Gå til innhold

Max Manus - Noen som gleder seg?


Galexon

Karakter for Max Manus  

128 stemmer

  1. 1. Terningen landet på?

    • Terningkast 1
      5
    • Terningkast 2
      2
    • Terningkast 3
      4
    • Terningkast 4
      24
    • Terningkast 5
      61
    • Terningkast 6
      26
    • Ikke sett filmen, kommer ikke til å se filmen, men må bare stemme allikevel.
      7


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Utvilsomt en god film. Ikke så god som alle skal ha det til, riktignok. Skuespillet er langt fra habilt hele tiden, og kjærlighetsforholdet virker helt umotivert. Nå vet jeg ikke hvordan det var i virkeligheten, men det ble fremstilt på en elendig måte. Når det er sagt, var den tidvis imponerende bra på det visuelle planet. Bildene var meget pene, det overrasket meg litt.

Lenke til kommentar

Nettopp sett Max Manus.

 

Må si at filmen faktisk var veldig bra, selv om den kanskje ikke var like god som anmelderne skulle ha den til å være. Men klart beste norske filmen jeg har sett. Syns heller ikke den var like actionorientert som traileren gir uttrykk for.

 

Var imponerende teknisk sett og syns skuespillerne holdt et høyt nivå. Men likte ikke at Edvart Tallaksen ble gjort om til moldenser..

 

Fikk frysninger nedover ryggen

på slutten, under parademarsjen. Syns på mange måter dette var den beste scenen i filmen.

 

 

Alt i alt, en meget bra film som anbefales på det sterkeste.

Lenke til kommentar

Max Manus var en kjempefilm. Utvilsomt årets beste norske, og legger seg nok også ganske høyt på listen over de beste norske gjennom tidene. Folk må gjerne mene at Aksel Hennie og Nicolai Cleve Broch er oppbrukte, men dyktige skuespillere er de hvertfall. Knut Joner imponerte også. Som fler har sagt her så hadde også jeg litt problemer med å ta Tallaksen seriøst, på grunn av skuespilleren, som jeg så som komisk politimann i Fritt Vilt 2 for bare et par måneder siden. Men det var ikke altfor nevneverdig problematisk.

Ellers så er jeg heftig imponert hvordan de virkelig greide å få meg til å tro på et Oslo anno 40-tallet, scenene fra Karl Johan med tyske tropper og naziflagg på stortinget var virkelig bra. Tekstene om hvordan det gikk videre med folkene på slutten av filmen likte jeg også veldig godt, da satt tårene i øyekroken ganske løst.

Lenke til kommentar

Er veldig imponert over Max Manus. Har sett den to ganger nå, haha. Kjedet meg ikke et sekund, ikke en gang andre gangen. Er utvilsomt den beste norske filmen jeg har sett, ikke minst er den god teknisk. Dialogene synes jeg fungerer helt greit, med unntak av helt på førsten hvor den virker litt.. "norsk film"? Nå skal det også sies at jeg tror jeg legger mye mer merke til dette når det snakkes norsk.

 

Nei, rett og slett en veldig bra fremstilling av slik Max Manus har beskrevet det i bøkene sine. Den siste scenen er fantastisk, kjente det kribla litt i nasjonalfølelsesdelen av meg da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...