Gå til innhold

ArmA II: Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

finnes ikke den samme funksjonen i spilet?

Nei.

 

Dette er ikke for å åpne et helt vanlig kommunikasjon mellom personer, men å legge på et ekstra lag med realisme.

I TS3 har man noe som heter 3d sound som gjør at man kan justere på hvor lyden skal komme fra hos diverse personer.

Bak, foran, ved siden, 230 grader osv osv.

Hva denne addonen gjør er å stappe all kommunikasjon ifra spillet inn i den 3d effekten i TS3 som gjør at du hører alt som du skulle ha hørt det i virkeligheten.

Du får også en "radio" med kanaler slik at det er egne kanaler for alt mellom himmel og jord.

Dette skal også lage en mulighet for å kunne spionere på fienden sin kommunikasjon evt blokkere den (digital krigføring) om man spiller f.eks TvT.

Ganske spennende for oss folk som liker det litt mere realistisk uten å måtte bade i gjørme.

For at det skal fungere så krever det selvfølgelig at alle du spiller med bruker addonen.

 

Dette finnes allerede in-game.Voip'n in-game er 3dsound om du bruker direct communication for eksempel.

 

Men det er klart dette gjør et bredere område for kommunikasjonen, og det er jo alltids gøy.

Lenke til kommentar

Her er en morsom nyhet, Project Reality(fra BF2) arbeider nå med en mod til Arma 2!

Fokuset vil være det samme som i BF2 PR: å lokke frem lagarbeid på åpne servere ved å belønne spillere som jobber sammen.

 

http://www.realitymod.com/

 

Jeg håper det vil være komplitabelt med ACE, for å starte Arma 2 uten ACE er litt uaktuelt for øyeblikket :p

Litt skeptisk til den der, kan nesten virke som dem har planer om å konkurrere mot ACE2, og det er og blir en tap sak fra første stund.

 

Fra siden til PR:

We also want to emphasis we are not in direct competition with any of the other great mods out there. However as a team we want to see what we can now do with the Real Virtuality 3 engine, as well as the continued full scale continued development of PR for Battlefield2. We are not in any way changing engines. We have simply expanded the team's reach into ArmA2 with new developers. It is not PR2, nor are we ceasing PR:BF2 development.

 

Uansett, skal bli interessant å se hvordan modden blir seende ut til slutt! :)

Endret av grimsbo
Lenke til kommentar

1. Start the updater and select item 1 and press enter, this will open a web interface after a few seconds. If not browse to http://localhost:16333

Note to Vista/7 UAC users: Please run the application "As Administrator" (Right click)

 

Jeg får aldri noe valg om noe item jeg skal selecte når jeg starter den updatersaken. Det kommer opp et konsollvindu, noe tekst, og til slutt står det "starting the web client, please be patient" eller noe sånt. Så starter firefox, men der får jeg bare "Klarte ikke koble til" og "Firefox klarte ikke å opprette en tilkobling til tjeneren på localhost:16333."

 

Noen tanker?

Lenke til kommentar

Prøv en annen webbrowser eller reload siden igjen :)

 

Når du kommer dit så velg ACE2 vanilla og Install and update.. se til at ingen andre options er valgt eller huket av. Noen browser's oppfatter dette som en local network ting.. og det er det også forsovidt.

 

Og som sagt

Note to Vista/7 UAC users: Please run the application "As Administrator" (Right click)

 

 

Siste Sixupdater er også nødvendig om du har brukt de tidligere versjonene så avinstaller og installer denne

http://dev-heaven.net/projects/six-arma-updater/files

 

 

Når du har installert så kan det alikevel være problemer da ACE2 blir oppdatert ca 3 ggr per uke. Kelly's Heroes bruker "sitt eget" oppdaterings verktøy og selv om du har den siste versjonen kan det godt være du ikke kommer inn på server fordi du har en nyere versjon.. Da kan du prøve en av disse :)

 

ak47.png

barrett.png

m21.png

m60e4.png

 

Norske servere for norsk community :) som vi er stolte av å ha 1 server på andre plass i verdensbasis..... eneste som er litt synd er at ikke så mange norske som spiller der av en eller annen grunn. Forsøker å holde de så oppdatert som mulig, dog gi litt tid etter en annouce i DENNE tråden, som regel vi det være en Ace oppdatering på server 3 og 4 i løpet av samme kveld som oppdateringen blir sluppet

 

NOTE server 3 vil du også måtte installere Quesh Kibrul øya som du finner HER Dette vil gi deg en ganske morsom øy å spille på (synes nå jeg i alle fall) Ørken og litt mer bruer og elver å leke seg på er en god ting :) Det inviterer til spektakulære scener om du er glad i grafikk og lei av å løpe rundt i skogen uten mulighet til å bruke båter og little birds + fast rope'ing.

