Gå til innhold

Lengste du har spilt i strekk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Min rekord er vel fra 11 tida til 6 tida (over natta)

7 timer altså.

 

Det var mest call of duty 4.

 

Vær så snill å ikke skryt av å ha spilt WoW lenge.. blir bare tragiskt..

 

Dette blir for meg litt merkelig. Først skryter du av å ha spilt COD4 en hel natt, men hvorfor er WoW mer tragisk en COD4? Er vel likegyldig hvilket spill man velger å spille.

 

Har spilt mye WoW, men siden dette var bare tragisk blir det vel en jobbreise alene, med Hearts of Iron 2 en regnfull lørdag på et tysk hotell uten engelsk ppv

Endret av IceDale
Lenke til kommentar

Det må ha vært Zelda The Wind Waker da det kom ut til Gamecube. Mitt favorittspill i Zelda-serien.

 

Satte inn spillet en kveld, husker ikke helt tidspunktet, kanskje 8/9. Og der satt jeg til solen stod opp neste dag, uten at jeg merket at det ble mørkt ute. Ble vel en 8 timer i strekk eller noe.

 

Var omtrent det samme med Half Life 2 da det kom. Fikk spillet kl. 10 om morgenen (skulket) og spilte i rundt 9 timer før jeg klarte å legge det fra meg.

Lenke til kommentar

Det korteste spillet jeg har spilt igjennom er Call Of Duty 4. Jeg runnet det på en lørdag...

 

Det jeg derimot har brukt lengst tid på er Oblivion og Age Of Empires 3 :p Spilletiden er vel på rundt 100 timer på begge spillene. Oblivion brukte jeg kanskje 150 timer på!

Endret av micros43
Lenke til kommentar

et lengste jeg tror jeg har spilt i stekk, må vel være ca 14, timer inkludert do pauser, og dette var jo så klart på lan, det spillet jeg har spilt mest må nok være Oblivion som ligger på ca 300 timer spilling til sammens, mens akkurat nå har fallout 3, 90 timer med spilling, som viser at det er favoritt spillet akkurat nå :!:

Lenke til kommentar

Trådstarter er tragisk når han velger å utelukke enkelte spill fordi han ikke liker dem. Ser ikke helt at det er mer tragisk å spille WoW eller andre MMO's i mange timer enn det er å spille CoD, CS eller lignende. Kom med noen grunner da.

 

Når det er sagt, så er vel min "rekord" fra 2001 da jeg spilte Everquest. Satt vel 18-19 timer i strekk for å greie strekket fra halvveis i lvl 54 til lvl 55 på min shaman. Inne i Velketor's Lab v/ spiders :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...