Gå til innhold

ArmA II: Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Lasta ned den digitale versjonen Her installerte å marerittet var et faktum.

Virker som jeg er med i et "pre beta ekspriment".

Selv med 1.02 patch

Det er fullt av grafikk bugs og feil

437158.jpeg

437157.jpeg

Har tråla Forum til utgiver

Uten at det har gitt noen bedre resultat.

Hjelp motas med stor takk...

Spillet ender vel med på å bli lagt på hylla til feila er fixa.

Tatt fra support forumet

Arma2 a pure Bug desaster

 

Litt info om systemet ditt hadde ikke vært å forakte. Skjermkort, driver versjon osv...

 

CreateIndexBuffer failed (8876017c)

CreateIndexBuffer failed (8876017c) Problem

 

 

Hk P5E3 - 4G ddr3 - Cpu Q9650 - Gpu 4870X2(cat9.6)

Har prøvd en haug av div gfx instllinger, får til å spille SP oppdrag men MP ender bestandig i kresj.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Håper folk sier i fra hvis de finner spillet i Norge eller på norske nettbutikker. Leter som en gal nå men ingen butikker har det inne og ingen ser ut til å finne det i dataene sine. Elendig jobb av leverandøren.

 

Tviler på at du blir å finne ArmA II i butikkene med det aller første. Kan aldri huske å ha sett ArmA i butikkene før, selv ikke i spesialforretninger som Games og Gamezone. Som nevnt tidligere i denne tråden venter Gamezone.no inn ArmA II ubekreftet en gang i juli. Dette var aldri et problem for 8 år siden når Operation Flashpoint var å finne i nesten alle butikker, og spillet stammer fra samme utvikler. Som sagt, jeg liker å eie det jeg kjøper fysisk.

Lenke til kommentar

Ja husker det var stress med forrige spill. Bestilte det selv fra tyskland. Men synd at 505 gjør en så dårlig jobb. Virker som det er samme greia over hele europa utifra hva jeg leser på andre forum. Folk fra resten av norden, Nederland og England finner det ikke i noen spillbutikker. De norske jeg har vert innom har det ikke i listene sine en gang. Dumt at såppas gode spill dras ned av utgiver.

Lenke til kommentar

Jeg holder meg unna kampanjen inntil videre jeg også. Ser egentlig bare på den som en ørliten bonus, selv om den sikkert er veldig bra.

 

@ThePainx

Har du prøvd med:

texture detail -> normal

video memory -> very high

Start spillet med -maxmem=1024 (512, 1024 osv).

 

Heldigvis ingen problemer her (ATI 4890). Beste spillet EVER. :)

Selger tydeligvis ganske bra i UK

Endret av Sk3pt
Lenke til kommentar
Det Manhatten oppdraget gjør meg gal. Oppdraget er fullt av bugs. Det er jo umulig å ødelegge tankser uten hjelp fra support som aldri kommer. Jeg tror jeg lar kampanjen få ligge til det kommer en patch som fikser dette. Multiplayer er derimot så å si uten bugs og langt mer underholdende.

 

Holdt på i flere timer med dette mission. Hatt det morro på veien også, med å kjøre rundt å ta ut fiender. Sliter med å finne deres hovedbase dog.

Lenke til kommentar

Kampanjen har ett veldig artig og interessant konsept og gameplay, men selv med 1.02 patchen er det fremdeles altfor buggy. Har også bestemt meg å gi opp denne, og heller spille vanlig online/editor osv inntil kampanjen har blitt tilstrekkelig fikset til at den kan fullføres på en normal måte.

 

Jeg tror dette spillet hadde vært en svært sannsynlig kandidat til forskjellige game-of-the-year om bare den kampanjen hadde fungert 100%. Det er så synd at enda ett BI spill har blitt sluppet for tidlig.

Endret av -sparks-
Lenke til kommentar

har ikke testa ut kampanjen ennå jeg, storkoser meg med team deathmatch på nettet. som jeg syns er morsomst av alt jeg har funnet til nå. irriterer meg at man har ett så lite omeråde og spille på i de fleste serverne. Mista tellinga på hvor ofte jeg har flydd utafor den zonen og blitt insta drept :(

Lenke til kommentar
har ikke testa ut kampanjen ennå jeg, storkoser meg med team deathmatch på nettet. som jeg syns er morsomst av alt jeg har funnet til nå. irriterer meg at man har ett så lite omeråde og spille på i de fleste serverne. Mista tellinga på hvor ofte jeg har flydd utafor den zonen og blitt insta drept :(

høh, du burde prøve coop, eller CTI. Er enorme områder du kan velte deg i.

Lenke til kommentar

Tror det med utgivelsen og datoene de kommer i butikken pga distrubitørene de har valg og det som skjedde med Operation Flash Point, var det ikke sånn at distrubutøren tok rettighene elns?

 

 

Ja, vi er en liten gjeng her som har spillt Manhattan i 3 dager nå uten å klare hovedbasen(fullført alt annet). Nå tror jeg endelig jeg har funnet ut hvordan jeg kan save spillet i Coop mode så man slipper den helsikkes ospry turen inn og høre på alt den snakkingen.. blir jo helt gal i hode av å begynne på nytt hele tiden om bare en av fire dør. Heldigvis er det en måte å gjøre hovedbasen (nesten)først av alt også fikle med alle de andre objectives man får etterpå, sånn at om man misser ut der så slipper man i alle fall unna med bare 45 min spille tid liksom.

 

Ang det grafikk problemet, så vet jeg at en del har måtte velge en eldre driver for gpu for få det til.

Endret av Cri
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...