Gå til innhold

Bilder og preview til Batman: Arkham Asylum


Bebeluv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg tviler sterkt på at det er bra. En gyllen regel sier at alle spill basert på filmer er elendige, med et unntak: Om det står LEGO først i tittelen.

 

Joda, men man kan ikke nekte for at dette ser bedre ut enn hva feks, Transformers ble! Dessuten var ikke Spiderman 1 dårlig, det var et godt spill, 2ern var greit og 3 var ok. Så alle er ikke elendige, men MANGE.

 

Det beste eksempelet er kanskje Riddick, det fikk jo råbra kritikk og var kjempe kult å spille på mange måter.

 

Jeg har også troa på at dette blir bra, kanskje ikke veldig bra men rundt 7/10 (håper mer:P) det hadde vært artig. Spillet ble jo ikke et hastverk som måtte ut samtidig med The Dark Knight, og har vel heller ingen lik historie fra de to filmene med Christian Bale?. Får håpe det ikke bare forblir en drøm...

Endret av lyon
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Skal ihvertfall teste demoen om den kommer. Ser ut som at spillet ikke har noe direkte med filmer eller tegneserier å gjøre. Det er jo da en bra ting. Typiske lisensierte spill som forsøker å ha samme handling som i filmen, det funker aldri. Se bare på Harry Potter-spillene. Makan til makkverk skal man se lenge etter.

 

Bra at disse utviklerne forsøker å gjøre noe utav Batman og ikke bare melke. Virker som om de er et relativt nytt utviklerstudio som forsøker å skape seg et navn. Da bør de jo også ha ambisjonene relativt klare. :)

Lenke til kommentar
Nå er ikke dette batman spillet basert på noen film, den er basert på noen av de nyere tegneseriene.

 

Grant Morisson og Dave McKean har laget en klassisk grafisk novelle som heter Arkham Asylum, men spillet er visstnok ikke bygget på denne. Anbefaler på det sterkeste å lese tegneserien.

 

Men Arkham er en sentral institusjon i Batman-universet, så det er ikke rart at dette galehuset er utgangspunktet for en selvstendig spill-historie.

Lenke til kommentar

Med både Croc, Bane og Two-Face som "likely-to-be-in-the-game" skurker, så blir dette spillet en godtepose for de som har fulgt flaggermusmannen en god stund.

 

Og den grafiske novellen med navn Arkham Asylum?

Mesterverk innen grafiske psykologiske "thrillere", er jo flere replikkvendinger i The Dark Knight (filmen) som har utspring fra diskusjoner i denne novellen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...