Gå til innhold

Nokia N97 i dag?


Mr. P

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tror nok N97 selger flere ganger så mange eksemplarer som "floppen" X1 uavhengig av pris.

 

Morsomt å se at du kaller X1 flopp. Hva begrunner du det i?

Det at salgstallene etter alle solemerker ser ut til å bli lave. Enten kjenner ikke markedsavdelinga til SE sin besøkelsestid, eller så ligger det vilkår i SEs avtale med HTC som er konkurransehemmende.

 

Jeg anser det amerikanske som det klart største og viktigste markedet for WM-telefoner. HTC Touch Pro er allerede på plass hos Sprint og AT&T, og Verizon legger den ut for salg når som helst. Totalt har vel disse operatørene nesten 250 millioner kunder. Operatørenes valg av high-end WM-telefon vil sannsynligvis sikre HTC Touch Pro et salg i USA alene som er større enn hva jeg antar X1 kommer til å ha globalt.

 

Joda, man får selvsagt X1 i USA også. For den nette sum av $900. Men det amerikanske mobilmarkedet er lagt opp slik at man må inn hos operatørene for å oppnå salgstall. Et abonnement koster deg like mye uavhengig av om du ønsker å få med en tungt subsidiert telefon eller ikke, noe som gjør det til et vanvidd å ikke knytte telefon og abonnement sammen.

 

Nokia har flere ganger satset på å komme inn på det amerikanske markedet med sine S60-telefoner, men de har feilet fordi de har fulgt samme modell som SE virker å gjøre nå. Det skal sies at både AT&T og T-Mobile har begnynt å selge S60-telefoner nå og at det er ryktes at det er flere telefoner i vente, noe som er meget spennende i mine øyne.

Lenke til kommentar
Det at salgstallene etter alle solemerker ser ut til å bli lave. Enten kjenner ikke markedsavdelinga til SE sin besøkelsestid, eller så ligger det vilkår i SEs avtale med HTC som er konkurransehemmende.

 

Jeg kan fortelle deg at de blir lave, og det har sine enkle grunner.

HTC har kapasitetsproblemer, og avtalen med SE mht X1 var en konkret beløp, dette er nådd, om det blir øket vet jeg ikke pr idag.

Konkret er det snakk om 50k enheter, that's it!

Så vi snakker om beskjedne volum, X1 er kun et eksperiment for SE, WM er ikke optimalt pr idag, hverken for SE eller andre - dette vil hjelpe seg veldig med WM7, men det er ennå langt frem.

Så X1 er ikke en flopp, ikke i den grad jeg anser et produkt for å floppe hvertfall - det er et utrolig hypet produkt, som delvis lever opp til forventningene, men det er absolutt mange som har anskaffet seg denne, som aldri burde kjøpt den, men det igjen gjelder jo også for S60 kjøpere...

 

Krisen med UIQ presset WM frem hos SE, Moto går en annen vei, android altså.

Og ja, det er i US markedet WM og også etterhvert Android vil ha store salgstall.

Lenke til kommentar
Vent litt til :yes:

Det blir flere N med touch Sigmund.

Så N97 er ikke en av modellene med TS-S60 du har nevnt tidligere? ;)

 

 

Konkret er det snakk om 50k enheter, that's it!
Det tilsvarer i beste fall et proof of concept, og det virker jo litt rart at SE ikke skulle ta høyde for at en såpass hypet telefon ville selge mer?

 

Nei, denne kjører som 5800 kun et OS som består av flikking på gammel S90 OS.

Arehei er i nærheten av tidsperspektivet på S60 touch slik den er ment å være.

Altså langt igjen, hehe.

Vi ser den neste år, 2 halvår er meningen.

 

 

Vel, det foreligger endel klausuler i dette, som sagt, om det blir laget mer er jeg usikker på, etterspørselen etter denne modellen har vel vært brukbar, så tror de lett kunne solgt det dobbelte, men da igjen, det er heller ikke imponerende tall.

Om du syns det var rart, ligger det et betydelig antall ferdige Paris (P5) et "sted" også, produksjonsklare...

Her snakker vi om et brukbart antall, generelt har SE svidd av utrolige summer på rør iår.

Endret av bmwm3
Lenke til kommentar
- Datamaskinen har utviklet seg fra desktop til laptop, og nå har vi den i lomma. Nokia N97 er den kraftigste mobile datamaskinen hittil, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.
HAHAHAHAHA yeah right

 

Da kan jeg bare bytte ut laptopen til 15k+ jeg sitter på, og skaffe en N97?

Lenke til kommentar
Ja nå gleder jeg meg. Dette blir garantert min neste mobil. Helt magisk!! Nydelig design og det ser ut som et vakkert indre også...

 

Synes egentlig førsteinntrykket var bra. Men jo mer jeg ser av denne, jo dårligere virker den på meg. Skyvemekanismen ser helt jalla ut, og det følger ikke med stylus, så da må man vel la neglene gro, slik at man treffer rett på skjermen. Syntes dessuten den virker urimelig treg, med tanke på at den kun kjører en brøkdel av os-et nå.

Tror vi får vente på det nye Symbian før vi ser noe heftig trykkfølsomme telefoner fra Nokia.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...