Endret av Cri
Lenke til kommentar

Et par kjappe:

 

Spilte i går et nedlastet singleplayermission, Cypher, om noen kjenner til det. Trasket langt og lenge med mine 5 kamerater, før jeg kom til en skuddveksling. #3 ble skadet, så jeg trykte på F3 og begynte å rote for å se om det gikk an å melde han såret eller noe sånt. Klarte til slutt å trykke "switch to 3" eller noe sånt, så jeg byttet spiller. Da forsvant thumbnailsa av laget mitt nederst på skjermen, og det gikk ikke an å skifte tilbake til lagfører. Så når jeg da ville gå videre, sto lagfører og resten av laget i skogholtet og chilla, mens jeg trippa for å komme meg avgårde. Hvordan bytter jeg tilbake til lagfører i en sånn situasjon? Og hvorfor kunne jeg ikke velge at #3 skulle heales? Manglet jeg medic kanskje? Det var ingen som hadde et kross på bildet sitt, så kanskje jeg manglet medic. Hva er forresten "rett" framgangsmåte for å få healet lagkamerater? Kan ikke medic tenke selv, og løpe til personen som skriker om hjelp?

 

Neste spørsmål: Hvordan får jeg helikopter i editor til å ligge rolig i luften ved f.eks 600 meter? Har prøvd "helicopter flyinheight 600", der "helicopter" er navnet jeg har kalt uniten, samt "this flyingheight 600". Ingen av de virket. Hadde også waypoints, for las at det kanskje trengte et waypoint for at initialiseringen skulle virke. Samme hva jeg gjør starter det i 50 meters høyde ca.

 

Siste spørsmål: Er det mulig å få fiende-AI til ikke å ha NV? F.eks at jeg vil at fienden skal være en dårlig ustyrt gerilja, så har gjerne ikke de tilgang til NV, og det derfor vil være lurt å angripe i mørket.

 

Ok, definitivt siste spørsmål: Jeg nærmer meg en kontrollpost ved en bro, og vil komme litt nærmere før jeg åpner ild, så jeg er sikker på jeg får tatt ut viktige element i posten. Så jeg hiver meg ned på magen og tasser rolig framover, samtidig som jeg har beordret alle på laget til å hold fire. Men før jeg vet ordet av det, er det full skuddveksling, for de apekattene på laget ikke føler for å skitne til jakka si, så de beveger seg framover oppreist. Det er jo lov å ta et hint, når lagfører slenger seg på magen og begynner å krype, er det ikke for å studere insektslivet på øya! Hvordan beordrer jeg laget til å komme seg ned?

Lenke til kommentar
Hva er forresten "rett" framgangsmåte for å få healet lagkamerater? Kan ikke medic tenke selv, og løpe til personen som skriker om hjelp?

 

De kan de, men det er satt opp slik at de skal følge lagfører(hvis det er en) detaljert.

Velg medic, trykk 6 for actionmeny og velg healing.

 

Siste spørsmål: Er det mulig å få fiende-AI til ikke å ha NV? F.eks at jeg vil at fienden skal være en dårlig ustyrt gerilja, så har gjerne ikke de tilgang til NV, og det derfor vil være lurt å angripe i mørket.

 

Faksjonen NAPA f.eks har vel ikke NV?

 

Hvordan beordrer jeg laget til å komme seg ned?

 

Velg dem og trykk 7, så 8(go prone).

Lenke til kommentar

Takk for hjelpen -sparks-! Skal sjekke ut NAPA. Har forresten hørt at AI er litt småbugged, at de f.eks ser gjennom vegetasjon på avstand (det gjør vel kanskje menneskelige spillere og? eller ble det fikset i en patch?), men når de ikke bruker NV, da ser de vel forhåpentligvis ingenting om natta da? Så lenge jeg har valgt overskyet, så det ikke er månelyst ute.

 

Mye å lære i dette spillet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...