, men personlig er the eminem show (og kanskje recovery, prøver å finne flere leaks) mine favoritter.

 

Sorry mister, men dette må du vesentlig lenger ut på landet med. Jeg skal la det passere at du overser mye av den flengende samfunnskritikken på MMLP, og late som jeg er enig i at plata bare handler om piller og dreping.

 

For det første, så er det en dønn ærlig skive på alle mulige plan, hvor det brettes ut om de aller innerste tanker. Bare hør på Kim, og kom her å si at det ikke er the real deal. MMLP er en gjennomsyret personlig plate, og mye mer ektefølt enn den generiske dritten han har spydd ut i ettertid. For det andre: Han rapper fletta av favorittrapperen din på skiva, med en så rask flow og så mange multistavelser at du ikke klarer å telle til slutt.

 

Og for guds skyld, hør på As The World Turns på SSLP, og si meg at du har hørt EM storytelle som det på de siste platene. Kutter han ut synginga og får litt mer innhold i tekstene igjen, er han lett blant de beste i gamet.

 

/x-fanboy.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Har nettopp hørt gjennom Recovery nå og må si at gamle eminem er helt klart best og det blir for mye synging i de nye albumene. Men likte da en del på Relapse og favorittene på Recovery er Not Afraid, Almost Famous(genial!) og Love the way you lie. 25 To Life og So Bad var slett ikke ille de heller.

 

Men noen som vet om Eminem skal ha no konserter? Dato og hvor i verden ?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Når det kommer til konserter/festivaler, så skal jeg absolutt ta turen til USA neste år og oppleve Rock the Bells. Skal selvfølgelig ikke bare dit grunnet konserten, har alltid hatt lyst til å stikke en tur til USA, men hvorfor ikke gjøre det samtidig?

 

Jeg vet lineupen er helt syk hvert år, og ble ikke akkurat skuffet i år heller ... Snoop Dogg + Tha Dogg Pound, A Tribe Called Quest, Wu-Tang Clan, Rakim, KRS-One, Slick Rick, DJ Premier, Clipse, Immortal Technique, Brother Ali, Jedi Mind Tricks, DJ Muggs & Ill Bill ... m.fl.

 

Satser på noenlunde likt til neste år. :wee:

 

Edit: Nå skal det sies at det ikke er Rock the Bells' råeste lineup, det var nok i fjor. Men alikevel, skal ikke klage.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...