Gå til innhold

[Løst]Mitt fremtidige anlegg til 50 tusen kan være...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dårlig valg av subwoofer, Concept subben har ikke fått særlig til omtale. Søk litt så ser du. Jeg ville sett på noen fra XTZ eller Velodyne heller.

 

Ellers så er sikkert oppsettet greit det. Hvis du er ute etter mye bass og "rølp". Noe jeg antar utifra høyttalervalget. Personlig ville jeg kanskje heller gått for noen mindre vegghengte bakhøyttalere og kanskje gått for en 7.1 løsning istedet. Også føler jeg at senterhøyttaleren blir litt underdimensjonert iforhold til frontene. Men det er jo et vanlig problem med slike oppsett.

 

Men nå er det jo såpass lenge til du skal kjøpe at jeg synes det er liten vits og bestemme seg for noe som helst nå. Du vil uansett komme til å gå en runde på akkurat det samme når du er klar for å kjøpe.

 

Til neste gang så er det fint om du gidder å skrive inn navnet på produktene istedet for å bare linke til de. Så slipper man å klikke innpå hver enkelt link for å se hva det er du skal kjøpe..

 

Slik f.eks:

 

• Fronthøyttalere: Dali Concept 10

• Bakhøyttalere: Dali Concept 6

osv..

 

Blir så mye mer lettleselig da, og du vil sannsyngligvis få mer respons på tråden din.

Endret av phax
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

Jeg lever med den oppfattning at kabler har utrolig lite å si. Jeg ser dermed ingen grunn til at de kablene du allerede har listet opp ikke bør gjøre en alldeles glimrende jobb. ;)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

RF-83 sier ikke nei takk til mer effekt for å få litt ekstra headroom å gå på, det samme gjelder vel også senterhøyttaleren. Da blir det fort mye penger.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Integra er høy kvalitets utgavene av Onkyo. Siden du er interessert i dyrere Onkyo recievere. Nr 1000 har vel ikke støtte for de nyeste HD formatene. Selv driver jeg et 5.1. oppsett av Mirage Omd-15 ++ med Onkyo Tx-Nr905 som gir greit med høyoppløst lyd og støtter nye formater som HD Master audio og True HD.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

For å være ærlig synes jeg begge alternativene er særs merkelige. Det ser nesten ut som du bare har tatt og satt sammen komponenter "med den rette prisen".

Det første alternativet har riktignok 4 gode høyttalere, men du mangler senter og subwoofer. Da er det like greit å gå for et rent stereo-oppsett.

Det andre alternativet kombinerer god elektronikk med et høyttalerpar som er i en klasse eller to under.

 

Jeg tar meg den frihet å komme med et forslag til deg:

Receiver: Yamaha RX-V1900.

Effekt: Vincent SP-331.

Front: Klipsch RF-63.

Senter: Klipsch RC-64.

Bak: Klipsch RS-52.

Subwoofer: SVS PC13-Ultra.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...