Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De smarte hører på dette, og de "dumme" liker Lil`Wayne.

 

Ha, ha, ha. Men dette visste vi jo. Alle jeg har møtt som liker Lil' Wayne, har vært idioter. De fleste er jo ungdom uten noe særlig i hodet. De smarteste liker Beethoven, en komponist bl.a. jeg har sans for. :p

 

Men var ikke noe Canibus, Ras Kass, GZA, Rakim... på listen, så konklusjonen om at de som hører på hip-hop er "dumme", blir gal! Men de fleste tror jo at all hip-hop er som Lil' Wayne, 50 cent og co. Akkurat som så mange tror at USA er et kapitalistisk land. Kristen-musikken imponerer med å havne midt på treet for det meste. De må ha vært heldige med de religiøse som tok testen. Radiohead og Counting Crows imponerer jo stort må jeg si. Men man må selvsagt ta en del med en klype salt.

 

Vi er jo helt sikkert flere som hører på en mengde forskjellige sjangre. Men jeg merker jo at som 21åring, så hører jeg utvilsomt mye mer på klassisk musikk. Sinne, flotte tekster og aggressjon som Canibus, Kass etc. ga meg tilfredsstillelse av før - er erstattet med mer rolig, herlig og harmonisk klassisk musikk. Men slik er det å bli eldre.

 

Hadde vært langt mer interessant å se en tilsvarende test innenfor hip-hop sjangeren. Hvor selvsagt ikke-kommersielle artister var med.

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

Så kan jeg avslutte med en sang der Lil' Wayne later som at han kan spille gitar:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...