Gå til innhold

Bruker AMD-prosessor i nett-PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ut fra bildet så syns jeg maskinen ser veldig liten ut. Mindre enn en eee 701, som jo er veldig liten. Tastaturet kan da bli et problem.

 

Også var den jo veldig dyr... mens en eee 701 går for rundt 1300-1700 kr i Norge nå, så stod det i artikkelen at den derre går for 600-700 dollar?

 

Berøringsskjerm gjør kanskje touchpad litt overflødig , så greit å fjerne den, men når den først er touch så bør den greie å vris slik at den blir en tablet syns jeg.

Lenke til kommentar

Syns det virker veldig fornuftig å fjerne touchpad for å få størst mulig tastatur! Interessant med en liten optisk styreflate. Syns godt den kunne hatt en slik styrepinne midt på tastaturet slik som f.eks. Thinkpads har istedenfor, though. Ser ut som den yter bedre enn andre netbooks ja :D

Lenke til kommentar

Prisen er vel grei nok den, man får trossalt med 3G modem og GPU på den. Hvilke andre er det som har det? 901Go har 3G, men den er også veldig dyr og man får ofte ikke bluetooth og N-trådløst med det(pluss at man må binde seg til en mobil leverandør). Tror eneste gode sammenligning er Lenovo SL300, men den har ikke touchscreen og er 3 ganger så tung og 3 ganger så stor. Skjermen på denne karen er også bedre enn 701, da den har 1024*600, noe som er ett must.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...